Gillian Anderson se alătură distribuției ‘The Crown’

Gillian Anderson a pășit cu dreptul în familia Netflix. După recentul succes înregistrat cu dramedia Sex Education aceasta a semnat pentru sezonul 4 al mult premiatei drame istorice The Crown – conform celor de la UK Sunday Times, actrița o va interpreta pe nimeni alta decât pe doamna de fier a Marii Britanii, Margaret Thatcher, prim-ministru al regatului în perioada 1979-1990.

Distribuirea lui Anderson dă de înțeles că sezonul 4 va purta povestea în anii ’80, fiind de asemenea prima informație de acest gen referitoare la ce va urma. Pentru moment Netflix se pregătește să lanseze sezonul 3, o dată pentru acesta urmând să fie comunicată pentru 2019. S3 este de asemenea și primul sezon cu o nouă distribuție, povestea purtând casa regală în perioada tulburată a anilor ’60 – povestea noilor episoade va începe în 1963 și va acoperi o gamă largă de evenimente precum câștigarea Campionatului Mondial de Fotbal 1966 de Anglia sau chiar ascensiunea trupei muzicale Beatles. Este de asemenea confirmată introducerea în povestea regală a Camillei Parker Bowles, ducesă de Cornwall și actuala soție a Prințului Charles.

Cele două sezoane The Crown sunt disponibile pe Netflix.


-Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.-

Sursa


Link-uri utile: Facebook / Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s