Netflix reînnoiește ‘On My Block’

Una bună, alta rea, după anularea Santa Clarita Diet reprezentanții Netflix vin cu o veste bună, mai exact cu reînnoirea comediei On My Block. Anunțul vine la o lună de la lansarea integrală a sezonului 2, pe 29 martie. Numărul de episoade per sezon rămâne schimbat, acestea intrând în producție în cursul acestui an în Los Angeles.

De la creatorii Awkward și All Eyes on Me, Lauren Iungerich, Eddie Gonzalez și Jeremy Haft, On My Block (ro. În cartier) este o comedie despre maturizare care urmărește patru prieteni inteligenți și cu școala străzii, căutându-și drumul printre triumfuri, necazuri și aventurile vieții de liceu într-un cartier ostil.

Confirmați pentru sezonul 3 sunt actorii Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco și Jessica Marie Garcia, alte nume ce li se vor alătura acestora în noile aventuri urmând să fie anunțate ulterior. În spatele camerelor de filmare, echipa de producție va în continuare condusă de Lauren Iungerich în calitate de showrunner.

Sursa


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s