Proiecte 2019/20: Katy Keene

La scurt timp după ce cei de la Netflix au lansat spin-offul de succes Chilling Adventures of Sabrina, cei de la The CW au decis să își încerce și ei norocul, propunând o versiune mai matură a personajelor Archie Comics, în frunte cu legenda modei, Katy Keene. Alături de Katy o vom avea pe Josie McCoy care, după timpul petrecut în Riverdale a venit momentul să dea o șansă New Yorkului sau, mai bine zis, acesta să îi dea ei o șansă.

Cu acțiunea plasată în etern tânărul și treazul New York, proiectul urmărește povestea personajului omonim, Katy Keene din momentul în care o întâlnește pe Josie McCoy, proaspăt ajunsă din Riverdale în The Big Apple în căutarea succesului. Anturajul celor două este completat de spirite înrudite, artiști în căutarea unei șanse, mai exact de misterioasa ‘It Girl’ Pepper Smith și Jorge Lopez venit la pachet cu alter ego-ul său teatral, Ginger, ‘the drag queen’. Drumul spre succes este unul anevoios, însă cei patru nu se vor da înapoi de la nimic în realizarea visului de a-și vedea numele în lumina reflectoarelor.

De menționat că în cadrul panelului dedicat The CW cuprins în programul TCA Winter Press Tour, Mark Pedowitz, președintele postului a declarat că nu va exista niciun crossover și niciun episod din sezonul actual din Riverdale care să introducă personajele spin-offului, clarificând că evenimentele din Katy Keene se vor petrece la câțiva ani de la cele din cadrul liceului din Riverdale, fiind de altfel vorba și de o distribuție mai în vârstă, personajele având undeva la peste 20 de ani. Dacă se va pune în discuție la un moment dat ca vreunul dintre personajele prezentate în Riverdale să își facă apariția în Katy Keene, acesta va fi o versiune mai matură și mai în vârstă a sa.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


  • Lucy Hale aka Katy Keene: îndrăzneață și independentă, Katy este o tânără de 20 și ceva de ani care aspiră să își facă un renume în domeniul modei newyorkeze, îmbinând jobul de asistent de cumpărături din unul dintre cele mai prestigioase magazine, cu prieteniile, relațiile și dorința de succes.
  • Ashleigh Murray aka Josie McCoy: Lăsând în spate Riverdale, în prezent în vârstă de 20 și ceva de ani, Josie decide că a venit momentul să își urmeze visul de a deveni o cântăreață faimoasă asemeni Dianei Ross, mutându-se în mărețul New York. Ajunsă aici și încercând să ia cele mai bune decizii privind viitorul său, tânăra leagă noi prietenii și noi romanțe, până în ziua în care va deveni starul ce i-a fost menit a deveni.
  • Jonny Beauchamp aka Jorge/ Ginger Lopez: În timpul zilei lucrând la magazinul familiei, seara, alter ego-ul lui Jorge, Ginger prinde viață, fiind barman la un club din New York la care din când în când  cântă. Încă de mic, Jorge și-a dorit să ajungă pe Broadway, iar acum este convins să își ducă cariera la un cu totul alt nivel.
  • Julia Chan aka Pepper Smith: este the it girl, epicentrul tuturor lucrurilor trendy și în vogă. Dincolo de beneficiile și stilul de viață oferit de statutul de fata it a New Yorkului, Pepper ăși dorește să își deschidă propria Andy Warhol Factory. Dincolo de strălucirea vieții afișată, nimeni nu știe cu adevărat de unde își obține Pepper banii, ori dacă măcar îi are cu adevărat.
  • Camille Hyde aka Alexandra Cabot: o tânără puternică și influentă din elita newyorkeză, Alexandra este vicepreședinte la compania tatălui său. Pe cât de respectată pe atât de temută, această este într-o rivalitate continuă cu fratele său care are o altă viziune de viitor pentru casa de discuri deținută.
  • Lucien Laviscount aka Alexander Cabot: CEO-ul companiei înființate de tatăl său, Alexander are o viziune diferită pentru casa de discuri condusă, o viziune ce îl atrage către Josie și stilul acesteia. Total în contradicție cu familia și averea deținută, Alexander se simte mai confortabil și preferă să meargă cu metroul, să asculte vinyl-uri și să fie DJ de weekend într-un club.
  • Zane Holtz aka Ko Kelly: un boxer mediocru cu două țeluri în viață – să lupte în campionat pe Madison Square Garden și să se căsătorească cu iubita sa Katy Keene. Născut și crescut în Queens, Ko este un tânăr umil, protectiv și realist care până la marea finală de campionat, își câștigă pâinea ca antrenor personal și bouncer pe la diferite cluburi și baruri newyorkeze.
  • Katherine LaNasa aka Gloria Grandbilt: asistentă de cumpărături în cadrul departamentului de lux al magazinului Lacy’s, Gloria este o legendă în domeniu – întotdeauna întruchiparea perfecțiunii vestimentare până la cel mai mic detaliu, ea aplică același rigori și fetelor din subordinea sa, puține fiind cele care se pot ridica la așteptările și standardele impuse.

Echipa de producție: Robert Aguirre-Sacasa (scenarist/EP), Michael Grassi (scenarist/EP), Greg Berlanti (EP), Sarah Schechter (EP), Jon Goldwater (EP), Maggie Kiley (regizor)

 


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

One thought on “Proiecte 2019/20: Katy Keene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s