Love, Death & Robots – Trailer / Poze Promotionale

Love, Death & Robots este o colecție de scurtmetraje animate din genuri precum: SF, fantasy, horror și comedie. Cu o abordare curajoasă a fiecărei povești, episoadele sunt concepute pentru a fi ușor de urmărit și greu de uitat.

Seria se inspiră din genurile eclectice și provocatoare care au influențat interesul timpuriu în povești al lui Miller. Producția  Love, Death & Robots a adus împreună o comunitate globală din lumea animației și a atras talente și perspective unice ale unor studiouri de animație inovatoare, regizori și artiști din toată lumea. În seria de 18 episoade, fiecare film este perfecționat, încărcat cu un mix de energie, acțiune și umor negru.

Produs de David Fincher, Tim Miller, Jennifer Miller și Josh Donen, serialul aduce împreună cei mai buni creatori de animație din lume și povești captivante în prima antologie de scurtmetraje animate care va aduce spectatorilor o experiență unică și viscerală.

Fiecare episod din serial:

  • Durează între 5 și 15 minute.
  • Are un stil de animație unic, de la tradiționalul 2D la animație realistă în 3D CGI (Computer Generated Imagery).
  • Este realizat de o echipă diferită de creatori din lume.
  • Este adresat unei audiențe mature.

Tim Miller declară: „Love, Death & Robots este proiectul meu de vis, îmbină iubirea mea pentru animație cu povești extraordinare. Filmele de la miezul nopții, benzile desenate, cărțile și revistele SF m-au inspirat timp de câteva decenii, însă erau exilate în cultura geek din care am făcut și eu parte. Mă bucur extrem de mult că mediul creativ s-a schimbat suficient de mult pentru ca animațiile pentru adulți să devină parte din conversația culturală extinsă.”


 


Link-uri utile: Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s