Cu turul de presă de iarnă Television Critics Association în plină desfășurare, ultimele 24 ore s-au dovedit a fi un adevărat festin pentru pasionații de seriale TV, reprezentanții posturile dezvăluind nu doar informații de interes pentru episoadele viitoare dar și reînnoiri surpriză pentru multe dintre seriale.

După The CW care a dat startul cu 10 dintr-o lovitură, ultimele ore ne-au readus pe firmament următoarele vești:

-CBS a reînnoit comedia Mom cu două sezoane, 7 și respectiv 8 – anunțul a fost făcut imediat după finalizarea renegocierii contractelor cu cele două protagoniste, Anna Faris și Allison Janney, actrițele urmând să primească creșteri salariale substanțiale începând cu S7.

-ABC a reînnoit la rândul său dramele The Good Doctor și A Million Little Things. La acestea se adaugă anunțul sezonului 11 pentru Modern Family, confirmat a fi de asemenea și ultimul. De menționat că pentru moment S11 a fost plasată o comandă de 18 episoade însă există posibilitatea ca aceasta să fie extinsă la 22.

-în ceea ce privește animațiile, cei de la Fox au comunicat reînnoirea The Simpsons cu două sezoane, mai exact 31 și 32, făcând astfel ca aceasta să depășească pragul de 700+ episoade difuzate. (e de la sine înțeles că e deja un alt record înregistrat!)

-la capitolul cablu, Freeform a luat decizia de a reînnoi cu noi episoade spin-offurile Grown-ish (spin-off Black-ish) și proaspăt lansatul Good Trouble (spin-off The Fosters). Cele două titluri s-au mulat perfect pe direcția postului și pe publicul vizat ca parte din noua campanie de promovare Freeform.

Turul de presă TCA continuă, în prezent fiind în desfășuare panelul celor de la Fox.

Surse: 1, 2