Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în ianuarie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. COMEDIANS of the world (Comedieni din jurul lumii)S1 / 1 ianuarie -> Un serial de stand-up comedy ]n care comedieni din 13 regiuni ale lumii ne prezintă în stil propriu ce înțeleg ei prin lucruri amuzante.
 2. Tidying Up with Marie Kondo (Curățenie cu Marie Kondo)S1 / 1 ianuarie -> Într-o serie de reamenajări impresionante, Marie Kondo, specialistă de renume mondial în ordine și curățenie, își ajută clienții să elimine haosul și să aleagă fericirea.
 3. A Series of Unfortunate Events (Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite) S3 / 1 ianuarie ->În acest ultim act al serialului, frații Baudelaire nu se vor da în lături de la nimic pentru a elucida misterele DPV și pentru a pune capăt demersurilor asidue ale Contelui Olaf.
 4. Pinky Malinky S1 / 1 ianuarie, pentru copii și familie -> Pinky Malinky vede mereu partea frumoasă, iar cel mai frumos lucru e viața lui de hotdog. Cu prietenii alături, micul temerar are mereu poftă de viață.
 5. Ten Percent (aka Call My Agent!) [Zece la sută]S3 / 4 ianuarie -> La o mare companie pariziană de impresariat, după o criză neașteptată, agenții se luptă pentru satisfacția clienților lor celebri… și pentru solvabilitatea firmei.
 6. When Heroes Fly (Prieteni și eroi) S1 / 10 ianuarie -> Patru foști soldați israelieni sunt dezbinați de fantomele trecutului, dar se reunesc și pleacă spre Columbia pentru a găsi o femeie pe care o credeau moartă.
 7. Sex Education (Educație sexuală) S1 / 11 ianuarie -> Neexperimentatul Otis calcă pe urmele mamei sale sexolog și, alături de rebela Maeve, înființează la școală o clinică secretă de terapie sexuală.
 8. Friends from College (Prieteni din studenție) S2 / 11 ianuarie -> S-au făcut greșeli. Au fost sentimente care au durut. Iar viața a continuat. Acum, cu o nuntă la orizont, gașca încearcă să lase trecutul în spate.
 9. Titans (Supereroi în devenire)S1 / 11 ianuarie -> Condus de Robin, fostul protejat al lui Batman, un grup de eroi adolescenți luptă împotriva infractorilor, dar și cu proprii lor demoni interiori.
 10. Solo (Pe stâncile disperării)S1 / 11 ianuarie -> Aflat într-o zonă izolată din Insulele Canare, tânărul surfer Alvaro Vizcaino cade de pe o stâncă. Grav rănit, el trebuie să găsească o cale de supraviețuire.
 11. The Last Laugh (Ultimul stand-up)S1 / 11 ianuarie -> Pensionat și văduv, agentul artistic Al Hart se reîntâlnește după 40 de ani cu un fost client, Buddy Green, care a renunțat la o carieră promițătoare de comedian pentru a-și întemeia o familie. Al îl convinge pe Buddy să plece într-un turneu de stand-up pe teritoriul Statelor Unite pentru a-i face pe oameni să râdă încă o dată în viață.
 12. Grace and FrankieS5 / 18 ianuarie -> În revenirea acestei comedii câștigătoare Emmy, cele două prietene au în plan să se reîntoarcă la vechile vieți.
 13. Carmen Sandiego S1 / 18 ianuarie, pentru copii și familie -> Carmen Sandiego revine în serialul bazat pe noile sale furtișaguri internaționale, dar și pe escapadele care au transformat-o într-un hoț priceput.
 14. Justice (Avocata apărării)S1 / 21 ianuarie -> În loc să asculte de familie și să lucreze la cabinetul de avocatură al tatălui său, Farah merge pe cont propriu și devine avocat al apărării când revine în Abu Dhabi.
 15. Black Earth Rising – S1 / 25 ianuarie -> Pe când era copil, Kate Ashby a fost salvată de la groaznicele urmări ale genocidului din Rwanda, însă umbrele trecutului se dovedesc a fi imposibil de înăbușit.
 16. Kingdom (Regatul) – S1 / 25 ianuarie -> Regele se ridică din mormânt, iar o molimă misterioasă cuprinde regatul. Prințul trebuie să facă față unui nou soi de inamici, pentru a birui răul și a-și ajuta poporul.
 17. Club de Cuervos S4 / 25 ianuarie ->Un frate și o soră se văd nevoiți să se înfrunte pentru a face față unor mari așteptări atunci când moștenesc o echipă de fotbal. Un serial de la creatorii filmului „Familia Noble”.
 18. Unbreakable Kimmy Schmidt (Indestructibila Kimmy Schmidt) – S4, partea 2 / 25 ianuarie -> După ce e salvată dintr-o sectă apocaliptică și ajunge în New York City, trebuie să se acomodeze într-o lume despre care ea credea că nu mai există.
 19. PoseS1 / 31 ianuarie -> Situat în anii ’80 în New York, Pose este un musical care explorează juxtapunerea diferitelor segmente ale societății din New York.
 20. Marvel’s The Punisher (Marvel: Justițiarul) – S2în curând ->Frank face tot ce-i stă în putere, și chiar mai mult, pentru a proteja un adolescent de corupta dinastie politică, dorind să încheie socotelile cu Russo o dată pentru totdeauna.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Riverdale – S3, joi  -> După o revoltă și un sezon de război politic cu mize mari, gașca din Riverdale continuă să treacă printr-o dramă suprarealistă a vieții din micul oraș.
 2. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 3. Outlander (Straina) – S4, sâmbătă 
 4. Dynasty (Dinastia) – S2, sâmbătă  -> În urma unui incendiu calamitat, care le-a lăsat casa în flăcări, membrii Carrington trec prin dărâmături pentru a-și reconstrui dinastia – și pentru a se ridica din nou.
 5. Black Lightning (Fulgerul negru) – S2, marți -> Poate că Black Lightning a supraviețuit, dar puterile lui speciale nu. Acum, el trebuie să își ajute fiicele să-și valorifice puterile, pentru a putea continua lupta.
 6. Star Trek: Discovery – S2, vineri (din 18.01) -> Discovery pornește într-o nouă misiune în urma unor evenimente misterioase care se desfășoară în diferite părți ale galaxiei. Echipajul are și un căpitan temporar: Christopher Pike de pe Enterprise.
 7. Memories of the Alhambra (Amintiri din Alhambra) – S1 / sâmbătă -> În timp ce îl caută pe creatorul misterios al unui joc cu realitate augmentată, directorul unui fond de investiții întâlnește o femeie care are o pensiune în Spania.
 8. The Blacklist (Lista neagră) S6, duminică (din 6.01)

 • Filme, documentare și comedii originale Netflix
 1. Lionheart (Inimă de leoaică) – 4 ianuarie -> Tatăl ei se îmbolnăvește, așa că Adaeze, ajutată de unchiul său excentric, preia frâiele afacerii familiei și își dovedește valoarea într-o lume dominată de bărbați.
 2. GODZILLA The Planet Eater (GODZILLA: Devoratorul de planete) – 9 ianuarie, anime -> Alianța Pământului e slăbită, iar Haruo se gândește la posibilitatea unei înțelegeri cu Exif, al cărui cult al morții invocă un monstru care poate distruge lumea.
 3. IO – 18 ianuarie -> O adolescentă dintre ultimii supraviețuitori de pe Terra se grăbește să-și vindece planeta otrăvită înainte să plece ultima navă spre o colonie spațială îndepărtată.
 4. Soni – 18 ianuarie -> O polițistă cu un temperament vulcanic și șefa ei conștiincioasă luptă împotriva violenței îndreptate către femeile din Delhi și încearcă să înțeleagă bărbații și stereotipurile de gen din propriile vieți.
 5. Close (Tot mai aproape) – 18 ianuarie -> Un expert în securitate singuratic încearcă să protejeze o moștenitoare de răpitorii profesioniști care se află pe urmele ei, dar pentru asta trebuie să dezvăluie un complot cumplit și să supraviețuiască.
 6. Polar (Polar: Viforul morții) – 25 ianuarie -> Un asasin pensionat își dă seama că a devenit o țintă, iar asta îl determină să reintre în joc pentru a elimina o armată de ucigași mai tineri care îl vânează fără milă.
 7. Animas (Între tărâmuri) – 25 ianuarie -> Atunci când cel mai bun prieten al ei începe să se comporte ciudat după un accident straniu, o femeie tânără ajunge să trăiască o viață de coșmar, în care realitatea e neclară.
 1. ReMastered: Massacre at the Stadium (ReMastered: Masacru la stadion) – 11 ianuarie -> Timp de multă vreme un soldat din armata lui Pinochet a fost considerat vinovat pentru moartea cântărețului chilian Victor Jara. Acum, aflat în exil, acesta încearcă să se disculpe.
 2. FYRE: The Greatest Party That Never Happened – 18 ianuarie -> Festivalul Fyre a fost mediatizat drept o experiență muzicală de lux, pe insulă fiind invitate celebrități din mediul online, dar realitatea a fost o dezamăgire cruntă.
 3. Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes – 24 ianuarie -> Pătrunde în mintea unui notoriu criminal în serie prin acest autoportret cinematografic unic, realizat pe baza declarațiilor făcute de Ted Bundy.

 

 1. Sebastian Maniscalco: Stay Hungry – 15 ianuarie

 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. The Light Between Oceans (Lumina dintre oceane) – 1 ianuarie
 2. The Hitman’s Bodyguard – 1 ianuarie
 3. Transformers: Age of Extinction (Transformers: Exterminarea) – 1 ianuarie
 4. The Great Wall (Marele Zid) – 1 ianuarie
 5. Kicks (Bascheții) – 1 ianuarie
 6. Christine (Christine Chubbuck) – 1 ianuarie
 7. Fifty Shades Darker (Cincizeci de umbre întunecate) – 1 ianuarie
 8. Split – 1 ianuarie
 9. In a Valley of Violence (Valea violenței) – 1 ianuarie
 10. All Good Things – 7 ianuarie
 11. Wonder Woman – 12 ianuarie
 12. Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim împotriva tuturor) – 18 ianuarie
 13. The Big Lebowski – 18 ianuarie
 14. Pitch Perfect – 18 ianuarie
 15. Psycho – 18 ianuarie
 16. Arrival – 24 ianuarie
 17. Serenity – 26 ianuarie

 1. Prison Break – S1-5 / 1 ianuarie
 2. How I Met Your Mother (Cum am cunoscut-o pe mama voastră) – S1-9 / 1 ianuarie
 3. Sons of Anarchy (Fiii anarhiei) – S1-7 / 1 ianuarie
 4. Homeland (Homeland: Rețeaua terorii) – S1-6 / 1 ianuarie
 5. Power Rangers Ninja Steel – S2 / 1 ianuarie
 6. Family Guy (Familia mea dementă) – S11-4 / 1 ianuarie
 7. The 100 (Cei 100) – S3 / 1 ianuarie
 8. The Paper – S2 / 1 ianuarie
 9. Ash vs. Evil Dead (Ash împotriva răului) – S2 / 3 ianuarie
 10. Grimm – S6 / 6 ianuarie
 11. Suits– S6 / 6 ianuarie
 12. Tierra de Reyes (Ținutul răzbunării) – S1 / 15 ianuarie
 13. When Calls the Heart – S5 / 18 ianuarie
 14. Crazy Ex-Girlfriend – S4 / 20 ianuarie
 15. Voltron: Legendary Defender (Apărătorul legendar) – S1-2 / 20 ianuarie

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s