Resident Evil – serialul, în producție la Netflix (Updated)

Update, 27 august:
Este oficial, avem un scenariu și o comandă oficială a noului serial Resident Evil. Cu echipa de creație condusă de Andrew Dabb, producător executiv și showrunner Supernatural, Netflix a plasat o comandă de opt episoade pentru proiectul inspirat de jocurile omonime ce urmează a intra cât de curând în producție. Cât de curând sperăm să avem și o distribuție atașată.

Povestea centrală a noului serial va fi împărțită în două cronologii temporale. Prima le are protagoniste pe surorile adolescente Jade și Billie Wesker, proaspăt ajunse în New Raccoon City. În vârtejul emoțional al adolescenței într-un oraș corporatist pre-fabricat, în care cu cât petrec mai mult timp realizează că orașul are propriile secrete, mistere întunecate pe care tatăl lor pare a le cunoaște și care le rândul lor pot distruge lumea. A doua cronologie urmărește evenimentele la aproximativ zece ani în viitor, un viitor în care pe pământ mai trăiesc mai puțin de 15 milioane de oameni – și mai mult de șase miliarde de monștrii, oameni și animale infectate cu virusul T. Ajunsă acum la 30 de ani, Jade se luptă să supraviețuiască în această nouă lume, cu secrete din trecutul tău continuând să o bântuie – secrete ce țin de familia sa, de tatăl și sora sa.

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.


Știre inițială, 25 ianuarie 2019:
Franciza horror Resident Evil ajunge pe TV. Conform unor informații obțiune de Deadline, gigantul Netflix va adapta sub formă de serial original franciza Resident Evil.

Compania producătoare va fi tot Constantin Film, care a produs și filmele bazate pe seria de jocuri video. Prea multe informații despre noul proiect nu se cunosc, însă se mizează pe extinderea universului Resident Evil, profitând de mitologia care caracterizează producțiile până acum. Serialul va explora afacerile Umbrella Corportation și noua ordine mondială cauzată de epidemia T-virusului. Proiectul va îngloba faimoasele easter eggs și scenele de acțiune care caracterizează franciza.

Până acum, există șase filme din seria Resident Evil, primul fiind lansat în 2002. Cumulat, cele șase filme au obținut 1,2 miliarde USD la box office.

Sursa


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on “Resident Evil – serialul, în producție la Netflix (Updated)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s