‘Ray Donovan’ primește un nou sezon

Și totuși… după ce anul trecut presa de peste ocean și fiecare critic mai de renume încerca să își argumenteze propriul punct de vedere și informațiile din surse că sezonul 6 al titlului Showtime va fi cel care va duce povestea personajului interpretat de Liev Schreiber la final, iată că reprezentanții postului ne fac o surpriză plăcută de sărbători și cu mult înaintea finalizării S6, aceștia anunțând reînnoirea Ray Donovan cu un sezon 7.

Descriere: Acţiunea serialului îl are în centru pe Ray Donovan, un bărbat recunoscut pentru abilitatea de a ‘repara’ reputaţiile făcând să dispară toate lucrurile negative apărute ori făcute chiar de clienţii săi bogaţi din elita Los Angelesului și, începând din sezonul 6, de cei privilegiați din înalta societate a New Yorkului.

Filmările noilor episoade vor începe în primăvară și vor fi integral derulate în New York. Sezonul 6 se va finaliza pe 13 ianuarie prin difuzarea 6×12 ‘The Dead’. În România, Ray Donovan poate fi urmărit pe platformele de streaming online, Netflix (5 sezoane) și HBO Go (6 sezoane).

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s