The CW reînnoiește și ultimele 4 seriale din grilă

Nebănuite sunt căile Domnului lui Mark Pedowitz – după ce la începutul anului anunța reînnoirea a zece dintre titlurile postului rămânând o stare de incertitudine asupra celor înca nelansate, președinte postului The CW s-a decis să facă lumină și în cazul acestora, comunicând oficial reînnoirea boboacelor All American, Rosewell New Mexico, In the Dark și a veteranului The 100. De menționat că All American și Rosewell New Mexico sunt disponibile publicului din România via HBO Go, în timp ce pe Netflix putem viziona 4 din cele 5 sezoane lansate pentru moment din The 100.

Este o noutate ce se întâmplă, de obicei existând și ceva proiecte anulate în curtea postului tocmai pentru a face loc noutăților – însă cum sezonul acesta titlurile Jane the Virgin, Crazy Ex-Girlfriend și iZombie ajung la final, probabil au considerat că este suficient și puțină stabilitate nu strică, mai ales că la toamnă ne vom lua la revedere de la Arrow și Supernatural. Pentru decizia reînnoirii, cei de la The CW au luat în considerare cifrele înregistrate de cele patru titluri multi-platform, și nu doar audiențele de pe postul în momentul difuzării live. Pentru sezonul 2019/20 au fost înaintate o serie de titluri promițătoare, printre ele regăsindu-se spin-offurile Jane the Virgin și Riverdale, un nou proiect pentru Arrowverse – Batwoman, dar și mult promisul remake TV pentru The Lost Boys. Acestora li se adăugă și Glamouros și Nancy (Drew). Mai multe informații despre proiecte și actorii distribuiți, aici.

Cu All American încheiat la începutul anului, The 100 va avea premiera oficială a sezonului 6 la finele lunii, în timp ce In the Dark doar ce a fost lansat, fiind programată difuzarea episodului 1×04.

Descriere All American: Când un tânăr sportiv, o stea în ascensiune pentru fotbalul interliceal din Los Angeles, este transferat de la Crenshaw High pentru a juca în echipa celor de la Beverly Hills High, greutăţile, pierderile şi victoriile, într-un cuvânt viaţa şi lumea a două familii total diferite încep a se contopi. Inspirat din viaţa fotbalistului Spencer Paysinger, proiectul este produs de Robbie Rogers, unul dintre fotbaliştii echipei L.A. Galaxy (fotbal european/soccer).

Descriere Into the Dark: Murphy este o tânără de 20 și ceva de ani, cu o viață dezordonată, haotică, a cărei singure încântări par a fi rămas doar țigările și sexul ocazional. Oarbă, ea locuiește cu Jess, o tânără înțelegătoare și cu Pretzel, câinele său de ajutor. Pentru Murphy viața ia o întorsătură neașteptată atunci când, la plimbare cu Pretzel, descoperă pe aleea din fața apartamentului cadavarul bunului său prieten, Tyson însă în momentul în care poliția sosește la fața locului, trupul tânărului nu mai este de găsit. Lucrurile se complică cu atât mai mult cu cât aceasta, aflată în stare de ebrietate, nu este crezută de ofițeri nefiind demarată nicio investigație – cu lovitură peste lovitură, Murphy își dă seama ca singurul lucru pe care îl are de făcut este să cerceteze ea însăși cele întâmplate cu Tyson chiar dacă asta înseamnă să facă un efort și să renunțe la viața decadentă care pare să-i fi fost singura satisfacție de a face față unei noi zile.

Descriere Roswell New Mexico: (…) O poveste de iubire ameninţată de frica desconspirării identităţii celor trei, o aventură presărată cu secrete şi conspiraţii care duc până la cel mai înalt nivel, pe lângă latura supranaturală a proiectului, noul Roswell doreşte a evidenţia şi câteva dintre dificultăţile realităţii unei tinere care provine dintr-o familie de imigranţi fără acte precum şi greutăţile cu care se confruntă versiunea fictivă a micului orăşel din New Mexico. Proiectul are la bază seria de cărţi Roswell High a autoarei Melinda Metz şi este un reboot al serialului omonim produs şi difuzat în perioada 1999-2002 de UPN/WB.


Mark Pedowitz, președinte The CW:
“As we begin to plan for the 2019-2020 season, we’re thrilled to have this roster of 14 exceptionally creative and distinctive series, including all five first year shows, as the foundation on which to continue to build the multiplatform future of The CW. One of our key long-term goals has been to continually add more original programming all year round, especially in midseason and summer, and with these returning shows and the new series we’ll order as we get closer to the May upfront, next season on The CW is shaping up to be our most robust year-round schedule yet.”

Sursa

2 thoughts on “The CW reînnoiește și ultimele 4 seriale din grilă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s