Netflix a început filmările pentru ELITE Sezonul 2

NETFLIX A ÎNCEPUT FILMĂRILE PENTRU ELITE SEZONUL 2 ÎN MADRID

Gașca se mărește… Jorge López, Georgina Amorós și Claudia Salas se alătură distribuției ELITE în noul sezon.

Madrid, 15 ianuarie 2019 – Netflix, liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, a anunțat astăzi începerea producției pentru al doilea sezon din ELITE cu un video prin care anunță noile personaje.

În acest sezon, actori noi – Jorge Lopez (Soy LunaVioleta), Georgina Amorós (Bienvenidos a la familiaVis a Vis) și  Claudia Salas (La Peste) – se alatură distribuției serialului. Mai mult, Silvia Quer (Bajo sospechaVelvetFebrer) va regiza al doilea sezon alături de Ramón Salazar (La enfermedad del domingo, Tres metros sobre el cielo) și Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, El pregón) care au regizat și primul sezon.

Miguel Herrán (La casa de papelTiempo después), Jaime Lorente (La casa de papelLa sombra de la ley), Itzán Escamilla (Las chicas del cable, El Ministerio del tiempo), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 años y un día), Ester Expósito (Cuando los ángeles duermen), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection), Omar Ayuso (who debuted with ÉLITE) și Danna Paola (Atrévete a Soñar) vor continua să facă parte din distribuție.

Sezonul de 8 episoade, filmat în 4K, va fi disponibil pentru membrii Netflix din toată lumea în 2019. Serialul va fi produs de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You).

Descriere: Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora se dărâmă, iar Consiliul Local decide să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla în curând că nu totul este așa cum pare.

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s