Cu unele dintre cele mai cunoscute titluri din industria broadcast ajunse la final și un scandal din tagma #MeToo ce a zdruncinat conducerea postului în ultimele luni, CBS se pregătește se găsească noi titluri care să ajute televiziunea să rămână lider de piață.

Mai jos prezentarea proiectelor propuse pentru care s-a decis filmarea episodului pilot, o decizie în privința respingerii ori acceptării acestora pentru sezonul 2019/20 urmând a fi anunțată în luna mai, în cadrul UpFronts.


COMEDIE

1.BOB HEARTS ABISHOLA
După ce suferă un atac de cord, protagonistul se îndrăgostește de asistenta sa de origine nigeriană, făcând tot posibilul ca aceasta să îi dea o șansă.

Echipa de producție: Chuck Lorre (scenarist/EP), Eddie Gorodetsky (scenarist/EP), Al Higgins (scenarist/EP), Gina Yashere (scenarist)
Distribuție: Folake Olowofoyeky, Christine Ebersole, Maribeth Monroe, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Matt Jones


2.CAROL’S SECOND ACT
După ce renunță la predat și își termină de crescut copiii, Carol Chambers începe o nouă aventură ce se anunță a fi suficient de provocatoare și deloc lipsită de dificultăți – mai exact, Carol se pregătește să devănă doctor.

Echipa de producție: Emily Halpern (scenarist/EP), Sarah Haskins (scenarist/EP), Patricia Heaton (EP), Adam Griffin (EP), David Hunt (EP), Rebecca Stay (EP), Aron Kaplan (EP), Dana Honor (EP).
Distribuție: Patricia Heaton


3.THE EMPEROR OF MALIBU
Când fiul unui miliardar chinez își anunță logodna cu o femeie americană, familia acestuia vine îngrozită și dispusă să facă orice le este în putință pentru a-și recâștiga fiul, făcându-l să uite de visul american.

Echipa de producție: Kevin Kwan (scenarist/EP), David Sangalli (scenarist/EP), Michelle Nader (EP/ showrunner), Christina Lee (EP/ showrunner), Danielle Stokdyk (EP)
Distribuție: TBA


4.OUR HOUSE
Doi părinți devotați sunt hotărâți să își crească copiii cu iubirea și sprijinul de care mama nu a avut parte când era mică, însă descoperă rapid că acest lucru devine greu de îndeplinit dacă nu chiar o misiune imposibilâ cât timp îi are alături pe părinții și frații săi care nu le ușurează deloc munca.

Echipa de producție: Brendan O’Brien (scenarist/EP), Nick Stoller (EP), Conor Welch (EP)
Distribuție: TBA


5.THE STORY OF US
Spusă prin intermediul interviurilor și a unor flashback-uri ce se întind pe durata a zece ani, proiectul spune povestea unui cuplu diferit și transformarea într-o familie în propriu-i stil.

Echipa de producție: Mike Royce (scenarist/EP), Nick Stoller (EP), Conor Welch (EP)
Distribuție: TBA


6.TO WHOM IT MAY CONCERN
Într-un efort de a ieși din banalul și rutina cotidiană, Evan decide ca alături de amicii săi de 20 și ceva de ani, să ducă la bun sfârșit o listă cu lucruri de făcut pe care a întocmit-o în tinerețe.

Echipa de producție: Mike MEtz (scenarist/co-EP), Gail Berman (EP)
Distribuție: TBA


7.THE UNICORN
Proaspăt rămas văduv, protagonistul se vede cumva nerăbdător să depășească ceea ce cu ușurință poate fi numit cel mai dificil an din viața sa, numai pentru a realiza că este total nepregătit să-și crească singur cele două fiice și la fel de nepregătit pentru scena de întâlniri actuală, unde descoperă că în mod șocant, este chiar o partidă râvnită.

Echipa de producție: Bill Martin (scenarist/EP), Mike Schiff (scenarist/EP), Aaron Kaplan (EP), Dana Honor (EP), Wendi Trilling (EP), Peyton Reed (EP)
Distribuție: TBA


DRAMĂ / ACŢIUNE

1.COURTHOUSE
Plasat în sala de judecată, proiectul prezintă viață haotică, dedicată, încrezătoare și pe alocuri absurdă a judecătorilor, procurorilor și a avocaților apărării, care alături de grefieri, juriu și polițiști încearcă să facă tot ce e mai bine pentru sistemul judiciar din Los Angeles.

Echipa de producție: Greg Spottiswood (scenarist/EP), Leonard Goldstein (EP), Mike Robin (EP)
Distribuție: TBA


2.EVIL
Bătălia dintre știință și religie continuă, de această dată în centrul său regăsindu-se un psiholog sceptic ce face echipă cu un preot în devenire și un liber profesionist pentru a investiga împreună presupusele miracole, posedări demonice și alte lucruri extraordinare și ieșite din comun pentru a vedea dacă acestea pot fi explicate cu ajutorul științei sau sunt cu adevărat rezultatul a ceva supranatural.

Echipa de producție: Robert King (scenarist/EP), Michelle King (scenarist/EP), Liz Glotzer (EP)
Distribuție: TBA


3.FBI: MOST WANTED
Spin-off al dramei procedurale lansate sezonul trecut sub conducerea lui Dick Wolf, de această dată CBS ne propune versiunea FBI a celor mai căutați criminale – FBI: Most Wanted.

Echipa de producție: Dick Wolf (scenarist/EP), Rene Balcer (scenarist/EP), Fred Berner (regizor), Arthur W. Forney (EP), Peter Jankowski (EP)
Distribuție: Julian McMahon, Keisha Castle-Hughes


4.FRANKENSTEIN
După ce este ucis în timpul unei misiuni, un detective din cadrul secție de Omucideri a Poliției din San Francisco este readus în mod misterios la viață, doar pentru a conștientiza că nu mai este omul care era înainte ca toate acestea să se întâmple. Alături de soția sa, acesta își dă seama că singurul care îi poate oferi răspunsuri este nimeni altul decât străinul ce a stat în spatele reînvierii sale și anume dr. Victor Frankenstein.

Echipa de producție: Jason Tracey (scenarist/EP), Rob Doherty (EP)
Distribuție: TBA


5.NANCY
Când o femeie ofițer de rang înalt ajunge șeful Poliției din Los Angeles, aceasta se folosește de întreg arsenalul său de tactici dure și o onestitate de cele mai multe ori greu de digerat, pentru a naviga pe scena politică și socială și a face față problemelor de securitate națională ce implică aplicarea legii în cele mai diverse moduri.

Echipa de producție: Paul Attanasio (scenarist/EP), Darryl Frank (EP), Justin Falvey (EP)
Distribuție: TBA


6.REPUBLIC OF SARAH
Un mic orășel din New Hampshire devine un nume pe scena mondială după ce descoperirea unei resurse valoroase pe propriile pământuri îi face pe locuitorii de aici să se auto-proclame o națiune independentă, primarul și cabinetul acesteia de consilieri ne-experimentați fiind puși în fața guvernării unei noi țări.

Echipa de producție: Jeff King (scenarist/EP), Leo Pearlman (EP), Jeff Grosvenor (EP), Marc Webb (EP)
Distribuție: TBA


7.SURVEILLANCE
Acțiunea noului proiect se derulează la vârful ierarhic al NSA, având-o protagonistă pe Sophia Bush în rolul unui agent operativ ce se vede pus în postura de a alege între a-și păstra propriile secrete sau pe cele ale guvernului pe care a jurat că îl va apăra.

Echipa de producție: David C. White (scenarist/co-EP), Matt Reeves (EP), Patricia Riggen (regizor/EP)
Distribuție: Sophia Bush, Catalina Sandino Moreno, Raphael Acloque, Allen Leech, Matthew Modine, Dennis Haysbert


8.UNDER THE BRIDGE
După ce un scandal aproape năruie cabinetul medical pe care îl conduce alături de soțul și prietenii săi, un chirurg decide să se ridice la înălțimea așteptărilor și preia controlul gestionării atât a afacerii care este în pericol cât și a căsniciei sale care pare a fi pe același drum al eșecului.

Echipa de producție: Rina Mimoun (scenarist/EP), Jerry Bruckheimer (EP), Jonathan Littman (EP), KristieAnne Reed (EP)
Distribuție: TBA


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1, 2, 3, 4