Schimbări majore în distribuțiile ‘Chicago’ (NBC)

Platourile de filmare ale lui Dick Wolf pentru seria Chicago par a fi încă o dată zbuciumate de schimbări majore în distribuție, momentul plecării Sophiei Bush și al Monicăi Raymund părând a fi doar începutul. După ce reprezentanții postului au confirmat că protagoniștii seriei Chicago Fire, Jesse Spencer și Taylor Kinney au semnat noi contracte pentru o perioadă de doi ani, respectiv sezonul 8 și un potențial sezon 9 (reînnoirea a fost făcută luând în calcul posibila plecare a acestora),  la câteva ore aceștia au anunțat că Jon Seda, Colin Donnell și Norma Kuhling vor părăsi distribuțiile Chicago PD, respectiv Chicago Med. Motivul deciziei celor trei nu pare a avea legătură cu negocierile salariale ci cu nemulțumirea manifestată vis-a-vis de cursul poveștilor stabilite pentru personajelor interpretate în noile episoade. În ciuda retragerii din proiect ca series regulars/ protagoniști, celor trei actori li se păstrează opțiunea revenirii episodice în rol de guest star. Atât Donnell cât și Seda au confirmat anunțul celor de la NBC pe conturile personale de Twitter.

În timp ce Colin Donnell a fost parte din distribuția Chicago Med încă de la lansare, Norma Kuhling a fost prezentată publicului pentru prima dată la sfârșitul sezonului 2. Este știut deja că Jon Seda este unul dintre preferații echipei din spatele francizei Chicago, acesta fiind de altfel cel care a deschis drumul spin-offurilor PD și Justice, motiv pentru care există teoria că este luat în considerare pentru o revenire într-un nou proiect marca Dick Wolf – acesta lucrează în prezent la cele două titluri FBI de la CBS, și un viitor spin-off Law & Order – Law & Order: Hate Crimes. Pentru mai multe informații despre acestea – 1, 2.

În România, sezonul curent din Chicago Med (ro. Camera de gardă) poate fi vizionat la TV pe DIVA, episoade noi fiind difuzate săptămânal în serile de duminică. Fanii din US își vor lua la revedere de la eroii moderni din universul Chicago pe 22 mai, o dată cu difuzarea ultimelor episoade ale sezoanelor în curs.


Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s