Premierele lunii mai la TV

Premierele 2019 continuă și în luna mai, o lună destul de aglomerată cu anunțurile televiziunilor privind reînnoirile, anulărilor și noile seriale precum și finalizarea sezoanelor actuale pentru a intra astfel în grila de vară. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon și premiere de serial. Mai jos, pentru a le putea bifa pentru vizionare, o scurtă descriere pentru titlurile noi – pentru trailere și mai multe materiale promoționale, click pe titlul serialului de la descriere.


Premiere sezon nou:
2.05: iZombie* – S5
8.05: Lucifer – S4
10.05: Sneak Pete – S3 | Agents of SHIELD – S6 | Easy* – S3
17.05: The Rain – S2
23.05: Vida – S2 (integral pe Starz App) | Elementary* – S7
24.05: She’s Gotta Have It – S2
28.05: Animal Kingdom – S4
29.05: Archer – S10


Premiere seriale noi:
3.05: Tuca & Bertie (Netflix) | Dead to Me (Netflix)
5.05: The Spanish Princess (Starz)
6.05: Chernobyl (HBO)
10.05: The Society (Netflix)
13.05: LA’s Finest (Spectrum)
17.05: Catch-22 (Hulu)
21.05: Blood and Treasure (CBS)
24.05: What/If (Netflix)
29.05: The InBetween (NBC)
31.05: Good Omens (Amazon) | When They See Us (Netflix) | Swamp Thing (DC Universe)

->Comunicat integral Netflix Romania – 05.2019

—-

Tuca & Bertie: Două păsări femei, un tucan relaxat și o pasăre cântătoare anxioasă, împart același apartament și aceeași viață în această comedie animată.

Dead to Me: O prietenie strânsă se naște între o văduvă stresată și un spirit liber cu un secret șocant în acest serial de comedie neagră.

The Spanish Princess: Ultimul capitol al dinastiei Tudorilor, The Spanish Princess este descrisă ca o poveste de neuitat, care îşi captivează cititorul nu doar prin intrigile de la curte ci şi prin personajele unice şi implicit prin întreaga poveste spusă din perspectiva unei femei, toate acestea pe fundalul decorurilor Angliei secolului XVI. Protagonista noilor episoade va fi Catherine de Aragon, frumoasa Infantă a Spaniei căreia încă de mică i-a fost promis tronul Angliei şi a cărei viaţă se va schimba complet o dată cu venirea sa pe melegurile londoneze, ploaioase şi lipsite de culoare.

Chernobyl: Co-producție europeană HBO, Chernobyl (ro.Cernobîl) prezintă povestea a ceea ce nu de puține ori a fost descris ca fiind cea mai mare catastrofă din istorie cauzată de omenire. În centrul narațiunii acestei miniserii sunt cei care s-au sacrificat la Cernobîl pentru a salva Europa de la un dezastru de proporții în aprilie 1986, atunci când s-a produs accidentul de la centrală nucleară, accident ale cărui repercusiuni există și în prezent.

The Society: Când toți ceilalți dispar din prosperul lor oraș, adolescenții din West Ham sunt nevoiți să-și construiască propria societate pentru a supraviețui.

LA’s Finest: În căutarea unui nou început, Syd renunţă la slujba de la DEA şi la viaţa din Miami, mutându-se în Los Angeles şi intrând în rândul poliţiştilor LAPD. Aici, Syd face echipă cu Nancy McKenna, o femeie detectiv care încearcă să găsească un echilibru între provocările slujbei, viaţa de familie şi de mamă muncitoare. În ciuda faptului că au vieţi şi stiluri total diferite, cele două dovedesc rapid că sunt cele mai bune din secţie, dar și o bună influență una pentru cealaltă. Spin-off Bad Boys.

Catch-22: Având la bază romanul semnat Joseph Heller, miniseria în 6 episoade prezintă povestea incomparabilului sau chiar a nebunului Yossarian – un pilot de vânătoare în Forțele Aeriene Americane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, furios pe miile de oameni care încearcă să îl omoare în ciuda faptului că nu i-a întânit niciodată. Și totuși, adevărata lui problemă nu este dușmanul, ci mai degrabă propria sa armată care continuă să crească numărul de misiuni pe care soldațiii trebuie să le îndeplinească pentru a-și putea finaliza serviciul militar și a fi lăsați la vatră. Cu toate acestea, dacă Yossarian face orice încercare de a evita misiunile sale militare, el va încălca Catch-22, o regulă birocratică hilar sinistră care specifică faptul că o preocupare pentru propria siguranță față de pericolele reale și imediate este rezultatul unei minți raționale; un om este considerat nebun doar dacă continuă în mod voluntar să zboare în misiuni de luptă periculoase. Și totuși, o cerere de îndepărtare de la datorie este o dovadă a sănătății sale mintale făcându-l astfel neeligibil pentru a fi lăsat la vatră.

Blood and Treasure: Blood and Treasure îi are protagoniști pe Danny, un expert în antichități și pe Lexi, o hoață renumită de obiecte de artă, firi total opuse dar care se văd nevoiți să facă echipă pentru a putea prinde un terorist vicios care își finanțează activitățile infracționale prin obiecte de artă furate. O urmărire internațională care îi pune constant în pericol, ba mai mult, cei doi se văd aruncați într-o luptă veche de mai bine de 2000 ani ce are ca scop protejarea Leagănului Civilizației.

What/If: În acest thriller neo-noir, doi tineri rămași fără bani acceptă o ofertă lucrativă, dar dubioasă din partea unei binefăcătoare enigmatice.

The InBetween: Cassie Bishop s-a născut cu un dar aparte, deși nu de puține ori îl numește blestem – ea îi vede și poate comunica cu cei morți, fiind obligată să îi ajute să își soluționeze problemele nerezolvate de pe pământ pentru a merge mai departe și a-și găsi pacea. În momentul în care tatăl său, detectivul Tom Hackett și noul său partner, agentul special FBI Damien Asante, o roagă să îi ajute cu un caz, Cassie este de acord să își utilizeze aptitudinile sale speciale. În ciuda retincenței sale și a ceea ce par a fi efecte secundare ale acestui dar, tânăra găsește o modalitate de a le combate, ajutându-i pe cei doi să rezolve unele dintre cele mai dificile cazuri din oraș.

Good Omens: Având la bază romanul bestselling semnat de Terry Pratchett și Neil Gaiman, Good Omens prezintă prietenia neașteptată dintre îngerul Aziraphale și demonul Crowley, o amiciție veche de mai bine de 6000 ani, cei doi atașându-se în mod inexplicabil de viața mundană de pe pământ. Dar cum lucrurile bune sunt menite a ajunge în cele din urmă la final, pe măsură ce Armaghedonul se aproprie, cei doi decid să își unească forțele pentru a salva lumea.

When They See Us: Creat, scris și regizat de Ava DuVernay, serialul dă în vileag eșecul sistemului judiciar american în cazul Celor Cinci din Central Park.

Swamp Thing: Având la bază benzile desenate DC semnate de Len Wein și Bernie Wrightson, Swamp Thing urmărește povestea lui Abby Arcane și a investigării a ceea ce pare un virus născut într-o mlaștină mortală dintr-un orășel din Louisiana, cercetările conducând-o către un alt mister – mlaștina ascunde secrete terifiante și mistice. În momentul în care orori de neimaginat încep să apară în micul orășel sudist, concluzia e simplă – nimeni nu este în siguranță!

*ultimele episoade/ sezon final

One thought on “Premierele lunii mai la TV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s