Noi actori pentru distribuția ‘Batwoman’

Lucrurile pentru Batwoman par a se fi pus în mișcare fără a tărăgăna prea mult procesul de pre-producție, astfel că după ce zilele trecute s-a stabilit că filmările vor avea loc pe platourile din Vancouver, cei de la The CW au revenit seara trecută cu informații privind distribuția și actorii care îi vor sta alături lui Ruby Rose în interpretarea lui Kate Kane și a alter ego-ului său, Batwoman. De menționat că reprezentanții postului nu au fost zgârciți, oferind deja informații în privința personajelor interpretate de Megan Tandy, Camrus Johnson și Nicole Kang.

  • Megan Tandy aka Sophie Moore: absolventă a academiei militare, muncitoare și dedicată în ceea ce face, Sophie a avansat rapid în grad, ajungând un agent de securitate de top și unul dintre cei mai pătimași protectori ai Gothamului. În ciuda aspectului dur tipic militaresc, Sophie are și o parte emoțională, reactivată în momentul revenirii lui Kate în oraș.
  • Camrus Johnson aka Luke Fox: fan declarat al Cavalerului Negru și fiul lui Lucius Fox, directorul R&D din cadrul companiei lui Bruce Wayne, Luke luptă din răsputeri pentru a ține pe linia de plutire Wayne Tower în absența șefului său. În ciuda faptului că se consideră protectorul a tot ce reprezintă Batman și simbolurile acestuia, Luke recunoaște că orașul are nevoie de un nou erou.
  • Nicole Kang aka Mary Hamilton: pasionată de ceea ce face și un influencer în devenire, Mary este sora vitregă a lui Kate și o fire aparent total opusă acesteia. Uneori fără limite ori rațiune din cauza entuziasmului său, Mary compensează prin ajutorul și sprijinul acordat comunităților sărace de la periferia orașului, dovedind că are mult mai multe lucruri în comun cu sora sa decât ar fi crezut inițial.

 

Cei trei noi actori atașați distribuției nu sunt străini publicului, aceștia putând fi urmăriți pe micile ecrane și nu numai – în timp ce Tandy este cunoscută pentru rolul lui Braeden din Teen Wolf și recenta apariție în remake-ul The CW Charmed, Johnson a avut apariții în recent anulatul Marvel’s Luke Cage iar Kang a putut fi urmărită alături de Penn Badgley și Shay Mitchell în drama You.

Descriere: Batwoman este primul personaj gay într-o adaptare televizată a benzilor desenate, fie ele DC Comics ori Marvel. Obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham. Însă nu o putem numi încă erou – într-un oraș aflat într-o nevoie disperată de un erou salvator, Kate trebuie ca mai întâi să își depășească proprii demoni înainte de a deveni un simbol al speranței pentru Gotham.

Echipa de producție: Caroline Dries (scenarist/ EP), David Nutter (regizor), Sarah Schechter (producător executiv) Geoff Johns (producător executiv), Greg Berlanti (producător executiv)


-Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.-

Sursa

One thought on “Noi actori pentru distribuția ‘Batwoman’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s