CBS reînnoiește trei seriale

CBS pare a-și fi propus să ne lase fără material de UpFronts, hotărând deja soarta a trei noi proiecte din grila de toamnă – mai exact, după informațiile privind serialele icon Criminal Minds și Elementary, cu un Salvation pentru a nu-l omite, aceștia au decis că nu este cazul ca fanii să trăiască cu emoții ultimele episoade de vizionare, anunțând reînnoire comediei The Neighborhood, a dramei procedurale FBI și a mult controversatului remake Magnum P.I.. O surpriză pentru mulți este neincluderea în lista a dramediei God Friended Me, pentru reînnoirea acesteia fiind necesare o serie de negocieri cu cei de la Warner Bros TV, cei care dețin drepturile.

O astfel de decizie putem spune că era una așteptată, cele trei titluri fiind printre primele care au primit anterior comenzi pentru un prim sezon extins. FBI a reușit rapid să se impună, devenind unul dintre cele mai vizionate titluri ale postului, înregistrând săptămânal o medie de aprox. 13 milioane. Diferența de rating dintre The Neighborhood și Happy Together, cealaltă comedie lansată în toamna lui 2018 nu este un secret, titlul ce îi are protagoniști pe Cedric the Entertainer și Max Greenfield reușind să aducă în fața televizoarelor nu mai puțin de opt milioane de telespectatori. În privința Happy Together o decizie este așteptată, cu toate că șansele la o reînnoire sunt minime.


Kelly Kahl, președinte CBS Entertainment:
“Each of these distinctive shows has made their mark in a variety of ways. Our goals this season were to introduce new series that audiences are passionate about, add more strength to a winning schedule and create more inclusive programming.”

Sursa

One thought on “CBS reînnoiește trei seriale

  1. Ma bucur pentru The Neighborhood… chiar mi se pare o comedie reusita. Cat despre Magnum PI si FBI…Nu urmăresc niciunul dintre ele si nici n-am de gand sa le urmăresc in viitorul apropiat…. Sper sa primesc o veste buna in ceea ce priveste God Friended Me.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s