Noutăţile lunii ianuarie la AXN

În ianuarie, unele dintre cele mai îndrăgite seriale („NCIS: Los Angeles”, „Cititorii de oase” și „Candice Renoir”) revin la AXN cu sezoane noi, în timp ce lumea creată de Charlaine Harris, autoarea din spatele „True Blood”, se dezvăluie într-un nou serial în premieră, „Midnight, Texas”.


AXN

Virus/ Helix – sezonul 2, din 4 ianuarie, vinerea, de la ora 23:00 

După ce abia au reușit să scape vii, supraviețuitorii din primul sezon încearcă să treacă peste ororile care s-au întâmplat la Arctic Biosystems. Însă, când o nouă misiune îi conduce pe o insulă misterioasă, plină de copaci, descoperă rapid că influența companiei Ilaria este mult mai periculoasă și extinsă decât și-au imaginat. Un nou virus letal se transformă într-o amenințare pe care nimeni nu o credea posibilă.


NCIS: Los Angeles – premiera sezonului 9, din 9 ianuarie, episoade duble, miercurea, de la ora 21:00

Noul sezon debutează cu o decizie șocantă – Hetty își depune dosarul de pensionare și dispare. Shay Mosley, Director Executiv Adjunct, sosește în Los Angeles pentru a supraveghea activitatea echipei și prima măsură pe care o implementează include schimbări de personal. Mai mult, Sam, suferind după moartea soției și locuind într-o rulotă pe plajă, refuză să înțeleagă de ce Callen și-a găsit un nou partener.


Cititorii de oase/ Bones – premiera sezonului 6, din 10 ianuarie, episoade duble, joia, de la ora 21:00

Cariera și reputația Camillei sunt în joc, așa că echipa îi vine în ajutor pentru a rezolva cazul unui băiețel neindentificat. Unitatea de Antropologie Criminalistică și-a pierdut mare parte din energie după ce s-a desființat pentru ca fiecare membru să se ocupe de proiecte personale. Acum toți vor trebui să depună efort pentru a descoperi dovezi care să ofere puțină liniște familiei băiețelului. După ce descoperă noi indicii ascunse în laborator și ajung la concluzii personale neașteptate, întreaga echipă își dă seama că locul ei este în Washington, D.C.


Midnight, Texas premieră, din 25 ianuarie, episoade duble, vinerea, de la ora 21:00

Bazată pe seria populară de cărți scrisă de Charlaine Harris, autoarea din spatele “True Blood”, noua dramă supranaturală urmărește povestea lui Manfred (François Arnaud), un om cu ușoare puteri paranormale, care fuge de un trecut periculos și care ajunge în orășelul izolat Midnight, din Texas. Acolo, bariera între lumea celor vii și celor morți este foarte fină, fiind o destinație perfectă pentru vampiri, vrăjitoare, vârcolaci și alte creaturi neobișnuite. Înconjurat de cei din alte lumi, Manfred pare că a găsit locul unde se poate integra. Însă poliția și acțiunile ei intruzive, găștile de bicicliști și o crimă misterioasă amenință locul perfect creat de Manfred și noii săi prieteni.

Candice Renoir premiera sezonului 6, din 14 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22:00

Candice revine mai radiantă ca oricând, sigură pe ea și  pe propriul șarm, în pofida trecerii timpului. Absența lui Antoine, de care este îndrăgostită deși nu vrea să recunoască, este singurul lucru care o face să sufere. Însă reîntoarcerea acestuia după un an de zile, aduce mari schimbări în viața eroinei. Într-un moment romantic, Candice află că Antoine este noul șef al BSU, chiar șeful ei, iar astfel începe un război între cei doi. Odată cu sosirea noului coleg, ales de Candice mai mult pentru aspectul fizic decât pentru abilitățile profesionale, încep să sară scântei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s