Emily Bett Rickards părăsește distribuția ‘Arrow’

Surprize, surprize, un nou post rămâne vacant în echipa Arrow, actrița Emily Bett Rickards anunțând via Instragram că părăsește distribuția serialului la finalul acestui sezon. Pentru moment cei de la The CW nu au emis niciun comunicat în privirea anunțului făcut de Rickards sau dacă sunt șanse ca aceasta să revină în cele 10 episoade aferente sezonului final ca și guest star.

Decizia lui Emily urmează modelul Willei Holland și lui Paul Blackthorne, cei doi retrăgându-se din proiect la finalul sezonului 6, o data cu expirarea contractelor.

Arrow a fost reînnoit pentru un nou sezon în ianuarie, la începutul acestei luni fiind anunțat faptul că sezonul 8 va fi ultimul, având de asemenea o comandă redusă de doar 10 episoade. Conform anilor trecuți, fanii își vor lua la revedere de la gașca de justițiari din Star City la scurt timp după difuzarea crossoverului event din noul sezon – Crisis on Infinite Earths, anunțat a aduce cu el ceva momente wow.

Prezentată publicului ca unul dintre membrii echipei de IT din cadrul Queen Consolidated, Emily Bett Rickards a fost promovată de la guest star la series regular, chiar în cadrul sezonului 1. Dacă Stephen Amell a promis că revine luni cu un mesaj emotional vis-à-vis de plecarea lui Emily, Colton Haynes nu a întârziat să comenteze.

În România, Arrow este disponibil via Netflix, pe platofrmă putând fi vizionate șase din cele șapte sezoane produse de The CW. Sezonul curent este programat a se încheia pe 13 mai, o dată cu difuzarea episodului 7×22.


Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s