Chiar dacă ultimele zile au fost slăbuțe în titluri și episoade noi, peste ocean, lista naughty/nice a căpătat o nouă formă, televiziunile luând niște decizii de ultim moment pentru unele dintre serialele lansate sub propriul brand.

În timp ce fanii The Last Kingdom se vor delecta la anul cu un sezon nou nouț din titlul devenit recent original Netflix, telespectatorii ce aveau în lista proprie de vizionare Marlon, Midnight, Texas și Z Nation tocmai și-au eliberat niște minute bune pe care le pot distribui cu încredere către alte titluri.

În ciuda faptului că în 2019, Netflix urmează să lanseze prequel-ul Black Summer, inspirat din Z Nation, cei de la SyFy par a se fi ținut de cuvânt cu ceea ce au declarat anterior și anume că niciun titlu de-al lor nu va depăși sezonul 5. Pentru a nu ne face speranțe de sărbători și chiar înainte de a se finaliza sezonul curent pe 28 decembrie, producătorul David Michael Latt a postat pe Twitter știrea anulării serialului. În România, Z Nation poate fi vizionat pe Netflix (aici).

Nici la broadcast lucrurile nu sunt mai roze, cei de la NBC anunțând decizia anulării comediei Marlon și a dramei supranaturale Midnight, Texas, ambele titluri ajunse în prezent la sezonul 2. Cu Marlon care și-a încheiat difuzarea în urmă cu câteva luni (2 eps./săptămână), fanii își vor lua la revedere de la Midnight Texas pe 28 decembrie, o dată cu difuzarea episodului  2×9 ‘Yasss, Queen’. În România, Marlon poate fi vizionat pe Netflix  (aici), în timp ce Midnight Texas va avea premiera oficială pe 25 ianuarie la AXN.

Si ca să încheiem totuși într-o notă festivă (în ciuda Festivusului de azi), vești bune pentru fanii The Last Kingdom, Alexander Dreymon anunțând via Twitter reînnoirea serialului cu un sezon 4. Un original integral Netflix din S3, TLK poate fi urmărit în România pe platforma online de streaming (aici).

Anterior acestora au mai fost anunțate anulările Take Two (ABC), Salvation (CBS), Reverie (NBC) și reînnoirea Preacher (AMC).


Sursa