George Takei se alătură distribuției ‘The Terror’

RENUMITUL ACTOR ȘI PRODUCĂTOR GEORGE TAKEI
SE ALĂTURĂ SERIALULUI-ANTOLOGIE AMC „THE TERROR”,
ÎN ROL DE ACTOR ȘI CONSULTANT

KIKI SUKEZANE, MIKI ISHIKAWA, SHINGO USAMI
ȘI NAOKO MORI COMPLETEAZĂ DISTRIBUȚIA

Filmările încep în ianuarie, în Vancouver

BUCUREȘTI, 19 DECEMBRIE 2018 – AMC a anunțat că renumitul actor, producător, autor și activist George Takei („Star Trek”) se va alătura celui de-al doilea sezon din aclamatul serial-antologie produs de Ridley Scott, The Terror, într-unul dintre rolurile principale, dar și pe post de consultant. Postul AMC a anunțat deja prezența în distribuție a actorului Derek Mio, în rolul lui Chester Nakayama, dar și faptul că primele două episoade vor fi regizate de Josef Kubota Wladyka („Narcos”). Filmările vor începe în luna ianuarie, la Vancouver (Canada). Sezonul doi va fi difuzat de AMC în 2019 și va avea 10 episoade.

Plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a doua serie din „The Terror” este axată pe o serie de morţi bizare (care planează asupra unei comunităţi americano-japoneze) şi asupra unui tânăr care vrea să înţeleagă şi să se lupte cu malefica entitate responsabilă de acestea. Sezonul doi din „The Terror” îi are drept producători executivi și co-creatori pe Alexander Woo („True Blood”) și Max Borenstein („Kong: Insula craniilor”, „Godzilla”). Woo va fi și showrunner.

Cunoscut grație rolului lui Hikaru Sulu în legendarul serial SF  „Star Trek”, George Takei are o carieră de peste 60 de ani pe scena teatrală, pe micul și marele ecran. În copilărie, Takei a fost întemnițat în două tabere de prizonieri japonezo-americane, după începutul celui de-Al Doilea Război Mondial. Experiența lui personală și informațiile pe care le deține despre acest capitol din istoria americană l-au transformat într-un activist social de renume. În rolul său de consultant la filmări, Takei va colabora îndeaproape cu producătorii executivi, pentru a se asigura că scenariul respectă acuratețea istorică. În postura de actor, îl va interpreta pe Yamato-san, un fost căpitan de vas de pescuit și stâlp al comunității.

Din distribuție fac parte Kiki Sukezane („Lost in Space”) – care este Yuko, o femeie misterioasă din trecutul lui Chester; Miki Ishikawa („9-1-1”) – care este Amy, o prietenă a familiei Nakayama; Shingo Usami („De neînvins”) – care este Henry Nakayama, tatăl lui Chester; Naoko Mori („Everest”) – care este Asako Nakayama, mama lui Chester.

Takei este reprezentat de Buchwald. Sukezane este reprezentată de Abrams Artists Agency. Ishikawa este reprezentată de Global Artists Agency și Abrams Entertainment. Usami este reprezentat de Sophie Jermyn Management. Mori este reprezentată de Creative Artists Management și Thruline Entertainment.

„The Terror” este o producție AMC Studios, în colaborare cu Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360. Producători executivi sunt Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady.

La nivel global, de vânzările „The Terror” se va ocupa AMC Studios Content Distribution.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s