Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în februarie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Siempre bruja (Veșnic vrăjitoare) – S1 / 1 februarie -> O vrăjitoare călătorește în timp pentru a scăpa de arderea pe rug și trebuie să se adapteze vieții din Cartagena în prezent… însă odată vrăjitoare, mereu vrăjitoare.
 2. Nightflyers – S1 / 1 februarie -> Primul sezon din serialul bazat pe nuvela lui George R.R. Martin urmărește expediția terifiantă a opt oameni de știință și a unui telepat cu misiunea de a lua contact cu extratereștrii.
 3. Russian Doll (Matrioșka) – S1 / 1 februarie -> Nadia moare și își retrăiește la nesfârșit petrecerea aniversară de 36 de ani. Este prinsă într-o buclă temporală suprarealistă, testând limitele propriei mortalității.
 4. Bordertown (Sorjonen) – S2 / 2 februarie -> Trecutul și prezentul se ciocnesc, având rezultate năucitoare pentru Kari Sorjonen și colega lui, Lena, care investighează crime și alte fărădelegi cu legături în Rusia.
 5. Unauthorized Living (Trai necuvenit) – S1 / 8 februarie -> Un lider influent al cartelului galician trebuie să-și caute un succesor în timp ce-și ține în secret boala degenerativă de care suferă.
 6. One Day at a Time – S3 / 8 februarie -> Penelope studiază să devină asistentă medicală, Elena și Syd se cunosc mai bine, Alex este pedepsit, Lydia se ocupă de o listă de dorințe, iar Schneider se îndrăgostește.
 7. ¡Nailed It! México (La fix!: Mexic) – S1 / 8 februarie -> Veselia torturilor nereușite și amuzante se îndreaptă spre Mexic, unde cofetari amatori se întrec pentru a recrea prăjituri sofisticate din dorința de a câștiga un premiu în bani.
 8. The Break (La Trêve) – S2 / 9 februarie -> Yoann Peeters ajunge să fie implicat într-un alt caz tulburător de crimă când fostul său psihiatru îi cere ajutorul pentru a dovedi nevinovăția unui pacient.
 9. Flavorful Origins: Chaoshan Cuisine (Originea savorii: Bucătăria din Chaoshan) – S1 / 11 februarie -> Bucurați-vă de lumea diversă a bucătăriei chinezești, descoperiți-i diferențele de la o regiune la alta și poveștile ei excepționale.
 10. Dirty John – S1 / 14 februarie -> Dragostea dintre Debra Newell (Connie Britton) și fermecătorul John Meehan (Eric Bana) duce la secrete, negare, manipulare și în final, la o luptă pentru supreviețuirea întregii familii.
 11. Dating Around (Caleidoscopul sentimentelor) – S1 / 14 februarie -> O persoană merge la cinci prime întâlniri pline de discuții cu iz de flirt, schimburi de replici stânjenitoare și momente de adevărată apropiere. Cui i se va oferi șansa unei a doua întâlniri?
 12. The Umbrella Academy – S1 / 15 februarie -> O familie disfuncțională formată din supereroi se adună pentru a dezlega misterul care învăluie moartea tatălui lor, pentru a împiedica apocalipsa și multe altele.
 13. Rebellion (Revolta) – S2 / 22 februarie -> Conflictul dintre guvernul britanic și revoluționarii Dail e în plină desfășurare, legăturile personale umbrind loialitatea membrilor ambelor părți.
 14. Workin’ Moms (Mami merge și la muncă) – S1 / 22 februarie -> De la lăsarea copiilor în grija bunicilor până la depresia postpartum, patru prietene mămici se confruntă cu realitățile vieții după naștere.
 15. GO! Vivre a tu manera (GO! Trăiește în felul tău) – S1 / 22 februarie -> Mia, o tânără extrem de talentată, primește o bursă la o academie de dans prestigioasă. Aici, însă, ea intră în conflict cu fiica elegantă și populară a proprietarului.
 16. Suburra – S2 / 22 februarie -> Pe măsură ce lupta pentru pământ, bani și putere se întețește, tinerii Aureliano, Spadino și Lele conspiră să preia controlul asupra lumii interlope din Roma.
 17. The Big Family Cooking Showdown – S2 / 22 februarie -> Sezonul 2 continuă cu mai multe familii pasionate de bucătărie care servesc cele mai delicioase preparate, râvnind la titlul de cei mai buni bucătari amatori din Anglia.
 18. Van Helsing – S3 / 25 februarie -> Unul dintre cei patru bătrâni a fost eliberat. Potrivit legendei, aceștia au puterea de a învia Întunericul. Acum, Vanessa și ceilalți trebuie să se confrunte cu forțele răului.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Patriot Act with Hasan Minhaj (Hasan Minhaj: Fii patriot!) – S2, luni (din 10.02) -> În acest nou volum de comedie, Hasan Minhaj prezintă și mai multe știri, aspecte politice și culturale din toată lumea, delectându-ne cu stilul său incisiv și nuanțat.
 2. Black Lightning (Fulgerul negru) – S2, marți -> Poate că Black Lightning a supraviețuit, dar puterile lui speciale nu. Acum, el trebuie să își ajute fiicele să-și valorifice puterile, pentru a putea continua lupta.
 3. Shadowhunters: The Mortal Instruments – S3B, marți (din 26.02) ->Saga lui Clary Fray și aventurile sale cu îngeri, demoni, vampiri și vârcolaci se încheie odată cu finalul surprinzător și captivant al serialului.
 4. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 5. Supergirl – S4, marți
 6. The Flash – S5, joi 
 7. Riverdale – S3, joi  -> După o revoltă și un sezon de război politic cu mize mari, gașca din Riverdale continuă să treacă printr-o dramă suprarealistă a vieții din micul oraș.
 8. Star Trek: Discovery – S2, vineri -> Discovery pornește într-o nouă misiune în urma unor evenimente misterioase care se desfășoară în diferite părți ale galaxiei. Echipajul are și un căpitan temporar: Christopher Pike de pe Enterprise.
 9. Dynasty (Dinastia) – S2, sâmbătă  -> În urma unui incendiu calamitat, care le-a lăsat casa în flăcări, membrii Carrington trec prin dărâmături pentru a-și reconstrui dinastia – și pentru a se ridica din nou.
 10. The Blacklist (Lista neagră) – S6, duminică 
 11. Romance is a Bonus Book (Dragoste printre rânduri) – S1, duminică (din 2.02) -> Un autor talentat, cel mai tânăr redactor-șef din istoria editurii la care lucrează, se implică în viața unei foste angajate din publicitate, care este disperată să-și găsească o slujbă.
 12. Crazy Ex-Girlfriend – S4, duminică
 • RuPaul’s Drag Race: All Stars – S4, vineri (din 1.02) 

 • Filme, documentare și comedii originale Netflix
 1. Dear Ex (Cine l-a iubit prima dată?) – 1 februarie -> Un adolescent face față unui conflict înverșunat dintre mama sa, o femeie hotărâtă, și un bărbat nonconformist, care este iubitul și beneficiarul asigurării tatălui său recent decedat.
 2. Velvet Buzzsaw – 1 februarie -> Tablourile unui artist obscur decedat fac furori în lumea artistică. Dar lucrările îndrăznețe și tulburătoare ale creatorului par a fi bântuite de spiritul mânios al acestuia.
 3. El árbol de la sangre (Arborele sângelui) – 8 februarie -> Un cuplu tânăr scrie povestea istoriei comune a familiilor lor și descoperă secretele întunecate ale rudelor, iar unul dintre ei trebuie să facă o mărturisire dureroasă.
 4. High Fying Bird (Pasărea care zboară sus)  8 februarie -> O grevă în NBA îi pune pe tușă un important client debutant, așa că impresarul Ray concepe un plan care să le salveze cariera, înfruntându-i pe puternicii proprietari de cluburi.
 5. The Breaker Upperers (Despărțitoarele) – 15 februarie -> Pentru prețul corect, bunele prietene Jen și Mel pun capăt fără milă oricărei idile. Pe una dintre ele o mustră conștiința, iar acest lucru le periclitează relația.
 6. Yucatan (Yucatán) 15 februarie -> Niște escroci concurenți încearcă să înșele fără milă și în mod creativ un câștigător la loterie aflat într-o croazieră distractivă din Spania până în Mexic.
 7. The Photographer of Mauthausen (Fotograful de la Mauthausen) – 15 februarie -> Un tănăr fotograf își riscă viața pentru a arăta lumii atrocitățile care se petrec în închisoarea Mauthausen: crime mascate drept sinucideri, exterminarea deținuților în camere de gazare și multe altele.
 8. Firebrand (Focul inimii) – 15 februarie -> Suișurile și coborâșurile relațiilor moderne sunt prezentate atent în această poveste-instantaneu produsă de Priyanka Chopra.
 9. Paddleton – 22 februarie -> După ce este diagnosticat cu cancer în stadiu terminal, Michael, un bărbat de vârstă mijlocie, îi cere vecinului și prietenului său Andy să-l ajute să-și pună capăt zilelor înaintea bolii.
 10. Paris Is Us (Paris est à nous)  – 22 februarie -> Anna, o tânără pariziană, scapă din ghearele morții după ce avionul în care se afla se prăbușește. Ea rămâne prinsă între vis și realitate, trecut și prezent, pe străzile unui oraș pe cale de distrugere.
 11. Isn’t It Romantic (Cât romantism!) – 28 februarie -> O arhitectă care nu crede în sentimentalisme se trezește brusc în universul unei comedii romantice, unde totul este ciudat de perfect. Cu Rebel Wilson în rol principal.
 1. ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke (Cele două morți ale lui Sam Cooke) – 8 februarie -> Această investigație examinează misterioasa împușcare a simbolului soul Sam Cooke, a cărui moarte a redus la tăcere o voce importantă a mișcării pentru drepturi civile.
 2. Larry Charles’ Dangerous World of Comedy (Periculoasa lume a comediei) – 15 februarie -> Legendarul scenarist și regizor de comedii Larry Charles călătorește prin lume în căutarea umorului în cele mai neobișnuite, mai neașteptate și mai periculoase locuri.
 3. Chef’s Table: Volume 6 – 22 februarie -> În acest volum cunoaștem alte patru vedete în gastronomie care revoluționează arta culinară la nivel mondial: Mashama Bailey, Dario Cecchini, Asma Khan și Sean Brock.
 1. Ray Romano: Right Here, Around the Corner (Ray Romano: Chiar aici, după colț) 5 februarie -> Legendarul comic Ray Romano sosește la Netflix cu un program special de stand-up: o oră întreagă de conținut exclusiv!
 2. Ken Jeong: You Complete Me, Ho (Ken Jeong: Mă întregești, Ho) 14 februarie -> În primul său program special de stand-up, Ken Jeong împărtășește povești amuzante din cariera sa de la Hollywood și mărturisește cum i-a salvat viața filmul „Marea mahmureală”.

 • Netflix pentru copii și familie
 1. Free Rein: Valentine’s Day (Frâu liber: Ziua Îndrăgostiților) – 1 februarie -> Dragostea plutește în aer când Zoe și prietenele ei pleacă în căutarea Pietrei Fecioarei. Rivalitatea le pune în pericol și Raven este cel care le salvează.
 2. True: Happy Hearts Day (True: Ziua Inimilor) – 1 februarie -> True și Bartleby încearcă să-l înveselească pe cel mai singuratic locuitor din Regatul Curcubeului, dar starea sa deprimată este contagioasă. Pot trei dorințe să remedieze situația?
 3. My Little Pony: Friendship Is Magic (Micul meu ponei: Prietenia este magică) – S6 / 1 februarie
 4. The Epic Tales of Captain Underpants (Marile aventuri ale Căpitanului Chilot) – S2 / 8 februarie -> George și Harold trebuie să ia note bune pentru a merge în tabăra de vară. Acest lucru se dovedește a fi o adevărată provocare, deoarece Melvin și un Melvin cyborg fac legea în școală!
 5. Kevin Hart’s Guide to Black History (Kevin Hart: Introducere în istoria afro-americană) – 8 februarie -> Un program de comedie nostim și educativ în care Kevin Hart trece în revistă aportul eroilor neîncoronați din istoria afro-americanilor.
 6. The Dragon Prince (Prințul Dragon) –S2 / 15 februarie -> Rayla și prinții se îndreaptă spre Xadia cu prețiosul pachet. Claudia și Soren sunt pe urmele lor, hotărâți să îi oprească.

 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. The Stepford Wives (Neveste perfecte) – 1 februarie
 2. Transformers: The Last Knight (Transformers: Ultimul cavaler) – 1 februarie
 3. Mad Max: Fury Road (Mad Max: Drumul furiei) – 1 februarie
 4. Burlesque (Burlesque: Vis împlinit) – 1 februarie
 5. Brain on Fire (Luna mea de nebunie) – 1 februarie
 6. The Shack (Baraca) – 1 februarie
 7. The Circle (Cercul) – 1 februarie
 8. Hunt for the Wilderpeople (Pe urmele unor fugari) – 5 februarie
 9. Underworld: Blood Wars (Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase) – 6 februarie
 10. The Kingdom (Regatul) – 15 februarie
 11. Tower Heist (Jaf… la turnul mare) – 15 februarie
 12. Identity Thief (Hoața de identitate) – 15 februarie
 13. Liar Liar (Mincinosul mincinoșilor) – 15 februarie
 14. Role Models (Prieteni model) – 15 februarie
 15. Doomsday (Sfârșitul lumii) – 15 februarie
 16. Scent of a Woman (Parfum de femeie) – 15 februarie
 17. Baywatch – 22 februarie
 18. Passengers (Pasagerii) – 26 februarie
 19. Apollo 13 – 28 februarie
 1. When Calls the Heart – S5 -> 1 februarie
 2. Velvet Colección (Colecția Velvet) – S2 -> 14 februarie
 3. Dragons: Race to the Edge (Dragonii: În marele necunoscut) – S3 & S4 -> 17 februarie
 4. The Story of Us with Morgan Freeman (Povestea noastră, cu Morgan Freeman) – S1 -> 18 februarie
 5. Bates Motel – S5 -> 20 februarie
 6. Jeopardy! – S2 -> 28 februarie

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s