Showtime reînnoiește ‘Black Monday’

La aproape o lună de la finalul primei serii, cei de la Showtime au decis reînnoirea dramei originale Black Monday cu 10 noi episoade aferente sezonului secund. Cu o premieră programată pentru 2020, filmările se vor derula în cursul acestui an.

Co-producție Showtime / Sony Pictures TV, descris ca un comentariu terifiant asupra exceselor din anii ’80, Black Monday ne poartă în timp, mai exact pe 19 octombrie 1987, o zi scrisă în istorie cu numele de Lunea Neagră, nume datorat celor mai mari pierderi înregistrate de bursa și piața de valori de pe Wall Street. Cu o poveste învăluită în mister prin lipsa cunoașterii a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi fatidică pentru economia globală, noul proiect Showtime ne prezintă cum un grup de outsideri au luat cu asalt stilul de viață elitist și ce a avut acesta mai bun de oferit, prăbușind în cele din urmă cel mai mare sistem economic, un Lamborghini, petrecerea aniversară a lui Don Henley, precum și câteva bariere de gen/sexiste.

De la creatorii Happy Endings și The Blacklist, David Caspe, respectiv Jordan Cahan, în colaborare cu Seth Rogen și Evan Goldberg (Preacher), titlul îi are protagoniști pe Don Cheadle, Regina Hall și Andrew Rannells. Sezonul 1 s-a încheiat pe 31 martie. În România, Black Monday poate fi vizionat via HBO Go (ro. Lunea Neagră).


Gary Levine, președinte Entertainment, Showtime Networks Inc.:
“Black Monday mines big comedy from the greed, the style, the music, and the excess of the ’80s, but it’s also sneaky smart in its social commentary about that era – and indirectly, our current era as well.  We can’t wait to see what inspired depravity David and Jordan will cook up in season two.”

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s