‘Castle’ revine la DIVA cu trei sezoane

SERIALUL CASTLE REVINE LA DIVA CU SEZOANELE 6,7 ȘI 8
DIN 4 FEBRUARIE
 

București – 16 ianuarie 2019 Castle revine la DIVA cu 3 noi sezoane, începând din 4 februarie, două episoade, de luni până vineri de la 19:00.

Nominalizat de 4 ori la premiile Emmy și câștigător a 5 premii People Choice Awards, US, serialul spune povestea cunoscutului scriitor, Richard Castle (Nathan Fillion, “Neveste disperate”), un bărbat divorțat ce își crește singur fiica adolescentă și se aliază cu detectivul NYPD, Kate Beckett (Stana Katic, “The Spirit”), un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă inițial personalitățile celor două personaje se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute în cadrul investigațiilor.

În noul sezon relația lui Castle și Beckett devine și mai serioasă, în timp cee a acceptă un nou post în cadrul biroului Procurorului General din Washington DC. Când Castle descoperă că viața îi este pusă în pericol de expunerea la o toxină mortală, Beckett și partenerul ei Rachel McCord au la dispoziție mai puțin de 24 de ore pentru a localiza antidotul

Nu rata noile sezoane din Castle, două episoade, de luni până vineri de la 19:00, din 4 februarie de la 19:00.

Urmărește DIVA și pe social media:
Facebook: www.facebook.com/divaromania/
Instagram: @diva_romania


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s