Și totuși… după ce anul trecut presa de peste ocean și fiecare critic mai de renume încerca să își argumenteze propriul punct de vedere și informațiile din surse că sezonul 6 al titlului Showtime va fi cel care va duce povestea personajului interpretat de Liev Schreiber la final, iată că reprezentanții postului ne fac o surpriză plăcută de sărbători și cu mult înaintea finalizării S6, aceștia anunțând reînnoirea Ray Donovan cu un sezon 7.

Descriere: Acţiunea serialului îl are în centru pe Ray Donovan, un bărbat recunoscut pentru abilitatea de a ‘repara’ reputaţiile făcând să dispară toate lucrurile negative apărute ori făcute chiar de clienţii săi bogaţi din elita Los Angelesului și, începând din sezonul 6, de cei privilegiați din înalta societate a New Yorkului.

Filmările noilor episoade vor începe în primăvară și vor fi integral derulate în New York. Sezonul 6 se va finaliza pe 13 ianuarie prin difuzarea 6×12 ‘The Dead’. În România, Ray Donovan poate fi urmărit pe platformele de streaming online, Netflix (5 sezoane) și HBO Go (6 sezoane).

Sursa