Anulări și reînnoiri de Crăciun

Chiar dacă ultimele zile au fost slăbuțe în titluri și episoade noi, peste ocean, lista naughty/nice a căpătat o nouă formă, televiziunile luând niște decizii de ultim moment pentru unele dintre serialele lansate sub propriul brand.

În timp ce fanii The Last Kingdom se vor delecta la anul cu un sezon nou nouț din titlul devenit recent original Netflix, telespectatorii ce aveau în lista proprie de vizionare Marlon, Midnight, Texas și Z Nation tocmai și-au eliberat niște minute bune pe care le pot distribui cu încredere către alte titluri.

În ciuda faptului că în 2019, Netflix urmează să lanseze prequel-ul Black Summer, inspirat din Z Nation, cei de la SyFy par a se fi ținut de cuvânt cu ceea ce au declarat anterior și anume că niciun titlu de-al lor nu va depăși sezonul 5. Pentru a nu ne face speranțe de sărbători și chiar înainte de a se finaliza sezonul curent pe 28 decembrie, producătorul David Michael Latt a postat pe Twitter știrea anulării serialului. În România, Z Nation poate fi vizionat pe Netflix (aici).

Nici la broadcast lucrurile nu sunt mai roze, cei de la NBC anunțând decizia anulării comediei Marlon și a dramei supranaturale Midnight, Texas, ambele titluri ajunse în prezent la sezonul 2. Cu Marlon care și-a încheiat difuzarea în urmă cu câteva luni (2 eps./săptămână), fanii își vor lua la revedere de la Midnight Texas pe 28 decembrie, o dată cu difuzarea episodului  2×9 ‘Yasss, Queen’. În România, Marlon poate fi vizionat pe Netflix  (aici), în timp ce Midnight Texas va avea premiera oficială pe 25 ianuarie la AXN.

Si ca să încheiem totuși într-o notă festivă (în ciuda Festivusului de azi), vești bune pentru fanii The Last Kingdom, Alexander Dreymon anunțând via Twitter reînnoirea serialului cu un sezon 4. Un original integral Netflix din S3, TLK poate fi urmărit în România pe platforma online de streaming (aici).

Anterior acestora au mai fost anunțate anulările Take Two (ABC), Salvation (CBS), Reverie (NBC) și reînnoirea Preacher (AMC).


Sursa

2 thoughts on “Anulări și reînnoiri de Crăciun

  1. Nu stiu de ce nu ma invat minte, mereu zic ca nu mai incep niciun serial NBC. Au lasat Midnight, Texas cu un mare cliffhanger, iar sezonul asta (desi este unul dintre cele mai slabe seriale pe care le urmaresc) a fost mai bun decat primul, efectele speciale fiind considerabil mai bine lucrate. Chiar ar fi avut potential, pana la urma sunt ideile aceleiasi persoane care a creat True Blood…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s