Batwoman: Rachel Skarsten revine la The CW

După rolul reginei Elisabeth, Rachel Skarsten revine la The CW într-un nou rol și anume Alice, antagonista noului proiect curpins în celebrul Arrowverse, Batwoman.

Pentru moment nu este sigur dacă proiectul va primi comanda pentru a ajunge pe micile ecrane în sezonul 2019/20, însă după crossover-ul DC Comics/The CW de la finalul anului trecut, putem spune că Batwoman are șanse mari să fie ales pentru portofoliul postului, episoadele Elseworld ce au prezentat-o pe Kate Kane fiind foarte bine primite atât de către public cât și de critici.

Descriere: Batwoman este primul personaj gay într-o adaptare televizată a benzilor desenate, fie ele DC Comics ori Marvel. Obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham. Însă nu o putem numi încă erou – într-un oraș aflat într-o nevoie disperată de un erou salvator, Kate trebuie ca mai întâi să își depășească proprii demoni înainte de a deveni un simbol al speranței pentru Gotham.

Pentru moment nu au fost dezvăluite prea multe informații despre rolulul lui Rachel, mergându-se mai degrabă pe ideea că dacă Batwoman ar fi să aibă asemeni vărului său un Joker, acesta ar fi cu siguranță Alice, lidera grupului Wonderland Gang. Cu treceri rapide de la șarm și încântare la un comportament maniac și imprevizibil, Alice are ca obiectiv distrugerea securității din Gotham City și instaurarea panicii în rândul cetățenilor, năruindu-le sentimentul de siguranță personală pentru ei și pentru cei apropiați.

Anterior anunțați a i se alătura lui Ruby Rose au fost actorii Meagan Tandy, Camrus Johnson și Nicole Kang. Mai multe detalii și informații despre personajele interpretate, aici.


-Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.-

Lista completă de proiecte 2019/20 – The CW
Surse: 12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s