Spin-offul Riverdale își anunță protagoniștii

După timpul petrecut în Riverdale este timpul ca Josie McCoy să dea o șansă New Yorkului, sau mai bine zis, acesta să îi dea ei o șansă. Cei de la The CW au confirmat în cadrul turului de presă de iarnă Television Critics Association că actrița Ashleigh Murray vă părăsi echipa Riverdale și se va alătura distribuției spin-offului Katy Keene și recent anunțaților Jonny Beauchamp și Julia Chan.

Conform descrierii oficiale, proiectul prezintă viețile a patru personaje din benzile desenate Archie Comics, printre acestea regăsindu-se Josie McCoy și Katy Keene, unul dintre numele ce va revoluționa lumea modei. Prezentat ca o dramedie cu valențe muzicale, proiectul urmărește aventurile celor patru în grandiosul New York și drumul parcurs pentru îndeplinirea visurilor, indiferent că vorbim de podium, Broadway ori de competitiva industrie muzicală.

  • Ashleigh Murray aka Josie McCoy: Lăsând în spate Riverdale, în prezent în vârstă de 20 și ceva de ani, Josie decide că a venit momentul să își urmeze visul de a deveni o cântăreață faimoasă asemeni Dianei Ross, mutându-se în mărețul New York. Ajunsă aici și încercând să ia cele mai bune decizii privind viitorul său, tânăra leagă noi prietenii și noi romanțe, până în ziua în care va deveni starul ce i-a fost menit a deveni.
  • Jonny Beauchamp aka Jorge/ Ginger Lopez: În timpul zilei lucrând la magazinul familiei, seara, alter ego-ul lui Jorge, Ginger prinde viață, fiind barman la un club din New York la care din când în când cântă. Încă de mic, Jorge și-a dorit să ajungă pe Broadway, iar acum este convins să își ducă cariera la un cu totul alt nivel.
  • Julia Chan aka Pepper Smith: este the it girl, epicentrul tuturor lucrurilor trendy și în vogă. Dincolo de beneficiile și stilul de viață oferit de statutul de fata it a New Yorkului, Pepper ăși dorește să își deschidă propria Andy Warhol Factory. Dincolo de strălucirea vieții afișată, nimeni nu știe cu adevărat de unde își obține Pepper banii, ori dacă măcar îi are cu adevărat.

De menționat că în cadrul aceluiași panel dedicat The CW cuprins în programul TCA Winter Press Tour, Mark Pedowitz, președintele postului a declarat că nu va exista niciun crossover și niciun episod din sezonul actual din Riverdale care să introducă personajele spin-offului, clarificând că evenimentele din Katy Keene se vor petrece la câțiva ani de la cele din cadrul liceului din Riverdale, fiind de altfel vorba și de o distribuție mai în vârstă, personajele având undeva la peste 20 de ani. Dacă se va pune în discuție la un moment dat ca vreunul dintre personajele prezentate în Riverdale să își facă apariția în Katy Keene, acesta va fi o versiune mai matură și mai în vârstă a sa.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Lista completă și descrierea proiectelor propuse pentru sezonul 2019/20 – CBS / NBC / The CW.

Sursa

One thought on “Spin-offul Riverdale își anunță protagoniștii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s