Proiectul ‘Batwoman’ devine oficial la The CW

Acum că anualul crossover DC Comics/ The CW a fost și au apărut și primele reacții la vederea personajului Kate Kane interpretat de Ruby Rose, mult vehiculatul proiect Batwoman intră oficial în cursa alegerii noilor titluri din mai pentru grila 2019/20, echipa primind undă verde pentru producerea episodului pilot.

Descriere: Batwoman este primul personaj gay într-o adaptare televizată a benzilor desenate, fie ele DC Comics ori Marvel. Obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham. Însă nu o putem numi încă erou – într-un oraș aflat într-o nevoie disperată de un erou salvator, Kate trebuie ca mai întâi să își depășească proprii demoni înainte de a deveni un simbol al speranței pentru Gotham.

Decizia pare a fi fost luată de cei de la The CW după ce în echipa de producție, alături de regizorul David Nutter și Berlanti & Co. a venit Caroline Dries, o cunoscută a studiourilor pentru colaborarea la proiectele universului creat de Julie Plec, The Vampire Diaries/The Originals/Legacies. Proiectul pare a începe cu dreptul, avându-l regizor pe David Nutter, cel care s-a ocupat și de episodul pilot din The Flash – actualmente serialul cu cel mai mare rating al postului.

Echipa de producție: Caroline Dries (scenarist/ EP), David Nutter (regizor), Sarah Schechter (producător executiv) Geoff Johns (producător executiv), Greg Berlanti (producător executiv)


-Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.-

One thought on “Proiectul ‘Batwoman’ devine oficial la The CW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s