Actori noi se alătură distribuției ‘The Kominsky Method’

The Kominsky Method menține stindardul calității ridicat și pentru recent confirmatul sezon 2, în cadrul panelului dedicat Netflix cuprins în turul de presă de iarnă al Television Critics Association, reprezentanții platformei de streaming anunțând distribuirea în roluri recurring cu mai multe apariții a actorilor Jane Seymour, Jacqueline Bisset și Paul Reiser.

  • Jane Seymour aka Madelyn: în vârstă de 70 și ceva de ani, cu un statut de excepție, Madelyn este una dintre fostele iubite al lui Norman, cei doi având o relație pasională prin anii 60, înainte ca acesta să își cunoască actuala soție.
  • Jacqueline Bisset aka Gabrielle: mama lui Mindy și fosta soție franțuzoaică a lui Sandy, Gabrielle se poate mândri cu faptul că încă reușește chiar și după atâția ani să îl scoată din sărite pe pe Kominsky.
  • Paul Reiser aka TBD: descris ca fiind un profesor de liceu de 60 și ceva de ani, se pare că între personajul lui Reiser și Mindy se va înfiripa o idilă amoroasă.

Creat de Chuck Lorre (vinovatul altor titluri de succes precum Two and A Half Man și The Big Bang Theory) și lansat de Netflix pe 16 noiembrie, The Kominsky Method a reușit să devină unul dintre cele mai apreciate titluri noi din grila platformei de streaming precum și a galelor de premii, proiectul ce îi are protagoniști pe Michael Douglas și Alan Arkin trecându-și în palmares două premii Golden Globes, două nominalizări Critics’ Choice și trei la premiile Screen Actors Guild, în timp ce cei de la AFI l-au selectat a fi unul dintre programele anului 2018.

Descriere: Noua comedie îl are ca protagonist pe Sandy Kominsky, un actor care cu ani în urmă a cunoscut succesul cu o serie de titluri cinematografice, actualmente unul din cei mai respectaţi profesori de actorie din cetatea filmului. Încă de la început, alături de Kominsky a stat bunul său prieten şi agent, Norman.

Cu un așa debut, nu rămâne decât să vedem ce surprize ne rezervă sezonul 2.


Pentru mai multe comenatarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s