Proiecte 2019/20: Actori și roluri noi (2)

Cu doar două luni rămase până la UpFronts și cu setul de proiecte propuse de fiecare televiziune în parte, a venit momentul să aflăm ce actori au șanse să revină de la toamnă pe micul ecran și în ce roluri. Actori anunțați anterior, în alte proiecte.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


Cu Suits care ajunge la final o dată cu sezonul 8 a cărui premieră este programată pentru această vară, Katherine Heigl se menține în atenția telespectatorilor, actrița fiind distribuită alături de Malcolm Barrett (Timeless) în Our House, unul dintre proiectele de comedie propuse pentru grila CBS 2019/20. Atribuțiile lui Heigl nu se opresc doar în fața camerelor de filmare, ea fiind și unul dintre producătorii executivi ai titlului. Personajul lui Heigl, Bridget încearcă să fie o persoană vizionară, calmă precum soțul tău, terapeutul, dar nu de puține ori recurge la stilul părinților săi. Acum că s-a mutat cu familia în casa părintească, alături de părinții și frații săi, e mult mai dificil să găsească un echilibru în toate învățăturile și exagerările alor săi.

Doi părinți devotați sunt hotărâți să își crească copiii cu iubirea și sprijinul de care mama nu a avut parte când era mică, însă descoperă rapid că acest lucru devine greu de îndeplinit dacă nu chiar o misiune imposibilă cât timp îi are alături pe părinții și frații săi care nu le ușurează deloc munca.
Echipa de producție: Brendan O’Brien (scenarist/EP), Nick Stoller (EP), Conor Welch (EP)


Una dintre suprizele sezonului cu siguranță o reprezintă distribuirea lui Andy Garcia în The Kenan Show, unul dintre proiectele de comedie propuse pentru NBC – de menționat că dacă titlul ajunge să fie ales pentru grila postului, Garcia va avea primul său rol de protagonist într-un serial TV, rarele sale apariții rezumându-se la guest-star sau recurring (ex. Ballers). Garcia îl va interpreta pe Percy, socrul lui Kenan, un polițist pensionat, care din dorința de a nu rata din nimic din viața celor iubiți, devine un stres continuu.

Recent rămas văduv, protagonistul seriei își propune să se dedice într-totul copiilor săi, dorință ce se va transforma mai degrabă într-o provocare din cauza socrului său care va deveni o prezență constantă în viața lor.
Echipa de producție: Jackie Clarke (scenarist/EP), Kenan Thompson (EP), Lorne Michaels (EP), Andrew Singer (EP)


După anularea Shooter, Ryan Phillippe nu pare a lua deloc o pauză prelungită de la micul ecran, cei de la CBS anunțând deja distribuirea sa în proiectul Frankenstein. Phillippe se alătură Katrinei Law și lui Aaron Staton. În timp ce Katrina va fi Elizabeth, legist și soția protagonistului, iar Staton misteriosul dr. Victor Frankenstein, Phillippe îl va interpreta pe Mark Escher. Detectiv în Poliția din San Francisco, Escher este declarat mort după un atac și un incendiu la locuința sa. Șase luni mai târziu, apare în mod șocant la ușa soției sale, Elizabeth, fără să bănuiască pentru moment că ceva s-a schimbat – și totuși, din firea optimistă și bărbatul mereu zâmbitor, acum este total opusul la ceea ce a fost, bântuit doar de viziunile cazului la care lucra atunci când a murit. Alături de Elizabeth va căuta răspunsuri pentru a afla cine l-a împușcat, răpit și ce i-a făcut de a revenit la viață.

După ce este ucis în timpul unei misiuni, un detectiv din cadrul secție de Omucideri a Poliției din San Francisco este readus în mod misterios la viață, doar pentru a conștientiza că nu mai este omul care era înainte ca toate acestea să se întâmple. Alături de soția sa, acesta își dă seama că singurul care îi poate oferi răspunsuri este nimeni altul decât străinul ce a stat în spatele reînvierii sale și anume dr. Victor Frankenstein.
Echipa de producție: Jason Tracey (scenarist/EP), Rob Doherty (EP)


După perioada petrecută alături de Eddie Cibrian ca actriță devenită detectiv particular, Rachel Bilson se alătură distribuției unuia dintre cele mai discutate proiecte înaintate de Fox, dramedia Lovestruck produsă de Tom Kapinos. Bilson o va interpreta pe Daisy Valentine, mireasa celebrei seri festive. Încântătoare, veșnic zâmbitoare și altruistă, Daisy lucrează ca profesor de muzică. Părinții săi vor fi interpretați de Andie MacDowell și Richard Roxburgh.

Primul sezon se va desfășura pe parcursul unei singure seri petrecute la o nuntă, astfel că pe măsură ce petrecerea avansează, vom ajunge să cunoaștem mai multe informații despre trecutul și prezentul nuntașilor. Ni se va arăta cum lucrurile nu sunt întotdeauna cum par a fi, accentul fiind pus pe complexitatea legăturilor de prietenie, familie și iubire la diferite vârste și stadii umane. Proiectul este inspirat din seria franceză Quadras.
Echipa de producție: Tom Kapinos (scenarist/ EP), Sanaa Hamri (regizor/ EP), Sharon Levy (EP), Francois-Xavier Demaison (EP), Nicolas Coppermann (EP)
Distribuție: Andie MacDowell, Kathleen Turner, Richard Roxburgh, Usman Ally, Madeline Wise, Rachel Bilson


După lungi căutări și roluri recurring, iată că sunt șanse să îl vedem săptămânal pe micul ecran pe Ryan Hansen, actorul fiind distribuit alături de Odette Annable în comedia Fox, Adam & Eve.

Proiectul urmărește povestea unui cuplu pe parcursul a trei etape semnificative ale relației lor – tineri și pasionali, adulți cu copii, pensionari. În cele din urmă, la bază se întrezar întrebări precum: Ce face ca un mariaj să reziste timpului? Se schimbă oamenii cu adevărat o dată cu trecerea timpului? Și, după 40 de ani împreună, de ce nu pot alege un restaurant fără să transforme totul într-o scenă? Proiectul are la bază formatul omonim franco-canadian.
Echipă de producție: Jon Beckerman (scenarist/EP), Claude Meunier (EP), Luc Wiseman (EP)


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s