Sezonul 2019/20: Proiecte NBC

Fără o situație clară a reînnoirilor și a proiectelor NBC care vor reveni sezonul viitor și cu patru titluri din portofoliul postului pe 2018/19 programate pentru lansare în perioada următoare, iată noile proiectele ce au fost selectate de televiziunea păun pentru un posibil debut anul acesta.

Mai jos prezentarea proiectelor propuse pentru care s-a decis filmarea episodului pilot, o decizie în privința respingerii ori acceptării acestora pentru sezonul 2019/20 urmând a fi anunțată în luna mai, în cadrul UpFronts.


COMEDIE

1.FRIENDS-IN-LAW
Brian și Jake sunt firi total diferite, însă în momentul în care cei mai buni prieteni ai lor decid să se căsătorească, cei doi trebuie să găsească o cale de a co-exista în armonie.

Echipa de producție: Brian Gallivan (scenarist/EP), Tom Werner (EP)
Distribuție: TBA


2.LIKE MAGIC
O tânără optimistă își urmărește visul de a deveni magician în lumea egocentrică și excentrică de la Magic Palace.

Echipa de producție: Bridget Kyle (scenarist/EP), Vicky Luu (scenarist/EP), Matt Hubbard (EP), Julie Anne Robinson (regizor/EP), Kelly Pancho (EP)
Distribuție: Jee Young Han, Freddie Stroma, Hayley Magnus, French Stewart, Mike Lane


3.SAVING KENAN
Recent rămas văduv, protagonistul seriei își propune să se dedice într-totul copiilor săi, dorință ce se va transforma mai degrabă într-o provocare din cauza socrului său care va deveni o prezență constantă în viața lor.

Echipa de producție: Jackie Clarke (scenarist/EP), Kenan Thompson (EP), Lorne Michaels (EP), Andrew Singer (EP)
Distribuție: Kenan Thompson


4.UNINSURED
Proaspăt deveniți părinți la rândul lor, Dave și Rebecca ajung să fie nevoiți să aibă grijă de părinții lui, după ce aceștia descoperă o serie de probleme în fondul de pensionare și se văd obligați să plătească o datorie generoasă.

Echipa de producție: Dan Levy (scenarist/EP), Doug Robinson (EP), Alison Greenspan (EP)
Distribuție: Adam Pally, Abby Elliott, Fran Drescher, Jessy Hodges, Amer Padha-Chatel


5.VILLAGE GAZETTE
Amber este editor la Benson Village Gazette – ea iubește materialele simpliste care prezintă viața idilică din orășelul natal, însă lucrurile par a lua o nouă turnură în momentul în care patronii ziarului angajează un reporter cu scopul de a investiga și relata o poveste de interes ce se petrece în Benson, amenințându-i lui Amber bula de perfecțiune pe care și-a creat-o.

Echipa de producție: Amber Ruffin (scenarist/EP), Shelly Gossman (scenarist/EP), Seth Meyers (EP), Mike Shoemaker (EP), Lorne Michaels (EP), Andrew Singer (EP)
Distribuție: Amber Ruffin

6.PERFECT HARMONY (fost All Together Now)
Membrii unui cor bisericesc dintr-un mic orășel au surpriza vieții când se pricopsesc cu un profesor de muzică absolvent a uneia dintre mărețele facultăți cuprinse în Ivy League, pe post de director și conducătorul grupului, lider de care nu ar fi crezut vreodată că au nevoie.

Echipa de producție: Lesley Wake Webster (scenarist/EP), Jason Winer (regizor/EP), Bradley Whitford (EP), Adam Anders (EP), Jon Radler (EP)
Distribuție: Bradley Whitford, Anna Camp, Will Greenberg, Tymberlee Hill


7.SUNNYSIDE
Garrett Shah, fost conslier local al orașului New York pare a-și fi găsit chemarea în momentul în care întâlnește șase imigranți în căutarea visului american și… a ajutorului său.

Echipa de producție: Kal Penn (scenarist/EP), Matt Murray (scenarist/EP), Michael Schur (EP), David Miner (EP), Dan Spilo (EP)
Distribuție: Kal Penn, Kiran Deol, Moses Storm,Diana Maria Riva, Samba Schutte, Poppy Liu, Joel Kim Booster, Tudor Petrut


DRAMĂ / ACŢIUNE

1.BLUFF CITY LAW
Proiectul urmărește avocații unui cabinet elitist din Memphis, specializat în dreptul civil și recunoscuți pentru preluarea unora dintre cele mai controversate cazuri. Condus de legendarul Elijah Strait și de fiica sa genială, Sydney Keller, cei doi preiau cazuri de tipul David și Goliath, totul pe fundalul gestionării relației la fel de complicate precum și obiectul activității lor.

Echipa de producție: Dean Georgaris (scenarist/EP), David Janollari (EP), Michael Aguliar (EP)
Distribuție: Jimmy Smits, Caitlin McGee, Jayne Atkinson, Benny Sloane, Michael Luwoye, Stony Blyden


2.COUNCIL OF DADS
Viața lui Scott Perry și a familiei sale este dată peste cap în momentul în care sunt puși în fața unui diagnostic de boală incurabilă. Fiind obligat să își accepte mortalitatea, Scott și soția sa, Robin, pun bazele unui grup inedit atent compus din prieteni ce au ca misiunea a fi alături de familia lor și a-i ghida pe drumul cu suișuri și coborâșuri ce va avea să vină. Proiectul este inspirat din povestea lui Bruce Feiler.

Echipa de producție: Tony Phelan (scenarist/EP), Joan Rater (scenarist/EP), Jerry Bruckheimer (EP), Jonathan Littman (EP), KristieAnne Reed (EP), James Oh (producător), Bruce Feiler (producător)
Distribuție: Sarah Wayne Callies, Michele Weaver, J. August Richards, Clive Standen, Blue Chapman, Michael O’Neill, Steven Silver, Emjay Anthony, Thalia Tran


3.EMERGENCE
Thriller ce are protagonistă un șerif ce adoptă un copil pe care îl găsește la locul unui accident misterios și care nu își poate aminti ceea ce i s-a întâmplat. Investigarea faptelor o plasează în mijlocul unei conspirații de amploare, identitatea copilului fiind punctul 0 a tuturor celor întâmplate.

Echipa de producție: Michele Fazekas (scenarist/EP), Tara Butters (scenarist/EP), Paul McGuigan (regizor/EP), Robert Atwood (producător)
Distribuție: Allison Tolman, Alexa Skye Swinton, Donald Faison, Robert Bailey Jr., Clancy Brown, Ashley Aufderheide


4.LAW & ORDER: HATE CRIMES
Cu acțiunea plasată în New York, orașul unde crimele motivate de ură și discriminare sunt investigate de o echipă de elită special pregătită pentru acest tip de infracțiuni, ai cărei membrii merg dincolo de titlurile din tabloide și clipurile devenite virale pe social media, acești detectivi nu se dau în lături de la nimic până nu fac dreptate victimelor, iar cei vinovați nu sunt aduși în fața legii. Parte componentă a francizei create de Dick Wolf pentru NBC, Law & Order, noul titlu are la bază activitatea diviziei din NYPD – Hate Crimes Task Force.

Echipă de producție: Dick Wolf (EP), Warren Leight (EP), Peter Jankowski (EP), Arthur Forney (EP)
Distribuție: TBA
Status: acceptat/ comandă de 13 episoade


5.LINCOLN (fost The Bone Collector)
Având la bază seria omonimă semnată de Jeffrey Deaver, proiectul îl are protagonist pe cunoscutul criminalist Lincoln Rhyme, grav rănit în demersul său de a-l prinde pentru diabolicul criminal în serie cunoscut sub pseudonimul Bone Collector (ro. Colecționarul de oase). Chemat de NYPD ca și consultant în momentul în care noi crime cu același mod de operare apar în oraș, Rhymes face de această dată echipă cu Amelia Sachs, o tânără polițistă ce îl ajută să îl poată prinde definitiv pe nemesis-ul său, în timp ce rezolvă și alte cazuri de interes pentru Poliția din New York. Cu 11 volume în serie, scenariul va avea la bază elemente din toate titlurile, nu doar din primul volum.

Echipa de producție: VJ Boyd (scenarist/EP), Mark Bianculli (scenarist/EP), Avi Nir (EP), Alon Shtruzman (EP), Peter Traugott (EP), Rachel Kaplan (EP)
Distribuție: Russell Hornsby


6.PRISM
Prism explorează procesul unui caz de omucidere în care fiecare episod este spus din perspectiva câte unui personaj cheie implicat în caz. Fiecare versiune a faptelor contribuie la misterul și suspansul deznodământului, făcând publicul să pună sub semnul întrebării fiecare aspect prezentat până într-acolo încât să ne întrebăm dacă persoana pusă sub acuzare și judecată este cu adevărat și cea vinovată de cele întâmplate.

Proiectul este inspirat din Rashomon, thillerul psihologic japonez din anii 50, regizat de Akira Kurosawa – o metodă cunoscută rapidă ca Efectul Rashomon, în care diferite personaje oferă variante și interpretări diferite ori chiar contradictorii ale aceluiași incident.

Echipa de producție: Daniel Barnz (scenarist/regizor/EP), Carol Mendelsohn (EP), Julie Weitz (EP), Ben Barnz (EP)
Distribuție: Mykelti Williamson,Malin Ackerman, Ramon Rodriguez,  Chloe Wepper, David Alpay, Brooke Smith, Sara Rue


7.ZOEY’S EXTRAORDINARY PLAYLIST
O dramedie muzicală inovativă ce o are protagonistă pe Zoey, o tânără de 20 și ceva de ani care din senin începe a auzi gândurile celor din jur sub forma unor cântece ori chiar mici numere muzicale special puse în scenă pentru ea. Cu această nouă putere la dispoziția sa, Zoey se decide nu numai să se ajute pe sine ci și pe cei din jurul său în a-și înțelege apropiații.

Echipă de producție: Austin Winsberg (scenarist/EP), Paul Feig (regizor/EP), Jessie Henderson (EP), Kim Tannenbaum (EP), Eric Tannenbaum (EP), Jason Wang (EP)
Distribuție: Jane Levy, Peter Gallagher, John Clarence Stewart, Skylar Astin, Alex Newell, Mary Steenburgen


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

22 thoughts on “Sezonul 2019/20: Proiecte NBC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s