Tyler Posey se alătură distribuției ‘The Lost Boys’

Cu titlul în stadiu de proiect de vreo trei ani, iată că a venit momentul să vedem cum ecranizarea The Lost Boys prinde contur la The CW. Cum de UpFronts nu ne mai despart decât vreo două luni, a venit momentul ca episoadele pilot propuse să intre în producție, iar pentru asta este nevoie de actori. Dacă până la acest moment de la The CW, Batwoman este singurul proiect care se prezintă bine la acest capitol, The Lost Boys pare a-i călca rapid pe urme, reprezentanții postului anunțând distribuirea actorilor Tyler Posey, Kiele Sanchez, Medalion Sanchez și Dakota Shapiro. Nici echipa de producție nu a fost trecută cu vederea, Catherine Hardwicke alăturându-se proiectului în calitate de regizor – cunoscută pentru regizarea primului film Twilight, aceasta pare a reveni la vampiri după o perioadă de titluri indie.

 • Tyley Posey aka Michael: fiul mai mare al lui Lucy, planurile acestuia de a urma Medicina se năruie în momentul în care află că suferă de aceeași maladie genetică care a condus la decesul părintelui său. Fără planuri, singurul lucru care pare a-l mai ține pe linia de plutire în prezent este prietenia sa cu Stella, o tânără ce deține un stand de pe faleza din Santa Carla.
 • Kiele Sanchez aka Lucy: încă suferind după moartea soțului său, Lucy se vede nevoită să revină cu cei doi fii ai săi în Santa Carla, orașul natal – lucru pe care l-a evitat în ultimii 27 de ani când a iscat un scandal monstru, părăsindu-și iubitul pentru a fugi cu un alt bărbat.
 • Dakota Shapiro aka David: Arătos, intens, uneori înspăimântător, impulsiv… acestea sunt doar câteva dintre trăsăturile care îl definesc pe David, cu toate că prezența sa poate fi redusă la un singur cuvânt – vampir. Mai exact, chiar liderul găștii nemuritoare din Santa Cruz.
 • Medalion Rahimi aka Stella: tipica fată californiană, liberă și fără griji, aceasta se împrietenește rapid cu Michael. În ciuda chimiei dintre cei doi, e de menționat că Stella este deja într-o relație cu David, liderul vampirilor din Santa Cruz și chiar o iubește cu adevărat pe Stella, singura care îl poate controla și a-i tempera impulsivitatea.

  Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

  Descriere:Bine ați venit în însorita Santa Carla, orașul cu una dintre cele mai frumoase faleze și vată pe băț pentru toate gusturile dar, și locul ce adăpostește lumea secretă a vampirilor. După moartea bruscă a tatălui lor, doi frați se mută împreună cu mama lor în Santa Carla, în ideea că orașul în care ea a crescut le poate oferi un nou început. Ce nu a luat aceasta în calcul este atracția celor doi băieți pentru mirajul lumii din subteran și a supranaturalului ascuns de oraș, a celor veșnic tineri și atrăgători. Proiectul este bazat pe filmul omonim din 1987.

  Echipa de producție: Heather Mitchell (scenarist/EP), Rob Thomas (EP), Dan Etheridge (EP), Rebecca Franko (producător), Catherine Hardwicke (regizor)
  Distribuție: Tyler Posey, Kiele Sanchez, Medalion Sanchez, Dakota Shapiro

Lista completă și descrierea proiectelor propuse pentru sezonul 2019/20 – CBS / NBC / The CW.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s