Proiecte 2019/20: The Lost Boys

Cu titlul în stadiu de proiect de aproape trei ani, o dată cu finalul iZombie, Rob Thomas se poate concentra pe proiectul propus, remake al titlul icon al anilor ’80, The Lost Boys. Cu o distribuție tânără menită să atragă publicul în povestea din însorita Santa Carla, nici echipa de producție nu a fost trecută cu vederea, aceasta urmând să fie condusă de Catherine Hardwicke în calitate de regizor – cunoscută pentru regizarea primului film Twilight, aceasta pare a reveni la vampiri după o perioadă de titluri indie.

Listă proiecte ABC – CBS – Fox – NBC – The CW


Bine ați venit în însorita Santa Carla, orașul cu una dintre cele mai frumoase faleze și vată pe băț pentru toate gusturile dar, și locul ce adăpostește lumea secretă a vampirilor. După moartea bruscă a tatălui lor, doi frați, Michael și Sam Emerson, se mută împreună cu mama lor în Santa Carla, în ideea că orașul în care ea a crescut le poate oferi un nou început. Ce nu a luat aceasta în calcul este atracția celor doi băieți pentru mirajul lumii din subteran și a supranaturalului ascuns de oraș, a celor veșnic tineri și atrăgători. Proiectul este bazat pe filmul omonim din 1987.

  • Kiele Sanchez aka Lucy: încă suferind după moartea soțului său, Lucy se vede nevoită să revină cu cei doi fii ai săi în Santa Carla, orașul natal – lucru pe care l-a evitat în ultimii 27 de ani când a iscat un scandal monstru, părăsindu-și iubitul pentru a fugi cu un alt bărbat.
  • Tyley Posey aka Michael: fiul mai mare al lui Lucy, planurile acestuia de a urma Medicina se năruie în momentul în care află că suferă de aceeași maladie genetică care a condus la decesul părintelui său. Fără planuri, singurul lucru care pare a-l mai ține pe linia de plutire în prezent este prietenia sa cu Stella, o tânără ce deține un stand de pe faleza din Santa Carla.
  • Rio Mangini aka Sam: fratele mai mic al lui Michael care, asemeni oricărui adolescent tipic, are ca principală trăsătură și armă, sarcasmul. Contrar celor din jur, el este singurul care nu pare a fi entuziasmat de Santa Clara, un sentiment pe care descoperă că îl împărtășește cu două fete locale, surorile Frog.
  • Del Zamora aka Frank Garcia: tatăl lui Lucy și bunicul celor doi băieți, Frank este un hippiot de modă veche, proprietarul unei pensiuni B&B. În ciuda aparenței sale delăsătoare, este un adept al disciplinei și rigorii care cunoaște cu mult mai mult secretele orașului decât lasă impresia.
  • Dakota Shapiro aka David: Arătos, intens, uneori înspăimântător, impulsiv… acestea sunt doar câteva dintre trăsăturile care îl definesc pe David, cu toate că prezența sa poate fi redusă la un singur cuvânt – vampir. Mai exact, chiar liderul găștii nemuritoare din Santa Carla.
  • Medalion Rahimi aka Stella: tipica fată californiană, liberă și fără griji, aceasta se împrietenește rapid cu Michael. În ciuda chimiei dintre cei doi, e de menționat că Stella este deja într-o relație cu David, liderul vampirilor din Santa Carla și chiar o iubește cu adevărat pe Stella, singura care îl poate controla și a-i tempera impulsivitatea.
  • Sarah Hay aka Mollie: transformată în vampir de David, Mollie a devenit marea rivală a acestuia la conducerea facțiunii de vampiri din Santa Carla. Ea călătorește într-un grup restrâns, alături de Laddie, fiul său etern în vârstă de opt ani, și de Hiram, ajutorul și sprijinul său în caz că întânește probleme.
  • Haley Tju + Cheyenne Haynes aka surorile Liza și Cassie Frog: de gașcă, atente la tot ce mișcă pe falezele din Santa Carla și cu ușoare valențe goth, surorile Frog lucrează la magazinul local de benzi desenate. Până la venirea lui Sam, ele două consideră că sunt singurele conștiente de întunericul din umbrele orașului.

Echipa de producție: Heather Mitchell (scenarist/EP), Rob Thomas (EP), Dan Etheridge (EP), Rebecca Franko (producător), Mike Karz (EP), Bill Bindley (EP), Juliana Janes (EP)


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1234

One thought on “Proiecte 2019/20: The Lost Boys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s