‘Empire’ reînnoit cu sezonul 6 (Updated)

UPDATE: În cadrul paneului FOX UpFronts 2019, reprezentanții postului au confirmat că noul sezon al serialului Empire va fi ultimul, fiindu-i plasată o comandă de 20 episoade.

Contrar opiniilor din jurul evenimentelor ce l-au avut protagonist pe Jussie Smollett și chiar și a implicării protagoniștilor în controversa colegului lor, iată că cei de la Fox nu jucat cartea de PR tăind răul de la rădăcină ci au decis reînnoirea Empire cu noi episoade, aferente sezonului 6.

Decizia reînnoirii vine ca o surpriză chiar și fără să luam în considerare cele cu Smollett, Empire mergând din series low în series low, de mai bine de doi scăzând vertiginos în ratinguri. Pentru moment nu se cunoaște comanda plasată pentru sezonul 6, numărul de episoade urmând să il aflăm cel mai probabil la UpFront-urile din această lună – Fox este programat pe 13 mai.

În ceea ce îl privește pe Jussie, s-a comunicat ulterior anunțului de reînnoire că i-a fost negociată o extindere a contractului și pentru sezonul 6 însă la acest moment nu sunt planuri pentru o revenire a lui Jamal în drama curentă a familiei Lyon. Rămâne de văzut cum va fi continuată povestea și dacă mezinul va mai reveni alături de familia sa.

Sezonul curent din Empire se va finaliza săptămâna viitoare, pe 8 mai.


-Reprezentant Fox Entertainment:
“We want to thank everyone on the show – Taraji, Terrence and the entire cast, as well as Lee, Danny, Brett, Sanaa, Brian, Francie, Dennis and their teams – all of whom have done a tremendous job this season. We know there are so many more stories to tell, and we can’t wait to see what they have in store for Season 6.”

Sursa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s