Otis Milburn este un elev de liceu timid și fără experință care locuiește cu mama sa sexolog Jean. Înconjurat de manuale, filme și conversații fără perdea despre sex, Otis este un expert reticent în domeniu. Atunci când identitatea sa de acasă este dezvăluită la școală, Otis își dă seama că poate folosi cunoștințele de specialist pentru a deveni popular. Atunci face echipă cu Maeve, o fată rebelă și inteligentă și prietenul lui cel mai bun Eric. Împreună vor crea o clinică secretă de terapie sexuală pentru a se ocupa de problemele bizare și minunate ale colegilor de liceu. În timp ce analizează sexualitatea adolescenților, Otis își dă seama că ar avea nevoie de terapie și el.

Distribuție: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa
Echipă de producție: Laurie Nunn (creator/ scenarist), Jamie Campbell (producător), Ben Taylor (producător), Sian Robins-Grace (producător), Ben Taylor (regizor), Kate Herron (regizor)
Premieră: 11 ianuarie
Cronică TvAddicted: 1×01 Pilot


Sex Education_Netflix_S1_P


Link-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.