Sezonul 2019/20: Proiecte ABC

Cu Grey’s Anatomy devenită cea mai longevivă dramă medicală, cu Modern Family ce ajunge la final și cu planuri pentru un nou spin-off Black-ish, însă fără o situație clară a reînnoirilor și a proiectelor ABC care vor reveni sezonul viitor, iată noile proiectele ce au fost selectate de televiziunea alfabet pentru un posibil debut anul acesta.

Mai jos prezentarea proiectelor propuse pentru care s-a decis filmarea episodului pilot, o decizie în privința respingerii ori acceptării acestora pentru sezonul 2019/20 urmând a fi anunțată în luna mai, în cadrul UpFronts.


COMEDIE

1.BLESS THIS MESS
Proaspăt căsătoriți și hotărând că traiul din New York nu le aduce satisfacția dorită, un cuplu de tineri însurăței decid să se mute în Nebraska, în ideea unei vieți simple și liniștite. Din păcate, lucrurile nu decurg așa cum au plănuit.

Echipa de producție: Lake Bell (scenarist/regizor/EP), Liz Meriwether (scenarist/EP), Katherine Pope (EP)
Distribuție: Lake Bell, Dax Shepard, Ed Begley Jr., Pam Grier, JT Neal, Madison Curry
Status: acceptat/ comandă de 6 episoade


2.HAPPY ACCIDENT
Proiectul urmărește povestea a două familii din Pittsburgh ai căror membrii se văd obligați să întemeieze o relație după ce un secret vechi este dezvăluit. Rămâne de văzut ce au în comun un bărbat cu trei fete adulte și o cântăreață de salon al cărei fiu este student la Medicină.

Echipa de producție: Abraham Higginbotham (scenarist/EP), Jon Pollack (scenarist/EP), Kat Coiro (regizor)
Distribuție: Matt Walsh, JoAnna Garcia Swisher, Vanessa Williams, Kether Donohue, Jessie Pinnick, Elliot Knight, Robert Smith


3.NANA
Rămas văduv după moartea soției sale, obsesiv și mult prea protector cu fiicele sale, protagonistul acestei comedii își invită soacra să se mute alături de ei pentru a-l ajuta cu creșterea fetelor. Nana nu este bunica tipică, cu o fire aparte aceasta trebuie ca înainte de toate să își cunoască nepoatele.

Echipa de producție: Lon Zimmet (scenarist/EP), Ted Melfi (EP), Kimberly Quinn (EP), Andrew Kosove (EP), Broderick Johnson (EP), Laura Lancaster (EP)
Distribuție: Katey Sagal, Josh Cooke, Kimberly Quinn, Gemma Allen, Bill Bellamy


4.UNITED WE FALL
Sitcom ai cărei protagoniști sunt membrii unei familii multi-culturale care aduce în centrul atenției un cuplu, pe copiii și pe rudele pătimașe ale acestora, arătând că atunci când la mijloc există iubire, (aproape) totul este posibil.

Echipa de producție: Julius “Goldy” Sharpe (scenarist/EP), Julia Gunn (EP), Seth Gordon (EP)
Distrbuție: Jane Curtin, Jason Michael Snow


5.WOMAN UP
Mame adolescente și bune prietene, Liz și Phoebe au avut ca unic scop pe parcursul anilor să își vadă copiii absolvenți și în drum spre facultate. Acum că visul lor s-a împlinit, ajunse la 35 de ani, cele două sunt pregătite să-și trăiască adolescența ratată.

Echipa de producție: Zoe Lister-Jones (scenarist/EP), Liz Meriwether (EP), Jason Winer (EP), Jon Pollack (scenarist/EP), Kat Coiro (regizor)
Distribuție: Mary Elizabeth Ellis, Tawny Newsome, Kym Whitley, Gabrielle Elyse, Abby Quinn, Leon Thomas6.Untitled HANNAH SIMONE Project
Hannah și tatăl său indiano-american au fost dintotdeauna apropiați, însă în momentul în care fiica sa îi recunoaște că nu vede un viitor profesional în jobul deținut iar acesta îi mărturisește despre căsnicia eșuată, cei doi își dau o nouă șansă, luând-o de la zero. Această nouă etapă fie îi va apropia fie…îi va înnebuni la propriu, ducându-i la exasperare.

Echipă de producție: Hannah Simone (scenarist/EP), Matt Fusfeld (EP), Alex Cuthbertson (EP)
Distribuție: Hannah Simone, Jane Leeves, Alanna Ubach


7.Untitled JESSICA GAO Project
Protagonista Janet Zhao este chinezo-americană la prima generație care se chinuie să impună niște limite familiei sale … exasperante. În urma decesului bunicii sale înstărite, Janet moștenește întreaga avere, astfel că după ce s-a chinuit atâta timp să îi țină pe toți la distanță, acum devine persoana menită să îi ajute și să aibă grijă de toți, un fel de mama tuturor.

Echipa de producție: Jessica Gao (scenarist/EP), Brian Grazer (EP), Francie Calfo (EP), Samie Kim Falvey (EP)
Distribuție: Jessica Gao, Holly Chou, Cindy Cheung, Stephen Park, Kelly Hu, Helen Hong, Ki Hong Lee, Ashley Park, John Gemberling


8.Untitled LESLIE ODOM Jr. Project
Hope și Omari împart o parohie modernă și o viață cu mult mai eclectică și haotică, împreună având sub același acoperiș patru copii. Proiectul este inspirat din viața și activitatea pastorilor progresiști, Touré & Sarah Roberts.

Echipa de producție: Saladin Patterson (scenarist/EP), Leslie Odom Jr. (EP), Touré Roberts (co-EP), Sarah Jakes-Roberts (co-EP)
Distribuție: Leslie Odom Jr., Kelly Jenrette, Alexis Fields


DRAMĂ / ACŢIUNE

1.THE BAKER AND THE BEAUTY
Titlul prezintă povestea inedită de dragoste dintre un bucătar și o vedetă internațională, o relație ce nu îi pune în lumina reflectoarelor doar pe ei ci și pe familiile lor, care nu se puteau a fi mai diferite. Proiectul are la bază formatul israelian omonim.

Echipa de producție: Dean Georgaris (regizor/EP), David Frankel (EP), Avi Nir (EP), Alon Shtruzman (EP), Rachel Kaplan (EP), Peter Traugott (EP)
Distribuție: Victor Rasuk, Nathalie Kelley, Carlos Gomez, Dan Bucatinsky, Lisa Vidal, Belissa Escobedo, Michelle Veintimilla


2.HEART OF LIFE
Inspirat de cântecul lui John Mayer, proiectul are protagoniști doi frați ce provin din lumi diferite, care descoperă că sunt înrudiți, trebuind acum să re-evalueze tot ce știau despre părintele patern pe care îl împart. Pe măsură ce descoperă misterele copilăriei separate cei doi trebuie să învețe să treacă peste păcatele din trecut și să învețe să se bucure de noua familie.

Echipa de producție: Ben Queen (scenariu/EP), John Mayer (EP), Melvin Mar (EP), Jake Kasdan (EP), Paul Weitz (EP)
Distribuție: Dave Annable, Harry Shum Jr, Katie Findlay


3.THE HYPNOTIST’s LOVE STORY
Bazat pe titlul bestselling al lui Liane Moriarty, proiectul o are protagonistă pe Ellen, un terapeut de hipnoză care, după mai multe eșecuri în dragoste pare a fi în sfârșit mulțumită și încântată de noul său iubit. Când părea că lucruri nu pot merge decât înainte și de la bine spre foarte bine, acesta îi mărturisește un adevăr tulburător – o fostă iubită îl urmărește și îl hărțuiește de câțiva ani. Intrigată de dezvăluire și pusă în centrul noilor evenimente, Ellen descoperă că este cumva atrasă de situație, neconștientizând că deja a întânit-o pe cea în cauză.

Echipa de producție: Katie Wech (scenarist/EP), Heather Graham (EP), David Hoberman (EP), Todd Lieberman (EP), Laurie Zaks (EP), Liane Moriarty (producător)
Distribuție: Heather Graham, Juliet Rylance, Adan Canto, Liza Lapira, Jane Seymour


4.NEW YORK UNDERCOVER
Reboot al seriei omonime produsă și difuzată de Fox în perioada 1994-98, proiectul își începe firul narativ la 20 de ani de la finalul titlului original, avându-i protagoniști pe detectivii Nat Gilmore și Melissa Ortiz care se ocupă cu investigarea celor mai periculoși infractori pe ruta Harlem – Battery Park. Pentru moment au fost deja distribuiți actorii Malik Yoba și Luna Lauren Velez, cei doi reluând rolurile din titlul original – dacă proiectul va fi ales, este posibil ca mai mulți actori din seria originală să își reia rolul.

Echipa de producție: Ben Watkins (scenarist/EP), Anthony Hemingway (regizor/EP), Dick Wolf (EP)
Distribuție: Malik Yoba, Luna Lauren Velez, MC Lyte, Otmara Moreno, Toby Sandeman, Anna Enger, Octavio Pizano


5.NYPD BLUE
Reboot al seriei omonime produse și difuzate de ABC în perioada 1993-2005, proiectul este centrat pe Theo, fiul protagonistului original Andy Sipowicz, și pe dorința acestuia de a deveni detectiv în cadrul Secției 15, putând astfel să cerceteze mai bine moartea tatălui său. Asemeni părintelui său, Theo este încăpățânat, inimos și cu ceva probleme alcoolice. Titlul original a fost difuzat și în România, fiind cunoscut telespectatorilor ca NYPD Blue: Viață de polițist. Pentru moment au fost deja distribuiți actorii Kim Delaney și Bill Brochtrup, cei doi reluând rolurile din titlul original – dacă proiectul va fi ales, este posibil ca mai mulți actori din seria originală să își reia rolul.

Echipa de producție: Matt Olmstead (scenarist/EP), Nick Wootton (scenarist/EP), Jesse Bochco (regizor/EP), Dayna Bochco (producător)
Distribuție: Bill Brochtrup, Alona Tai, Kim Delaney, Fabian Frankel, Ashley Thomas, Sofia Barclay, Rick Gomez


6.STUMPTOWN
Inspirat din romanul grafic omonim al celor de la Oni Press, Dex Parios este veteran de armată, o femeie puternică și cu fler care lucrează în prezent ca investigator privat în Portland, Oregon. Cu o poveste personală complicată și pe principiul că este singura persoană pe care se poate baza cu adevărat, Dex rezolvă problemele altora neuitând totuși nici de ale ei.

Echipa de producție: Jason Richman (scenarist/EP), Ruben Fleischer (EP), Dave Bernad (EP), Greg Rucka (EP), Matthew Southworth (EP), Justin Greenwood (EP)
Distribuție: Cobie Smulders, Michael Ealy, Mark Webber, Camryn Manheim, Adrian Martinez


7.TRIANGLE
Dacă de fapt Triunghiul Bermudelor nu este o zonă neagră din mijlocul oceanului ci mai degrabă un petec de pământ pierdut în timp ce a reușit să întemnițeze de-a lungului anilor numeroși călători? Proiectul prezintă încercarea de evadare a unei familii proaspăt ajunse ai cărei membrii se vor alia cu indivizi cunoscuți ai zonei rămași captivi din mai multe perioade ale istoriei ce le împărtășesc aceeasi viziune și dorință de a se reîntoarce acasă.

Echipa de producție: Jon Harmon Feldman (scenarist/EP), Sonny Postiglione (scenarist/EP), Jennifer Gwartz (EP)
Distribuție: Mike Vogel, Edwin Hodge, Mallory Jensen


8.UNTIL THE WEDDING
Proiectul prezintă cum decizia unui cuplu de a se căsători afectează viața tuturor celor cunoscuți, explorând relația unui grup de prieteni și membrii ai familiei pe măsură ce sunt forțați șă își reevalueze viața romantică și ajungă la un consens privind mariajul și iubirea. Proiectul are la bază formatul israelian omonim.

Echipă de producție: Becky Mode (scenarist/EP), Sarah Timberman (EP), Carl Beverly (EP), Alon Aranya (EP), Nelly Feld (EP), Avi Zvi (EP), Ami Amir (EP)
Distribuție: E.J. Bonilla, Olivia Thirlby, Britt Lower, Michael Stahl-David, Trent Garrett, Liza Colon-Zayas, Vered Blonstein, Michael Benjamin Washington


9.Untitled HANK STEINBERG/CURTIS “50 CENT” JACKSON Project
Dramă legală despre un deținut ce devine avocat, luând cazuri ale altor prizonieri în timp ce încearcă să își demonstreze nevinovăția în cazul de omucidere ce l-a trimis după gratii. Dorința de libertate este una aprigă, acesta încercând să își recupereze viața și familia iubită, astfel că ajunge să facă echipă cu o femeie gardian cu viziuni progresiste, totul ducând la ecranizarea unei povești ce prezintă provocările și nedreptățile sistemului legal american

Echipa de producție: Hank Steinberg (scenarist/EP), Curtis “50 Cent” Jackson (EP), Isaac Wright Jr. (EP), Doug Robinson (EP), Alison Greenspan (EP), George Tillman Jr. (regizor/EP)
Distribuție: Nicholas Pinnock, Indira Varma, Joy Bryant


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

29 thoughts on “Sezonul 2019/20: Proiecte ABC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s