‘Dracula’ își completează distribuția

La câteva săptămâni de la anunțul care îl poziționa pe Claes Bang în rolul noului Dracula, iată că distribuția începe a prinde contur cu actorii John Heffernan și Dolly Wells, proaspăt anunțați ca parte din proiect. Din distribuție mai fac de asemenea parte Joanna Scanlan, Morfydd Clark și Lujza Richter. Pentru moment nu există informații cu privire la personajele interpretate de aceștia.
Filmările sunt anunțate pentru începutul primăverii, noua serie urmând a fi compusă din trei episoade a câte 90 de minute fiecare. Scrisă și creată de Steven Moffat în colaborare cu Mark Gatiss și inspirată de povestea clasică a lui Bram Stoker, miniseria va readuce în atenție universul lui Dracula, vampirul care a făcut răul să pară sexy. În Transilvania anului 1897, contele însetat de sânge își pregătește planul malefic împotriva Londrei Victoriene.

John Heffernan este un cunoscut al publicului pasionat de proiectele britanice, acesta având trecute în portofoliu titluri precum Collateral, The Loch, Dickensian, Jonathan Strange & Mr Norrell, Ripper Street ș.a.., în timp ce Dolly Wells poate fi asociată cu rolurile de pe micul ecran din Dolls & Em’s, Blunt Talk ori chiar Room 104.

Seria va avea premiera pe BBC One în Marea Britanie și pe Netflix în regiunile în care serviciul este prezent. BBC Studios Distribution, care a intermediat înțelegerea cu Netflix pentru Hartswood Films, este distribuitorul internațional.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s