‘The Umbrella Academy’ și alte familii disfuncționale marca Netflix

The Umbrella Academy este acum pe Netflix – Ce alte familii disfuncționale găsești @NetflixRo

The Umbrella Academy poate fi descris în multe moduri: este un serial cu supereroi, este o dramă, o producție de acțiune, are un soundtrack excelent și o imagine interesantă. Dar, mai mult decât orice, este o poveste despre o familie disfuncțională și dinamica dintre membrii ei. Noul serial disponibil acum pe Netflix prezintă unele dintre cele mai extravagante interacțiuni între membrii unei familii, iar acesta este un motiv cel puțin serios pentru a adăuga The Umbrella Academy pe lista de „to watch”.

Să recunoaștem, rudele bizare sunt savuroase în orice producție de pe ecran, așa că am creat o listă a celor mai bune producții disponibile pe Netflix, în care familiile sunt mai mult sau mai puțin disfuncționale.


TUA_101_Unit_03150R
Sursa: Netflix

The Umbrella Academy

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește “copiii” pentru a salva lumea. Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale. Te invităm să arunci o privire și în spatele scenei, alături de actorii serialului AICI 🙂


The Haunting of Hill House
Sursa: Netflix

The Haunting of Hill House

O familie destrămată înfruntă amintire răscolitoare despre fosta casă și incidentele teribile care au dus la abandonarea ei. Scenele alternează între trecut și prezent. Un thriller psihologic apreciat de critici și spectatori.


Sense8_206_Unit_04256_R3-1
Sursa: Netflix

Sense8

Opt necunoscuți din diverse orașe de pe glob încep să comunice mental și să aibă experiențe care sfidează orice explicații. În final, devin o familie în adevăratul sens al cuvântului.


GF_EP110_MM_102914_0555_R_CROP
Sursa: Netflix

Grace and Frankie

OK, Grace și Frankie nu sunt rude, însă în momentul în care soții lor se îndrăgostesc și decid să se căsătorească, toată familia extinsă se confruntă cu momente din ce în ce mai comice și disfuncționale.


F is for Family (2)

F is for Family

Urmărește familia Murphy în anii 1970, când copiii își făceau de cap, berea curgea șiroaie și nimic nu stătea între un bărbat și televizorul lui.

Care sunt familiile voastre preferate din seriale?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s