Suburra – Sezonul 2 / Promo / Poze Promotionale

Bazat pe romanul cu același nume, povestea Serialului Suburra sezonul 2 se petrece în Roma, la trei luni de la finalul primului sezon și urmărește ultimele 15 zile înaintea alegerilor pentru primăria Romei. Luptele între organizații criminale, politicieni corupți și Vatican sunt din ce în ce mai puternice. Ce noi alianțe se vor forma și care sunt noile strategii pe care le vor implementa pentru a obține controlul asupra Romei?

Protagoniștii se întorc: Aureliano, Spadino, Lele, Sara Monaschi, Amedeo Cinaglia și Samurai. Alături de ei, câteva personaje din primul sezon devin cruciale în lupta pentru putere: sora lui Aureliano, Livia Adami, Adelaide Anacleti, mama lui Spadino și Angelica, soția lui. Viețile personajelor principale se îmbină cu poveștile noilor personaje secundare: Nadia, fiica unui mic șef din Ostia care începe să lucreze cu Aureliano, Cristiana, un ofițer de poliție determinat și onest care încarcă să încheie cariera lui Lele și Adriano, crainic radio și „finul” lui Samurai, care urmăresc de aproape campania electorală a candidatului la primărie Cinaglia.

Distribuție: Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini, Claudia Gerini, Federica Sabatini, Cristina Pelliccia, Jacopo Venturiero, Filippo Nigro, Francesco Acquaroli, Barbara Chichiarelli, Paola Sotgiu, Carlotta Antonelli)
Echipa de producție: Barbara Petronio (scenarist), Ezio Abbate (scenarist), Fabrizio Bettelli (scenarist), Andrea Molaioli (regiezor), Piero Messina (regizor)
Premieră: 22 februarie


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s