Lucy Hale este ‘Katy Keene’

Lucy Hale rămâne în familia The CW, reprezentanții postului anunțând distribuirea actriței în episodul pilot Katy Keene, spin-off Riverdale și unul dintre proiectele propuse ale postului pentru sezonul 2019/20. Alăturăndu-se anterior anunțaților Ashleigh Murray, Jonny Beauchamp și Julia Chan, Hale o va interpreta chiar pe Katy Keene, o legendă în devenire în lumea fashionului. Îndrăzneață și independentă, Katy este o tânără de 20 și ceva de ani care aspiră să își facă un renume în domeniul modei newyorkeze, îmbinând jobul de asistent de cumpărături din unul dintre cele mai prestigioase magazine, cu prieteniile, relațiile și dorința de succes.

Conform descrierii oficiale, proiectul prezintă viețile a patru personaje din benzile desenate Archie Comics, printre acestea regăsindu-se Josie McCoy și Katy Keene, unul dintre numele ce va revoluționa lumea modei. Prezentat ca o dramedie cu valențe muzicale, proiectul urmărește aventurile celor patru în grandiosul New York și drumul parcurs pentru îndeplinirea visurilor, indiferent că vorbim de podium, Broadway ori de competitiva industrie muzicală.

Mark Pedowitz, președintele postului a declarat în cadrul turului de presă de iarnă Television Critics Association că nu va exista niciun crossover și niciun episod din sezonul actual din Riverdale care să introducă personajele spin-offului, clarificând că evenimentele din Katy Keene se vor petrece la câțiva ani de la cele din cadrul liceului din Riverdale, fiind de altfel vorba și de o distribuție mai în vârstă, personajele având undeva la peste 20 de ani. Dacă se va pune în discuție la un moment dat ca vreunul dintre personajele prezentate în Riverdale să își facă apariția în Katy Keene, acesta va fi o versiune mai matură și mai în vârstă a sa.

Lucy Hale este cunoscută publicului pentru rolul Ariei Montgomery din drama teen Pretty Little Liars, recent putând fi urmărită la CW în Life Sentence.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s