Comunicat de presă: noutățile lunii martie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în martie?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Northern Rescue (În nordul izolat) – S1 / 1 martie -> După decesul subit al soției sale, John West, ofițer specializat în căutare și salvare, se mută împreună cu cei trei copii ai săi în orașul său natal din Turtle Island Bay.
 2. Cricket Fever: Mumbai Indians – S1 / 1 martie -> Urmărește-i pe campionii Indian Premier League, Mumbai Indians, de-a lungul sezonului 2018, în acest serial plin de informații și momente palpitante din lumea crichetului.
 3. Secret City: Under the Eagle (Secret City: Sub aripa vulturului) – S2 / 6 martie -> Jurnalista Harriet Dunkley descoperă că este prinsă într-o conspirație în timp ce se străduia să dovedească nevinovăția unui fost coleg de celulă, acuzat de crimă.
 4. The Order (Ordinul secret) – S1 / 7 martie -> După ce se alătură unei societăți secrete, bobocul Jack Morton este aruncat într-o lume subterană întunecată, unde vârcolacii luptă cu posesorii de magie neagră.
 5. Shadow (Umbra din întuneric) – S1 / 8 martie -> Chinuit de o pierdere tragică, un fost polițist care nu simte durerea decide să prindă pe cont propriu infractorii care au reușit să scape de poliția din Johannesburg.
 6. Immortals (Dușmani printre secole) – S1 / 8 martie -> Mânată de dorința de răzbunare, Mia, care a fost transformată în vampir, vrea să-l învingă pe Dmitry, un necruțător lider al vampirilor, aflat în căutarea unui artefact cu ajutorul căruia ar deveni nemuritor.
 7. After Life (Viața de apoi) – S1 / 8 martie -> Încercând să depășească trauma provocată de decesul soției, un redactor de la un ziar devine din ce în ce mai morocănos pentru a-i îndepărta pe cei care încearcă să-l ajute.
 8. Formula 1: Drive to Survive – S1 / 8 martie -> Viteză, tensiune, competiție. Experimentați lumea șoferilor și finanțatorilor din Formula 1, începând cu cockpitul și ajungând până în birourile conducerii.
 9. Terrace House: Opening New Doors – Partea 6 / 12 martie -> Kaito și Risako își petrec timpul cu colocatarii, iar Yui și Aio își stabilesc următorii pași. Nimic nu e sigur, excepție făcând doar relația lor de prietenie.
 10. Love, Death & Robots (Dragoste, moarte & roboți) – S1 / 15 martie -> O antologie de animație în serial, prezentată de Tim Miller și David Fincher.
 11. Turn Up Charlie (Charlie la platane) – S1 / 15 martie -> Idris Elba joacă rolul unui DJ ratat care vrea să-și relanseze cariera, având grijă totodată de neastâmpărata fiică de 11 ani a prietenului său superstar.
 12. Las muñecas de la mafia (Păpușile Mafiei) – S2 / 15 martie -> Lucrecia, Brenda și Olivia sunt prinse din nou în lumea traficanților de droguri, iar Janeth și Martha sunt confruntate cu problemele întunecate ale acestui mediu.
 13. If I Hadn’t Met You (Dacă nu te-aș fi cunoscut) – S1 / 15 martie -> Eduard, un tată și un soț care și-a pierdut familia într-un accident tragic, călătorește în universuri paralele în căutarea unei sorți mai mai bune pentru iubita sa soție.
 14. Queer Eye – S3 / 15 martie -> Cei cinci fabuloși vizitează Kansas City, Missouri, în acest nou sezon cu schimbări de look emoționante și transformări uluitoare.
 15. Green Door (Ușa verde) – S1 / 16 martie -> Un psiholog traumatizat se întoarce din SUA și deschide o clinică în Taiwan, unde pacienți misterioși și evenimente stranii dezvăluie trecutul său tulbure.
 16. Carlo & Malik – S1 / 22 martie -> Un polițist experimentat de la Omucideri se confruntă cu propriile sale prejudecăți atunci când primește drept partener un polițist începător, originar din Coasta de Fildeș. Împreună, ei trebuie să investigheze un șir de crime petrecute în Roma.
 17. Historia de un crimen: Colosio (Istoria unei crime: Colosio) – S1 / 22 martie -> Ecranizarea asasinării în 1994 a lui Luis Donaldo Colosio, candidat la președinția Mexicului. Parte dintr-o antologie a crimelor nerezolvate din America Latină.
 18. Most Beautiful Thing (Cel mai frumos lucru) – S1 / 22 martie -> După ce-i dispare soțul, Maria Luiza, o femeie liniștită, își transformă proprietatea într-un club de bossa nova și începe să intre în rolul de femeie independentă.
 19. Selling Sunset (Apusul e de vânzare) – S1 / 22 martie -> Acest serial reality urmărește elita agenților imobiliari din Los Angeles, picanteriile din viața lor privată, imobilele luxoase vândute și clienții din înalta societate.
 20. The OA – S2 / 22 martie
 21. Nate Bargatze: The Tennessee Kid (Nate Bargatze: Spectacol special) – S1 / 26 martie -> Un nou program special de stand-up de la comedianul Nate Bargatze, care e mândru de originile sale din Tennessee. O oră întreagă de distracție pe cinste.
 22. Ainori Love Wagon: Asian Journey (Ainori – Microbuzul dragostei: Călătorie în Asia) – S2 -> Microbuzul dragostei a pornit din nou la drum! Șapte necunoscuți se îmbarcă la bordul celebrului vehicul și călătoresc prin Asia, în căutarea unui partener cu care să se întoarcă acasă, în Japonia.
 23. Santa Clarita Diet – S3 / 29 martie -> Sheila caută sensul existenței, Joel investighează o societate secretă, iar Abby luptă cu sentimentele ei pentru Eric. Viața și moartea fără moarte pot fi tare stresante.
 24. Traitors (Trădătorii) – S1 / 29 martie -> Cel de-al Doilea Război Mondial s-a încheiat, dar lupta continuă și include spionaj, trădări, comploturi și iubire. Care e miza? Supremație și putere în lumea viitorului.
 25. El sabor de las margaritas (Savoarea margaretelor) – S1 / 31 martie -> Rosa Vargas investighează dispariția Martei Labrada, o prostituată care-și șantaja clienții. Ea va descoperi secrete legate de caz și de evenimente din trecutul ei.
 26. Trailer Park Boys: The Animated Series – S1 / 31 martie -> Parcul de rulote tocmai a devenit și mai ciudat. Continuând din punctul în care s-a încheiat sezonul 12, serialul ne dezvăluie cum cei din gașcă, mai drogați ca niciodată, au devenit… benzi desenate.
 27. On My Block (În cartier) – S2 / in curand -> Cei patru prieteni își continuă viața de liceu în sezonul 2, dar noi provocări și noi sentimente le pun bețe în roate la fiecare pas.

 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Patriot Act with Hasan Minhaj (Hasan Minhaj: Fii patriot!) – S2, luni (din 10.02) -> În acest nou volum de comedie, Hasan Minhaj prezintă și mai multe știri, aspecte politice și culturale din toată lumea, delectându-ne cu stilul său incisiv și nuanțat.
 2. Black Lightning (Fulgerul negru) – S2, marți -> Poate că Black Lightning a supraviețuit, dar puterile lui speciale nu. Acum, el trebuie să își ajute fiicele să-și valorifice puterile, pentru a putea continua lupta.
 3. Shadowhunters: The Mortal Instruments – S3B, marți (din 26.02) ->Saga lui Clary Fray și aventurile sale cu îngeri, demoni, vampiri și vârcolaci se încheie odată cu finalul surprinzător și captivant al serialului.
 4. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 5. Supergirl – S4, marți
 6. The Flash – S5, joi 
 7. Riverdale – S3, joi  -> După o revoltă și un sezon de război politic cu mize mari, gașca din Riverdale continuă să treacă printr-o dramă suprarealistă a vieții din micul oraș.
 8. Star Trek: Discovery – S2, vineri -> Discovery pornește într-o nouă misiune în urma unor evenimente misterioase care se desfășoară în diferite părți ale galaxiei. Echipajul are și un căpitan temporar: Christopher Pike de pe Enterprise.
 9. Dynasty (Dinastia) – S2, sâmbătă  -> În urma unui incendiu calamitat, care le-a lăsat casa în flăcări, membrii Carrington trec prin dărâmături pentru a-și reconstrui dinastia – și pentru a se ridica din nou.
 10. The Blacklist (Lista neagră) – S6, duminică 
 11. Romance is a Bonus Book (Dragoste printre rânduri) – S1, duminică (din 2.02) -> Un autor talentat, cel mai tânăr redactor-șef din istoria editurii la care lucrează, se implică în viața unei foste angajate din publicitate, care este disperată să-și găsească o slujbă.
 12. Crazy Ex-Girlfriend – S4, duminică

 • Filme, documentare și comedii originale Netflix
 1. River’s Edge (Pe marginea râului) – 1 martie -> Liceanul Haruna se împrietenește cu singuraticul Yamada, apoi este atras în relația încurcată dintre acesta, un model și fata care îl iubește fără măsură.
 2. Your Son (Răzbunarea tatălui) – 1 martie -> După ce fiul său este bătut cu bestialitate în fața unui club de noapte, un chirurg decide să ia legea în propriile mâini și să se răzbune pe făptași.
 3. The Boy Who Harnessed the Wind (Îmblânzitorul de vânt) – 1 martie -> Inspirându-se dintr-o carte de știință, William Kamkwamba, un băiat de 13 ani, construiește o moară de vânt, în încercarea de a salva satul său din Malawi de foamete. Bazat pe o poveste adevărată.
 4. Budapest (Budapesta) – 1 martie -> Doi prieteni își riscă mariajele și carierele atunci când lansează o companie care se ocupă cu găzduirea de petreceri de burlaci scandaloase, unde orice este permis, în Ungaria.
 5. Lady J – 8 martie -> Când relația sa amoroasă cu un marchiz desfrânat se schimbă brusc, o văduvă bogată pune la cale un plan de răzbunare cu ajutorul unei femei mai tinere.
 6. Juanita – 8 martie -> Copleșită de necazuri în viață și în dragoste, Juanita, o mamă singură, caută speranța și vindecarea într-o călătorie neașteptată în Paper Moon, Montana.
 7. Walk. Ride. Rodeo. – 8 martie -> Paralizată în urma unui accident, o campioană de curse rodeo cu obstacole este hotărâtă să ajungă să călărească din nou.
 8. Triple Frontier (Tripla frontieră) – 13 martie -> Câțiva foști soldați care au probleme cu banii se reunesc pentru a pune la cale un jaf cu miză mare: furtul a 75 de milioane de dolari de la un baron al drogurilor.
 9. Burn Out – 15 martie -> Când mama fiului său are probleme cu lumea interlopă din Paris, un pilot de Superbike, amator de adrenalină, începe să transporte droguri pentru a-i acoperi datoria.
 10. Dry Martina – 15 martie -> O întâlnire ciudată cu o admiratoare și una cu fostul iubit al acesteia poartă un interpret înclinat către aventuri erotice într-o escapadă în Chile.
 11. Paskal – 15 martie -> Unitatea navală PASKAL angajează cei mai de elită luptători ai forțelor speciale din Malaysia. Însă, atunci când unul dintre ei pregătește o deturnare riscantă, deznodământul devine incert.
 12. Edoardo Ferrario: Temi Caldi (Edoardo Ferrario: Subiecte fierbinți) – 15 martie -> Comedianul italian Edoardo Ferrario face haz de viața la 30 de ani și de cât de bizare sunt călătoriile locale, rețelele de socializare și iubitorii de bere artizanală.
 13. Mirage (Realități alternative) – 22 martie -> O eroare în continuumul spațiu-timp îi permite Verei să salveze viața unui băiat în urmă cu 25 de ani, însă duce la pierderea fiicei ei, pe care se luptă să o aducă înapoi.
 14. The Dirt (The Dirt: Povestea trupei Mötley Crüe) – 22 martie -> În această ecranizare a tumultuoasei autobiografii a membrilor trupei Mötley Crüe, aceștia trec prin cele mai extraordinare, dar și prin cele mai nefericite momente ale vieții lor ca superstaruri heavy metal.
 15. 15 August – 29 martie -> Madhuri Dixit, cunoscuta actriță de la Bollywood, încearcă și rolul de producător cu ocazia filmării acestei reprezentări nostime a vieții în blocurile din Mumbai.
 16. Bayoneta – 29 martie -> Un fost boxer din Tihuana revine în ring și este pus față în față cu motivele care l-au determinat să renunțe la sportul iubit și să-și abandoneze familia.
 17. The Highwaymen (Pe urmele tâlharilor) – 29 martie -> O dramă polițistă cu Woody Harrelson și Kevin Costner care dă viață poveștii nespuse despre detectivii care au reușit să-i doboare pe Bonnie și Clyde.
 1. Losers (Perdanții) – 1 martie -> Într-o societate în care nu contează decât să câștigi, cum facem față eșecului? Un serial documentar care folosește sportul pentru a aborda psihologia înfrângerii.
 2. Antoine Griezmann: The Making of a Legend – 21 martie -> Cu pasiune și determinare, Antoine Griezmann a ajuns unul dintre jucătorii de fotbal de top și câștigător al Cupei Mondiale.
 3. ReMastered: The Miami Showband Massacre – 22 martie -> Trei membri ai formației Miami Showband au fost uciși în 1975, în Irlanda de Nord, într-o ambuscadă a extremiștilor din Ulster. Are vreo legătură crima cu guvernul?
 4. The Legend of Cocaine Island (Legenda din insula cocainei) – 29 martie -> Documentarul urmărește aventurile americanului Rodney Hyden plecat în căutarea unei presupuse prăzi de cocaină din Caraibe, ajutat de un grup pestriț de inadaptați.
 1. Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits (Jimmy Carr: Cele mai tari superhituri de top) – 12 martie -> Țineți-vă bine! Jimmy Carr spune cele mai bune poante din legendara lui carieră de stand-up, într-un spectacol special de comedie care vizează pe toată lumea.
 2. Amy Schumer Growing (Amy Schumer: Evoluție) – 19 martie -> Amy Schumer abordează teme precum căsnicia, sarcina, politica și multe altele într-un nou program special de stand-up filmat la Chicago Theatre.

 • Netflix pentru copii și familie
 1. Larva Island (Larvele pe insulă) – S2 / 1 martie -> Un nou sezon plin de aventuri trăsnite și amuzante ale amicilor viermișori Red și Yellow, care include și o invazie a insulei lor!
 2. YooHoo to the Rescue (YooHoo sare-n ajutor) – 15 martie -> Cinci amici drăgălași din ținutul fermecat YooTopia și gadgeturile lor speciale ajută animalele aflate în încurcătură, dar își fac și prieteni noi!
 3. Robozuna – S2 / 15 martie -> Ariston, Mangle și prietenii lor luptători se întorc, dar acum le este și mai greu să-și protejeze casa, atunci când malefica Danuvia dezvăluie un robot pe nume Dominatus.
 4. Charlie’s Colorforms City (Charlie în Orașul formelor și al culorilor) – 22 martie -> Adorabilul și amuzantul Charlie te conduce într-o expediție plină de neprevăzut și de imaginație alături de niște personaje foarte colorate.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Jaws (Fălci) – 1 martie
 2. The Departed (Cârtița) – 1 martie
 3. The Da Vinci Code (Codul lui Da Vinci) – 1 martie
 4. The Karate Kid – 1 martie
 5. Johnny English – 1 martie
 6. Nanny McPhee Returns – 1 martie
 7. The 40-Year-Old Virgin (Virgin la 40 de ani) – 1 martie
 8. Mamma Mia! – 1 martie
 9. Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite) – 1 martie
 10. Angels & Demons (Îngeri și demoni) – 1 martie
 11. Fast & Furious 6 (Furios și iute 6) – 1 martie
 12. Seven Pounds (Șapte suflete) – 1 martie
 13. Big Fish (Peștele cel mare) – 1 martie
 14. Friends with Benefits (Prietenie cu folos) – 1 martie
 15. Just Go With It (Nevastă de împrumut) – 1 martie
 16. Johnny English Reborn (Johnny English… se întoarce!) – 1 martie
 17. The Bourne Identity (Identitatea lui Bourne) – 1 martie
 18. The Bourne Legacy (Moștenirea lui Bourne) – 1 martie
 19. The Bourne Supremacy (Supremația lui Bourne) – 1 martie
 20. The Bourne Ultimatum (Ultimatumul lui Bourne) – 1 martie
 21. The Trap (Rețetă cu probleme) – 1 martie
 22. Jurassic Park – 1 martie
 23. The Lost World: Jurassic Park (Lumea Dispărută: Jurassic Park) – 1 martie
 24. Jurassic Park III – 1 martie
 25. Snow White & the Huntsman (Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător) – 1 martie
 26. The Break-Up (Despărțiți, dar împreună) – 1 martie
 27. The Purge (The Purge. Noaptea judecății) – 1 martie
 28. The Hunt for Red October (Vânătoarea lui Octombrie Roșu) – 1 martie
 29. Pineapple Express (Pineapple Express: O afacere riscantă) – 1 martie
 30. The Exorcism of Emily Rose (Un caz de exorcizare) – 1 martie
 31. Ghostbusters 2 (Vânătorii de fantome II) – 1 martie
 32. My Best Friend’s Wedding (Iubitul meu se însoară) – 1 martie
 33. Easy A (Păcătoasa) – 1 martie
 34. Cloudy with a Chance of Meatballs (Stă să plouă cu chiftele) – 1 martie
 35. Race (Cursa) – 1 martie
 36. Patriots Day (Ziua Patrioților) – 1 martie
 37. Annabelle II – 5 martie
 38. Unknown (Necunoscutul) – 8 martie
 39. Run All Night (Urmărit în noapte) – 8 martie
 40. The Change-Up (Dacă aș fi… tu?) – 12 martie
 41. Despicable Me 2 (Sunt un mic ticălos 2) – 12 martie
 42. Notting Hill – 12 martie
 43. CHIPS (CHIPs: Polițiști de belea) – 12 martie
 44. Smokin’ Aces (Așii din mânecă) – 12 martie
 45. Despicable Me (Sunt un mic ticălos) – 12 martie
 46. Schindler’s List (Lista lui Schindler) – 12 martie
 47. LEGO DC Super Heroes: The Flash – 13 martie
 48. Focus – 15 martie
 49. Dunkirk – 19 martie
 50. RocknRolla – 22 martie
 51. Back to the Future (Înapoi în viitor) – 26 martie
 52. Back to the Future Part II (Înapoi în viitor 2) – 26 martie
 53. Back to the Future Part III (Înapoi în viitor 3) – 26 martie
 54. American Pie Presents: Band Camp (Placinta americana – Tabara de muzica) – 26 martie
 55. Knocked Up (Un pic însărcinată) – 28 martie
 56. The Pianist (Pianistul) – 28 martie
 57. The Zookeeper’s Wife (Grădina speranței) – 29 martie
 58. Bleed for This (Sângerează pentru visul tău!) – 30 martie

Barbie Dreamhouse Adventures (Barbie: Aventuri în casa de vis) – S1 / 18 martie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s