Dougray Scott se alătură echipei ‘Batwoman’

Distribuția Batwoman se mărește văzând cu ochii, Dougray Scott fiind cea mai nouă achiziție pentru The CW. Actorul s-a alăturat lui Ruby Rose, Rachel Skarsten & CO. pe platourile de filmare din Vancouver, acesta urmând a-l interpreta pe nimeni altul decât pe Jacob Kane, tatăl lui Kate și implicit unchiul lui Bruce.

Fost colonel în armata US, Jacob Kane este la conducerea firmei private de securitate The Crows, făcându-și ca obiectiv să protejeze orașul mai bine decât a făcut-o vreodată Cavalerul Negru. Este de la sine înțeles că nu este de acord cu justițiarii din umbră care joacă după propriile reguli, astfel că nu va dura mult până se va lovi de noul protector al Gotham, Batwoman (care se întâmplă să fie și fiica sa).

Cu nenumărate filme în portofoliu, pe micul ecran a putut fi urmărit recent în Departure și sezonul secund din Snatch.

De menționat de asemenea o schimbare produsă în cadrul echipei de producției, la cârma proiectului ca regizor venind Marcos Siega, care îl înlocuiește pe David Nutter, nevoit fiind să se retragă din cauza unor probleme persoanle. Nutter continuă să rămână atașat proiectului în calitate de producător executiv.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Descriere: Batwoman este primul personaj gay într-o adaptare televizată a benzilor desenate, fie ele DC Comics ori Marvel. Obișnuită să spună lucrurilor pe nume și mânată de dorința de a face ceea ce este corect, Kate Kane veghează asupra străzilor întunecate ca Batwoman, o luptătoare bine antrenată pentru a face față pericolelor pe care le ascunde cunoscutul oraș și care acum par a readuce groaza printre locuitorii din Gotham. Însă nu o putem numi încă erou – într-un oraș aflat într-o nevoie disperată de un erou salvator, Kate trebuie ca mai întâi să își depășească proprii demoni înainte de a deveni un simbol al speranței pentru Gotham.

Echipa de producție: Caroline Dries (scenarist/EP), Greg Berlanti (EP), David Nutter (EP), Sarah Schechter (EP), Geoff Johns (EP), Marcos Siega (regizor)
Distribuție: Ruby Rose, Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott

Lista completă și descrierea proiectelor propuse pentru sezonul 2019/20 – CBS / NBC / The CW.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s