Mike Colter, de la ‘Luke Cage’ la ‘Evil’

Acum că oficial a fost anunțat sfârșitul colaborării dintre Marvel și Netflix, a venit momentul să îi vedem pe eroii din New York și în alte roluri. Primul care dă startul pare a fi chiar Mike Colter, interpretul lui Luke Cage, actorul fiind disitribuit în proiectul propus al celor de la CBS, Evil. În posibilitatea alegerii pentru sezonul 2019/20, titlul îl va reuni cu soții Robert și Michelle King, creatorii și producătorii executivi ai dramei legale The Good Wife, în care Colter a avut un rol recurring în perioada 2010-2015, interpretându-l pe Lemond Bishop, de altfel guest-star și în spin-offul The Good Fight.

În Evil, Mike Colter îl va interpreta pe David Dacosta, un preot în pregătire pentru viața monarhală și unul dintre protagoniștii titlului, a cărei misiune dată de Biserica este să investigheze fenomenele aparent inexplicabile pentru a afla dacă țin într-adevăr de supranatural ori pot fi deslușite cu ajutorul științei.

Anterior distribuirii sale, a mai fost anunțată pentru proiect actrița Katja Herbers, aceasta la rândul său protagonistă, urmând să o portretizeze pe micul ecran pe Kristen Benoist, un psiholog sceptic ce caută să afle mai multe despre linia de demarcație dintre știință și religie. Herbers a putut fi urmărită în proiectele HBO, Westworld, The Leftovers și Divorce, dar și în titlurile Manhattan și Manhunt: Unabomber.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Descriere: Bătălia dintre știință și religie continuă, de această dată în centrul său regăsindu-se un psiholog sceptic ce face echipă cu un preot în devenire și un liber profesionist pentru a investiga împreună presupusele miracole, posedări demonice și alte lucruri extraordinare și ieșite din comun pentru a vedea dacă acestea pot fi explicate cu ajutorul științei sau sunt cu adevărat rezultatul a ceva supranatural.
Echipa de producție: Robert King (scenarist/EP), Michelle King (scenarist/EP), Liz Glotzer (EP)

Lista completă și descrierea proiectelor propuse pentru sezonul 2019/20CBS / NBC / The CW.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s