HBO Go: Noi episoade ‘Last week tonight with John Oliver’

John Oliver a început un nou sezon din Last week tonight with John Oliver, serialul apreciat de critici și public, care a câștigat 12 premii Primetime Emmy de la premiera din 2014, printre care și Outstanding Variety Talk Series în 2016, 2017 și 2018, Outstanding Writing for a Variety Series în 2016, 2017, 2018 și Outstanding Interactive Program în 2015, 2017 și 2018.

O analiză satirică și inspirată a personalităților și evenimentelor, Last week tonight with John Oliver/ Știrile săptămânii cu John Oliver  îi oferă lui Oliver o platformă unică unde își poate exprima vocea distinctă și perspectiva aparte asupra problemelor sociale, politice sau existențiale. Fiecare ediție este filmată în New York cu câteva ore înainte de premiera de duminică seara de la HBO US și e formată dintr-un mix de comentarii tipice lui Oliver, momente pre-filmate și invitați ocazionali.

Vulture l-a numit pe Oliver „cea mai importantă persoană din televiziune” și The New Yorker a scris „emisiunea lui John Oliver poate fi considerată cea mai bună și cea mai pură emisiune”.

Fiecare episod are o recapitulare a săptămânii și prezintă o compilație de momente amuzante din știri și o poveste principală despre un anumit subiect. În sezoanele anterioare, Oliver a vorbit despre deșeurile nucleare, fuziunile dintre corporații, vaccinuri, legile de votare, Brexit, drepturile persoanelor transgender, neutralitatea internetului, datoriile studenților, pedeapsa cu moartea, drone, loterii, Donald Trump și multe altele.

Sezonul 6 din Last week tonight with John Oliver/ Știrile săptămânii cu John Oliver  a început pe HBO GO pe 18 februarie, iar la HBO 3 este difuzat din 22 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

John Oliver, Tim Carvell, Liz Stanton, Jon Thoday și James Taylor sunt producători executivi, iar regizor este Paul Pennolino.

Sezoanele anterioare sunt disponibile pe HBO GO aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s