Brooklyn Nine-Nine, reînnoit de NBC

9-9! Sau cum ar zice Jake, noice! Cu doar șapte episoade difuzate din sezonul curent, NBC a reușit să devină televiziunea preferată a fanilor Brooklyn Nine-Nine, reprezentanții postului anunțând reînnoirea comediei cu noi episoade, aferente S7.

Reînnoirea este cu atât mai surprinzătoare cu cât cu niciun an în urma fanii făceau campanie pentru salvarea serialului după ce Fox hotărâse anularea sa. După trei zile de tremolo, titlul a fost achiziționat de NBC, doar ca să anunțe o comandă de sezon scurt, suficient cât fanii să își poată lua la revedere de la Jake & CO. și să afle dacă Holt a primit în cele din urmă postul mult visat. Nu a durat mult, iar cei de la NBC au anunțat ulterior o extindere a comenzii inițiale la 18 episoade. În ciuda noilor evenimente, a prezentării unei versiune tinere pentru Scully și Hitchcock și plecarea Ginei din distribuție, Brooklyn Nine-Nine a reușit să se stabilizeze la o medie de rating de ~3.9 milioane telespectatori, cu aproape un milion mai mult decât a reușit în ultimul sezon la Fox, devenind unul dintre cele mai puternice titluri din portofoliul postului.

Cu 11 episoade rămase din sezonul curent, pentru moment nu există informații privind comanda exactă pentru S7 ori ce alte surprize ne mai așteaptă – pe ce putem conta totuși, este revenirea devenită tradiție a lui Doug Judy.

În România, patru din cele șase sezoane produse sunt disponibile în portofoliul Netflix. Și, dacă mai aveți dubii privind vizionarea sa, iată una dintre nenumăratele scene de top (PS: încă așteptăm să-și confirme prezența Bruce Willis :P)

Sursa

2 thoughts on “Brooklyn Nine-Nine, reînnoit de NBC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s