‘Manifest’ reînnoit cu sezonul 2

NBC a luat în cele din urmă o decizie pentru Manifest și în sfârșit putem zice că fanii proiectului pot răsufla liniștiți. 😊 După finalul sezonului 1 și câteva săptămâni de incertitudine, iată că cei de la NBC au decis reînnoirea cu noi episoade și revenirea titlului în grila 2019/20. De menționat totuși că pentru moment nu a fost comunicată comanda exactă de episoade aferente sezonului secund.

Cel mai promovat proiect al NBC din grila actualului sezon, Manifest a ridicat câteva semne de întrebare atunci când oficialii postului au anunțat reînnoirea colegului New Amsterdam și nu a sa, premiera înregistrând o audiență record însă și o scădere dramatică ulterior, abia a doua parte a sezonului reușind să stabilizeze ratingurile la o medie de ~12.6 milioane telespectatori. În cele din urmă, pe segmentul demografic 18-49 ani, Manifest a reușit să se claseze ca #1 scripted series din sezonul 2018/19.

Descriere: Când zborul 828 Montego Air Floght aterizează în siguranţă după un zbor turbulent, echipajul şi pasagerii răsuflă uşuraţi că momentele dificile au trecut. Şi totuşi în acele câteva ore cât a durat zborul, în afara fuselajului avionului au trecut cinci ani, timp în care s-a crezut că acesta s-a prăbuşit, iar cei dragi, după ani de durere şi întrebări fără de răspuns, şi-au continuat viaţa încercând să treacă peste pierderea suferită. Faţă în faţă cu imposibilul, pentru cei din avion s-a ivit acum o nouă şansă, o realitate ce pare a fi devenit mai clară şi un mister care care învăluie o parte din pasagerii reîntorşi, aceştia realizând rapid că au fost trimişi înapoi cu un scop măreţ pe care nu l-ar fi crezut înainte. Serialul este inspirat din evenimentele zborului 370 Malaysia Airlines.

Cu o comandă extinsă la 16 episoade, sezonul 1 s-a finalizat pe 18 februarie. În România, Manifest a putut fi vizionat la TV pe Film Now și online pe platforma postului (ro. Destinația). NBC a mai reînnoit de asemenea comediile Brooklyn Nine-Nine, Superstore, The Good Place, Will & Grace și dramele/ procedurale Chicago (Fire/ PD/ Med), Law & Order: SVU, The Blacklist, New Amsterdam și Good Girls. Lista completă de reînnoiri/ anulări pentru broadcast, aici.

Sursa

One thought on “‘Manifest’ reînnoit cu sezonul 2

  1. Sper ca sezonul 2 sa fie mai consistent decat primul. In ciuda faptului că am avut 16 episoade, părerea mea este ca actiunea nu a avansat absolut deloc comparativ cu ceea ce stiam la începutul serialului. Pur si simplu parca au tras de timp si nu ne-au spus nimic important pentru desfasurarea actiunii.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s