‘The Blacklist’ primește sezonul 7

NBC continuă seria reînnoirilor, după anunțul revenirii cu noi episoade pentru New Amsterdam și a titlurilor One Chicago din universul semnat de Dick Wolf, la rând vine un alt titlu veteran al postului și anume The Blacklist. Nerăbdarea pentru o veste privind soarta Manifest continuă să persiste printre telespectatorii postului însă, contrar zvonurilor, iată că Red și a sa echipă vor reveni cu noi episoade și în sezonul 2019/20, reprezentanții NBC confirmând reînnoirea titlului – anunțul vine ca urmare a finalizării  renegocierii contractelor celor din distribuție, înțelegerile contractuale semnate inițial pentru șase sezoane fiind prelungite cu încă un an.

Un adevărat hit pentru grila NBC în anul debutului, universul The Blacklist a fost extins ulterior cu un spin-off eșuat ce a avut în centru personajul interpretat de Ryan Eggold. Formându-și treptat o comunitate de fani loiali titlului, chiar și în ciuda scăderii de rating cauzate în mare parte de constant mutare în grila de programe, The Blacklist continuă să fie un proiect stabil pentru NBC, în prezent înregistrând o medie de 7.3 milioane telespectatori, cifre acceptabile pentru seara de vineri.

În România, The Blacklist poate fi vizionat via Netflix, săptămânal fiind încărcate pe platformă episoade noi, la doar câteva ore de la difuzarea din US.

Sursa

One thought on “‘The Blacklist’ primește sezonul 7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s