‘The Gifted’ și ‘Rel’, anulate

Cu cea mai mică rată de anunțuri din ultima vreme, iată că au ieșit și cei de la Fox la înaintare însă spre deosebire de partenerii de broadcast, aceștia și-au comunicat anulările și nu reînnoirile. Pentru moment, reprezentanții postului au anunțat anularea oficială a comediei Rel și a dramei cu mutanți, The Gifted. Chiar dacă șansele sunt minime, se pare totuși că există o speranță ca The Gifted să revină pe micile ecrane, proiectul fiind produs de 20th Century Fox TV, care în urma recentei fuziuni, a devenit parte din trustul Disney.

Cu un sezon mai puternic și mai bine primit de critici, ratingurile The Gifted au continuat să fie unele light, nereușind să îi facă pe actualii șefi ai postului să continue proiectul pe Fox. În ceea ce privește comedia lui Lil Rel Howery, zvonuri cu privire la anularea sa au existat încă de la început, mulți fiind surprinși că aceasta a fost chiar lăsată să își ruleze toate episoadele pe post – fără susținerea criticilor și cu ratinguri în cădere liberă, în loc să primească o comandă de episoade extra, comanda initial de 13 episoade a fost redusă la 12. Rel este una din cele trei comedii ale sezonului 2018/19, alături de Last Man Standing (a cărei reînnoire este doar o problemă de timp) și The Cool Kids.

Descriere The Gifted: Proiectul prezintă povestea unei familii forţate de împrejurări să renunţe la viata pe care o au în momentul în care părinţii descoperă aptitudinile mutante ale copiilor lor. Hărţuiţi de un guvern ostil, ei se alătură unei reţele underground de mutanţi care luptă pentru supravieţuire.

Descriere Rel: Noua comedie îl are protagonist pe Lil Rel, un bărbat mândru, de succes, care trăiește conform mantrei întotdeauna să crezi în tine și lucruri bune ți se vor întâmpla, însă toate aceste vor fi puse sub semnul întrebării când descoperă că soția sa are o aventură cu frizerul său. După divorț, Rel încearcă să se reinventeze, încercând să fie un tată bun în ciuda distanței care îl desparte de copilul său, să-și găsească iubirea și bineînțeles, un nou frizer. Proiectul este inspirat din viața lui Lil Rel.

Lista completă de reînnoiri/ anulărie pentru broadcast, aici.

Sursa

3 thoughts on “‘The Gifted’ și ‘Rel’, anulate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s