‘Superstore’ reînnoit cu episoade noi

Fanii îngrijorați de lipsa unei reacții oficiale a postului în privința Superstore pot răsufla liniștiți, reprezentanții NBC anunțând reînnoirea comediei cu sezonul 5. Vestea vine cu doar două zile înainte ca gașca de la Cloud 9 să își reia activitatea, cu episoade aferente părții secunde a S4.

Descriere: Superstore face o incursiune „în spatele scenei” unui hypermarket care vinde en gros, punând accentul asupra personalităților diferite ale angajaților magazinului, de la persoana care este liantul grupului, la tipul visătorului naiv, al ambițiosului și al tinerei însărcinate, printre altele.

În ciuda ratingurilor și a spijinului publicului (precum și al criticilor), fanii serialului au început să manifeste o oarecare formă de îndoială în privința unei decizii favorabile după ce zilele trecute a fost anunțată reînnoirea Brooklyn Nine-Nine, fostul proiect Fox alăturându-i-se pe listă celeilalte comedii puse la loc sigur pentru 2019/20, The Good Place.

La categoria drame ce vor reveni cu noi episoade la toamnă, avem pentru moment New Amsterdam și universul One Chicago semnat de Dick Wolf – Chicago Fire, Chicago Med, Chicago PD.


Sursa

One thought on “‘Superstore’ reînnoit cu episoade noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s