‘The Umbrella Academy’ reînnoit cu sezonul 2 (Updated)

UPDATE (via Netflix):
· Netflix a reînnoit The Umbrella Academy cu un al doilea sezon.
· Actorii care se vor întoarce în serial sunt: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher și Justin Min. Alte noutăți legate de distribuția pentru sezonul 2 vor fi anunțate mai târziu.
· Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) se va întoarce în calitate de Showrunner și Producător Executiv,
· Producătorii executivi care se vor alătura din nou lui Blackman sunt: Jeff F. King (EP), Mike Richardson (EP), Keith Goldberg (EP), Gerard Way (Co-EP) și Gabriel Bá (Co-EP).
· Planul pentru sezonul 2 include 10 episoade de o oră și va fi produs de UCP (Universal Content Productions) pentru Netflix.
· Producția va începe vara aceasta în Toronto, Canada.

 


Stire inițială: Iată că în cele din urmă s-a făcut lumină în privința viitorului fraților Hargreeves, un nou capitol al aventurilor The Umbrella Academy fiind în cărți. Depășind momentul zvonurilor din săptămânile trecute și în ciuda faptului că Netflix nu a anunțat pe cale oficială reînnoirea, conform celor de la Production Weekly, filmările sezonului 2 sunt programate pentru perioada mai-septembrie 2019.

Informațiile celor de Production Weekly s-au dovedit a fi de încredere și cu alte ocazii, programul lor anunțând reînnoirile Better Call Saul, The Preacher, The Man in the High Castle, Ransom, House of Cards, Altered Carbon ș.a..

Descriere: În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește “copiii”  pentru a salva lumea. Acum, cei șase membrii supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame datorită personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale. The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată și scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá și publicată de Dark Horse Comics. (via Netflix) Mai multe informații despre actorii și personajele interpretate, aici.

Netflix a lansat sezonul 1 pe 15 februarie, titlul devenind disponibil pentru abonații platformei de pretutindeni.


 


Link-uri utile: Facebook Twitter / Instagram / Netflix

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s