Comunicat de presă: noutățile lunii mai pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în mai?

 • Seriale originale Netflix:
 1. Undercover (Fabrica de extaz)Sezonul 1 / 3 mai -> Un mare producător de ecstasy care trăiește în lux la granița olandezo-belgiană începe să aibă probleme când agenți sub acoperire încearcă să se infiltreze în operațiunea sa.

 2. Flinch (Flinch: Nu mișca!) – Sezonul 1 / 3 mai -> Puși față-n-față cu niște evenimente înfricoșătoare și incomode, concurenții nu au voie să tresară, altfel vor suporta consecințe dureroase.
 3. Dead to Me (Nu mai exiști pentru mine) Sezonul 1 / 3 mai -> O prietenie strânsă se naște între o văduvă stresată și un spirit liber cu un secret șocant în acest serial de comedie neagră.
 4. Tuca & BertieSezonul 1 / 3 mai -> Două păsări femei, un tucan relaxat și o pasăre cântătoare anxioasă, împart același apartament și aceeași viață în această comedie animată.
 5. Abyss (Magia din abis) Sezonul 1 / 6 mai -> O procuroare descoperă că s-a reîncarnat într-o altă persoană în urma unui accident și că nu e singura în situația aceasta.
 6. Lucifer Sezonul 4 / 8 mai -> În vreme ce Chloe încearcă să se împace cu dezvăluirea tulburătoare făcută de Lucifer, un preot își propune să împiedice o profeție prevăzută demult.
 7. Tiny House Nation (O căsuță pentru fiecare) Sezonul 1 / 9 mai -> Călătorind prin America, gazda emisiunii John Weisbarth și expertul Zack Giffin ajută familii să se pregătească pentru modul de viață minimalist și să creeze mici case personalizate.
 8. Easy Sezonul 3 / 10 mai -> Marc Maron, Gugu Mbatha-Raw, Dave Franco, Zazie Beetz, Jane Adams și mulți alții apar în nouă povestiri pline de diversitate despre sex și relații.
 9. The Society (Societatea) Sezonul 1 / 10 mai -> Când toți ceilalți dispar din prosperul lor oraș, adolescenții din West Ham sunt nevoiți să-și construiască propria societate pentru a supraviețui.
 10. Jailbirds (Viața de după gratii) Sezonul 1 / 10 mai -> În închisoarea din Sacramento, deținuții încearcă să ducă o viață cât mai plină, din care nu lipsesc dragostea, petrecerile și dramele de tot felul.
 11. Patriot Act with Hasan Minhaj (Hasan Minhaj: Fii patriot!) Volumul 3 / 12 mai -> În fiecare duminică, Hasan Minhaj vine cu o perspectivă incisivă și nuanțată asupra știrilor, politicii și culturii în această originală emisiune de comedie.
 12. The RainSezonul 2 / 17 mai -> Blocați în zona în carantină, Simone și prietenii ei trebuie să găsească un leac pentru virusul purtat de Rasmus înainte ca acest să-l ucidă atât pe el, cât și pe restul omenirii.
 13. White Gold (Aur alb)Sezonul 2 / 17 mai -> După ce scapă de Walsh, problemele lui Vincent includ faptul că trebuie să răspundă în fața unui șef mafiot, precum și un nou rival, o persoană cu rolul de vânzător, care obține joburile cele mai bune.
 14. It’s Bruno (Dragul de Bruno) Sezonul 1 / 17 mai -> Această miniserie urmărește povestea unui bărbat și a iubitului său câine, Bruno, care hoinăresc pe străzile din Bushwick, Brooklyn.
 15. Nailed It! (La fix!)Sezonul 3 / 17 mai -> Nicole și Jacques revin la jurizarea haosului din bucătăria plină de prăjituri în formă de păpușă, coapte pe jumătate și încântători clovni înfricoșători, dar comestibili.
 16. Morir para contar (Cu povestea pe urmele morții) Sezonul 1 / 17 mai -> Căutând răspunsuri după un incident dramatic din 2012, cineastul Hernán Zin intervievează alți reporteri de război în legătură cu efectele muncii lor asupra vieții personale.
 17. Maria Sezonul 1 / 17 mai -> Maria, soție și mama aparent obișnuită, își vede fiica și soțul omorâți de un cartel și pornește o cruntă răzbunare împotriva acestuia.
 18. Well Intended Love (Dragoste bine intenționată)Sezonul 1 / 17 mai -> O actriță de mâna a treia care suferă de leucemie se căsătorește în secret cu un director pentru a obține mai repede un transplant de măduvă și pentru a-și continua cariera.
 19. Slasher: Solstice – Sezonul 1 / 23 mai -> La un an după prima crimă, în complex apare un nou cadavru, iar tensiunile dintre vecinii atât de diferiți cresc. Vor colabora sau vor mai fi și alte victime?
 20. High Seas (Alta Mar/ Mările nimănui) – Sezonul 1 / 24 mai -> În anii ’40, morți misterioase pe un vas de lux călătorind din Spania la Rio de Janeiro dau în vileag secretele unor surori pasagere.
 21. She’s Gotta Have It Sezonul 2 / 24 mai -> Nola Darling se zbate să-și păstreze identitatea și visurile în relația cu cei trei iubiți în acest serial regizat și bazat pe filmul care l-a consacrat pe Spike Lee.
 22. WHAT / IF (Repercusiuni) Sezonul 1 / 24 mai -> În acest thriller neo-noir, doi tineri rămași fără bani acceptă o ofertă lucrativă, dar dubioasă din partea unei binefăcătoare enigmatice.
 23. How to Sell Drugs Online (Fast) (Cum să vinzi droguri online (rapid)) Sezonul 1 / 31 mai -> Pentru a-și impresiona prietena, un adolescent cumințel începe să vândă droguri online, din camera sa, și devine unul dintre ei mai mari traficanți din Europa.
 24. Bad Blood (Cu mâinile murdare) Sezonul 2 / 31 mai -> La cinci ani după moartea lui Vito Rizzuto, Declan Gardiner este regele traficului de droguri în Montreal. Însă un nou tip de mafioți italieni amenință orașul..
 25. Playing with Fire (Jugar con fuego/ Jucându-se cu focul) Sezonul 1 / 31 mai -> Tânăr și atrăgător, Fabricio intră în viața a trei femei și schimbă radical viața acestor familii columbiene prospere, cu consecințe tragice și sângeroase.
 26. Good Girls (Fete cuminți)Sezonul 2 / 31 mai -> În sezonul doi din Fete cuminți, femeile trebuie să suporte consecințele comportamentului lor criminal. Nu totul merge conform planului.
 27. Black Spot (Zona neagră) Sezonul 2 / 31 mai -> Recuperarea maiorului Laurène Weiss ridică întrebări referitoare la circumstanțele neobișnuite în care a fost găsită și la modul în care a supraviețuit rănilor care ar fi ucis pe oricine.
 28. When They See Us (Prin ochii voștri)Sezonul 1 / 31 mai -> Creat, scris și regizat de Ava DuVernay, serialul dă în vileag eșecul sistemului judiciar american în cazul Celor Cinci din Central Park.
 29. The Mechanism (Mecanismul) Sezonul 2 / mai -> În ciuda schimbărilor de acasă și de la serviciu, Ruffo își reia lupta, urmărind un nou suspect corupt și traseul luării de mită prin sferele înalte ale lumii politice.


 • Episoade săptămânale, seriale (non)Netflix:
 1. Shadowhunters: The Mortal Instruments – S3B, marți (din 26.02) ->Saga lui Clary Fray și aventurile sale cu îngeri, demoni, vampiri și vârcolaci se încheie odată cu finalul surprinzător și captivant al serialului.
 2. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 3. Supergirl – S4, marți
 4. The Flash – S5, joi 
 5. Riverdale – S3, joi  -> După o revoltă și un sezon de război politic cu mize mari, gașca din Riverdale continuă să treacă printr-o dramă suprarealistă a vieții din micul oraș.
 6. Dynasty (Dinastia) – S2, sâmbătă  -> În urma unui incendiu calamitat, care le-a lăsat casa în flăcări, membrii Carrington trec prin dărâmături pentru a-și reconstrui dinastia – și pentru a se ridica din nou.
 7. The Blacklist (Lista neagră) – S6, duminică

 • Filme, documentare, anime-uri și comedii originale Netflix:
 1. Alles ist gut (Totul e bine) – 3 mai -> O femeie agresată sexual de cumnatul noului ei șef încearcă să se comporte ca și cum nu s-a întâmplat nimic, însă noaptea respectivă a marcat-o fizic și psihic.

 2. The Last Summer (Ultima noastră vară) – 3 mai -> Adolescenții dintr-un liceu din Chicago se confruntă cu propria identitate și cu visele și relațiile din vara plină de schimbări de dinaintea plecării la facultate.
 3. Shéhérazade – 10 mai -> În vârstă de 17 ani, proaspăt ieșit din închisoare și nevoit să se descurce singur pe străzile din Marsilia, Zac se îndrăgostește de tânăra prostituată Shéhérazade.
 4. Dry Martina – 10 mai -> O întâlnire ciudată cu o admiratoare și una cu fostul iubit al acesteia poartă un interpret înclinat către aventuri erotice într-o escapadă în Chile.
 5. Gente que viene y bah (Mă încred în familie) – 10 mai -> După ce iubitul ei o înșală, o arhitectă se întoarce în orașul natal pentru a-și reanaliza viața cu ajutorul excentricei sale familii. Bazat pe un roman.
 6. Wine Country (E vina vinului) – 10 mai -> Când un grup de prietene pleacă în Napa în weekend ca să sărbătorească a 50-a aniversare a uneia dintre ele, tensiunile din trecut ies iarăși la iveală.
 7. Good Sam (Bunul samaritean) – 16 mai -> O jurnalistă sceptică încearcă să descopere identitatea și motivele unui bărbat care lasă prin New York genți cu bani pentru nevoiași.
 8. See You Yesterday (Ne vedem ieri) – 17 mai -> Doi adolescenți geniali vor să perfecționeze mașina timpului construită de ei pentru a se întoarce în timp și a împiedica o tragedie. Produs de Spike Lee.
 9. Furie (Furioasă) – 22 mai -> Când traficanții îi răpesc fiica din sat, Hai Phuong, dornică de răzbunare, revine în Saigon și la trecutul ei nelegiuit pentru a-i doborî pe răpitori.
 10. Joy (Joy: Fericire furată) – 24 mai -> Aproape de stingerea datoriilor, o prostituată din Nigeria care lucrează în Austria pregătește o începătoare șovăitoare și evaluează riscurile drumului mai rapid către libertate.
 11. Rim of the World (Până la marginea lumii) – 24 mai -> Când tabăra lor este invadată de extratereștri, patru adolescenți neadaptați devin aliați neașteptați în încercarea de a salva lumea.
 12. The Perfection (În căutarea perfecțiunii) – 24 mai -> În acest thriller abracadabrant, o violoncelistă celebră își reîntâlnește mentorii, care acum sunt acaparați de o nouă elevă talentată.
 13. Chopsticks – 30 mai -> O femeie talentată, dar nesigură trece printr-o schimbare când cere ajutorul unui escroc enigmatic pentru a-și recupera mașina de la un borfaș din Mumbai.
 14. Always Be My Maybe (Poate pentru totdeauna) – 31 mai -> Toți credeau că Sasha și Marcus vor sfârși prin a fi un cuplu, doar ei înșiși nu. Când se reîntâlnesc după 15 ani, încep să se întrebe dacă nu cumva e o idee bună.

 1. Knock Down The House (Cursa pentru Congres) – 1 mai -> Pătrundeți în culise și urmăriți-le pe cele patru femei hotărâte, printre care și Alexandria Ocasio-Cortez, care amenință poziția unor politicieni bogați în cursa alegerilor din 2018.

 2. All In My Family (Totul în familie) – 3 mai -> În acest documentar foarte personal, cineastul gay Hao Wu se confruntă cu dilema de a-și prezenta partenerul și copiii familiei lui tradiționale din China.
 3. ReMastered: The Lion’s Share (ReMastered: Partea leului) – 10 mai -> Căutându-l pe compozitorului cântecului „The Lion Sleeps Tonight”, un jurnalist descoperă povestea lui Solomon Linda și îi găsește familia în Soweto.
 4. 1994: Limited Series – 17 mai -> Înregistrări de arhivă și noi interviuri oferă o perspectivă asupra scenei politice din Mexic din 1994, anul marcat de asasinarea lu Luis Donaldo Colosio.
 5. After Maria (Orchard Beach: Visul portorican) – 24 mai -> Un scurtmetraj despre familii din Puerto Rico trăind ca refugiați la New York. Urmărește destinele unor oameni care vor să se integreze fără să-și piardă identitatea.
 6. Killer Ratings (Ratinguri mortale) – 31 mai -> Bazat pe povestea adevărată a unei vedete braziliene, care a ucis pentru a-și crește ratingul și și-a acoperit urmele cu ajutorul emisiunii lui.

 1. Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate (LAUGH-IN revine: Vedetele sărbătoresc) – 14 mai -> Starurile aduc un omagiu special spectacolului de comedie bazat pe scheciuri „Laugh-In” din anii ’60 și ’70.

 2. Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante (Saverio Raimondo: Satirul vorbăreț) – 17 mai -> Comedianul și satiristul Saverio Raimondo încântă publicul milanez cu povești despre clipuri indecente, loviri ciudate, încăierări și multe altele.
 3. Wanda Sykes: Not Normal (Wanda Sykes: Nu e normal) – 21 mai -> Un nou program special de stand-up de la Wanda Sykes.
 4. Historical Roasts (Roast-uri istorice) – 27 mai -> Legendarul comedian Jeff Ross găzduiește o emisiune în care ciuca bătăilor sunt personalități istorice.


 • Netflix pentru copii și familie:
 1. Cupcake & Dino – General Services (Cupcake & Dino – Servicii diverse) Sezonul 2 / 3 mai -> Frații revin pentru noi aventuri în lumea fără limite a serviciilor, în care nici un job nu este prea mare, mic sau stupid pentru acest duo dinamic!

 2. True and the Rainbow Kingdom: Mushroom Town (True și Regatul Curcubeului: Orașul Ciupercilor) – 3 mai -> True cea binevoitoare poate rezolva orice problemă, de la o ambarcațiune pentru o evadare la o petrecere în pijamale nereușită și o încurcătură totală la petrecerea de ziua ei!
 3. Harvey Girls Forever! (Fetițele Harvey, împreună pentru totdeauna!) – Sezonul 2 / 10 mai -> Conștiincioasele fetițe de pe strada Harvey s-au întors și își fac noi dușmani printre frații mai mari, întâlnindu-și în sfârșit idolii din trupa de băieți, plus multe altele!
 4. Malibu Rescue (Salvamarii din Malibu) – 13 mai -> După ce un lung șir de minciuni îl bagă în belele pe Tyler, el este forțat să se echipeze și să-și petreacă vara antrenându-se pentru un program de salvamari de elită.
 5. Chip & Potato – 17 mai -> O cățelușă adorabilă și prietena ei, șoricica, încep grădinița, cunosc noi membri ai familiei și devin parte din comunitate.


 • Filme și seriale nonNetflix:
 1. Bad Boys II (Băieți răi 2) – 1 mai
 2. The Curious Case of Benjamin Button (Strania poveste a lui Benjamin Button) – 1 mai
 3. Manchester by the Sea – 1 mai
 4. A Dog’s Purpose (Câinele, adevăratul meu prieten) – 1 mai
 5. Peter Pan – 1 mai
 6. Weed the People (Marijuana ca medicament) – 1 mai
 7. Think Like a Man Too (Nebunie în Las Vegas) – 1 mai
 8. Gold (Goana după aur) – 1 mai
 9. Silence (Tăcere) – 1 mai
 10. Ninja Assassin – 8 mai
 11. Same Kind of Different as Me (Diferit, la fel ca mine) – 15 mai
 12. Blow (Visul alb) – 15 mai
 13. LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High (Lego DC Super Hero Girls: Liceul răufăcătorilor) – 15 mai
 14. The LEGO Ninjago Movie (Lego Ninjago – Filmul) – 16 mai
 15. Ali G Indahouse (Ali G Indahouse) – 16 mai
 16. About a Boy (Totul despre băieți) – 16 mai
 17. Flood: A River’s Rampage (Furia apei) – 16 mai
 18. The Unborn (Misterul gemenilor) – 16 mai
 19. The Flintstones (Familia Flintstone: Aventuri în Epoca de Piatră) – 16 mai
 20. Casper – 16 mai
 21. Pitch Black (Întuneric total) – 16 mai
 22. The Boss Baby (The Boss Baby: Cine-i şef acasă?) – 20 mai
 23. An Inconvenient Sequel: Truth to Power (O continuare incomodă: putere și adevăr ) – 22 mai
 24. The Island (Insula) – 22 mai
 25. Geostorm (Geostorm: Pericol Global) – 29 mai

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii mai pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s