AXN: recomandările lunii aprilie

Primăvara aceasta, grila AXN aduce seriale în care acțiunea și drama se completează, actori cunoscuți care dau viață unor personaje puternice, complexe. Noile producții, „Doamna Ministru”(Madam Secretary), „Președinte de rezervă”(Designated Survivor), sezonul doi din „Absența”(Absentia), sezonul doi din „S.W.A.T” și respectiv, „SEAL”, care debutează în luna aprilie, aduc în prim plan oameni obișnuiți, eroi și eroine, care vor încânta și provoca deopotrivă telespectatorii.

De la James, eroul care nu abandonează lupta din „SEAL”, la Emily, eroina care cere să afle adevărul în „Absența”; de la Hondo, eroul care salvează ziua în „S.W.A.T” la Elizabeth, eroina calmă în mijlocul furtunii din „Doamna Ministru”, fiecare personaj va fi nevoit să facă fața provocărilor și să jongleze cu echilibrul fin între datorie și sacrificiul personal.

Totodată, penultimul sezon (14) al longevivului serial „Minți criminale” revine din aprilie la AXN, alături de echipa din NCIS New Orleans, care trebuie să rezolve noi cazuri în sezonul cinci.


Minți criminale/ Criminal minds premiera sezonului 14, din 1 aprilie, lunea, de la ora 21:00

Întreaga echipă se întoarce în noul sezon, care debutează cu episodul numărul 300, în care Reid și Garcia sunt luați ostatici de către Merva, liderul unui cult mesianic, și adepții lui. Acțiunile BAU se concentrează pe salvarea celor doi, dar și pe a-l opri pe Merva de a-și duce la bun sfârșit planurile sinistre.


NCIS – New Orleans premiera sezonului 5, din 3 aprilie, miercurea, episoade duble de la ora 23:00

Debutul sezonului 5 îl găsește pe agentul special Pride, șeful echipei NCIS New Orleans, la terapie intensivă în urma unui atac armat. În timp ce luptă pentru viața sa, colegii și prietenii săi pornesc pe urmele femeii care a încercat să îl omoare.


Doamna Ministru/Madam Secretary premieră, din 4 aprilie, joia, de la ora 21:00

Recent numită în poziția de Secretar de stat al Statelor Unite ale Americii, Elizabeth McCord este imediat prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local. Însă criză internațională care izbucnește odată cu răpirea unor cetățeni americani ajunge rapid o prioritate. Fost profesor și analist CIA, Elizabeth este o femeie determinată, abilă, care va trebuie să învețe să jongleze cu noile responsabilități, fără a-și ignora familia.


Președinte de rezervă/Designated survivor – premieră, din 4 aprilie, joia, de la ora 22:00

Tom Kirkman, un membru de rang doi al cabinetului, se trezește brusc noul Președinte al Statelor Unite ale Americii, după un atac catastrofic asupra clădirii Capitoliului ce are loc în timpul discursului către națiune. În lumina acestei tragedii naționale, noul Președinte se va strădui să mențină unite atât țara, cât și propria familie, în timp ce învață jocurile volatile ale puterii și politicii. Pe plan secund, găsirea responsabilului pentru acest atentat devine o luptă de viață și de moarte.


Absența/ Absentia – premiera sezonului doi, din 4 aprilie, joia, de la ora 23:00

În sezonul doi al thriller-ului original AXN, după urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduiește să revină la o viață normală, alături de fiul ei, Flynn, și fostul soț, agentul special Nick. În încercarea de a afla răspunsurile la întrebările care o macină, Emily pornește într-o anchetă obsesivă care scoate la iveală un criminal în serie și o spirală a conspirațiilor, care amenință mai mult decât propria ei familie.


S.W.A.T premiera sezonului 2, din 8 aprilie, lunea, de la ora 22:00

Echipa S.W.A.T, ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles, revine în forță și pornește în căutarea unor traficanți de oameni din Haiti. Cursa contra cronometru pentru a da de urma lor este amenințată de un dezastru care lovește orașul. Conflictul dintre Hondo și Street afectează întreaga echipă, drept urmare Chris încearcă să îi împace.


SEAL  premiera sezonului 2, din 8 aprilie, lunea, de la ora 23:00

Drama militară care urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal revine cu noi misiuni clandestine, peste tot în lume. Acțiunea noului sezon are loc la câteva luni după întoarcerea de pe teatrele de război a echipei Bravo. Ray încearcă să accepte noua relația conflictuală cu Jason și ceilalți membri, în timp ce o nouă criză cu ostatici americani pe o platformă petrolieră îi poartă în Golful Guinea.

 

2 thoughts on “AXN: recomandările lunii aprilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s