Proiecte 2019/20: Actori și roluri noi (1)

Cu doar două luni rămase până la UpFronts și cu setul de proiecte propuse de fiecare televiziune în parte, a venit momentul să aflăm ce actori au șanse să revină de la toamnă pe micul ecran și în ce roluri.

Listă proiecte ABCCBSFoxNBCThe CW


Cunoscută pentru rolul lui Abby Sciuto din veteranul NCIS, Pauley Perrette revine la CBS în Broke!, proiectul propus de echipa Jane the Virgin ce îl are protagonist pe Jaime Camil. Perette o va interpreta pe Jackie, cumnata lui Miguel și cea care își va găzdui rudele rămase pe drumuri. Puternică și nerefuzând vreo provocare, uneori chiar impulsivă, Jackie demonstrează că le poate face pe toate fără să aibă nevoie de un bărbat alături de ea – își crește singură fiul de 9 ani și administrează simultan un bar. Chiar dacă nu este încântată când se trezește la ușă cu sora și soțul acesteia, Jackie își reamintește că în ciuda snobismului, îi iubește pe cei doi și nu îi poate lăsa pe drumuri.

Comedie ce îl are protagonist pe Miguel, un bărbat bogat, moștenitor al unei averi considerabile și fără vreo abilitate specială. Epuizându-și întreaga avere fiind adeptul unui stil de viață luxos, Miguel se vede acum obligat să se mute cu soția sa, Elizabeth, din luxul obișnuit într-un mic apartament din Reseda, la cumnata sa.
Echipa de producție: Jennie Snyder Urman (scenarist/ EP), Alex Herschlag (EP), Victor Gonzalez (regizor), Jaime Camil (EP), Klein (EP), Silverman (EP), Guillermo Restrepo (EP), Gonzalo Cilley (EP), Maria Lucia Hernandez Frieri (EP)
Distribuție: Jaime Camil, Pauley Perrete, Natasha Leggero


O altă revenire îndelung așteptată o are și Jennifer Morrison, cunoscută pentru rolurile din House MD și Once Upon a Time. Morrison a primit rolul protagonistei din drama CBS, Under the Bridge, urmând a o interpreta pe Caitlin Lanchester, un chirurg toracic care a reușit să ajună în topul celor mai buni fără să jignească sau să îi ofenseze pe cei cu care s-a aflat în competiție. O fire curioasă, inteligentă și deloc naivă, Caitlin se vede nevoită să renunțe la anul său liber și să revină la muncă după ce Michael, soțul său este eliminat prin vot comun din cabinetul medical pe care îl au alături de mai mullți prieteni.

Proiectul o are protagonistă pe Caitlin Lanchaster, medic chirurg. După ce un scandal aproape năruie cabinetul medical pe care îl conduce alături de soțul și prietenii săi, Caitlin decide să se ridice la înălțimea așteptărilor și preia controlul gestionării atât a afacerii care este în pericol cât și a căsniciei sale care pare a fi pe același drum al eșecului.
Echipa de producție: Rina Mimoun (scenarist/EP), Jerry Bruckheimer (EP), Jonathan Littman (EP), KristieAnne Reed (EP), Victoria Mahoney (regizor)
Distribuție: Jennifer Morrison, David Ajala, Sarayu Blue, Reggie Lee, Justin Kirk


Tot la CBS, este de menționat și prezența lui Kyle MacLachlan și Jean Luc Bilodeau, cei doi urmând să ia cu asalt medicina în noua comedie Carol’s Second Act. În timp ce MacLachlan îl va interpreta pe Dr.Frost, șeful departamentului, un bărbat amuzant și empatic ce descoperă rapid potențialul protagonistei, Bodileau îl va întruchipa pe Daniel, rezident și băiatul de aur al echipei, proaspăt absolvent Harvard în promoția 2018 ce are deja publicate două articole în prestigioasa revistă medicală The New England Journal of Medicine.

După ce renunță la predat și își termină de crescut copiii, Carol Chambers începe o nouă aventură ce se anunță a fi suficient de provocatoare și deloc lipsită de dificultăți – mai exact, Carol se pregătește să devină doctor.
Echipa de producție: Emily Halpern (scenarist/EP), Sarah Haskins (scenarist/EP), Patricia Heaton (EP), Adam Griffin (EP), David Hunt (EP), Rebecca Stay (EP), Aron Kaplan (EP), Dana Honor (EP).
Distribuție: Patricia Heaton, Kyle MacLachlan, Ito Ahgayere, Jean Luc Bilodeau, Bonnie Dennison


După Desperate Housewife, Marcia Cross a mai avut o apariție scurtă în anterior anulatul Quantico, în prezent aceasta fiind distribuită într-unul din rolurile principale pentru Jane the Novella, spin-offul Jane the Virgin care va ajunge la final sezonul acesta. Tipicul femeii bogate, șarmante, manipulatoare, obișnuite să obțină ceea ce își dorește și fără scrupule, Cross o va interpreta pe Renata, mama lui Felix și una din cei doi proprietari ai podgoriei din Napa Valley.

Un gen nou, mai exact o combinație între formatul de serie antologică și cel de telenovelă specific lui Jane the Virgin, proiectul va avea fiecare sezon axat pe câte una dintre poveștile scrise de Jane Villanueva, de altfel narate de același autor cu care ne-am obișnuit. Acțiunea primului sezon este plasată la podogoria din Napa Valley, unde descoperim rapid că secretele de familie (și chiar membrii acesteia) nu rămân prea mult ascunse ori îngropate. În centrul evenimentelor se va afla Estela, curator de artă, o tânără care a jucat dintotdeauna după reguli, fără riscuri care să îi pericliteze cariera ori viitorul, lucruri care se vor schimba în momentul în care un secret șocant o va obliga să ducă o viață dublă.
Echipa de producție: Valentina Garza (scenarist/EP), Gina Rodriguez (EP), Jennie Snyder Urman (EP), Ben Silverman (EP), Joanna Klein (EP), Emily Gipson (EP), Jorge Granier (EP), Gary Pearl (EP), Brad Silberling (regizor/EP)
Distribuție: Marcia Cross, Jaqueline Grace Lopez


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

One thought on “Proiecte 2019/20: Actori și roluri noi (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s